ΦΟΒΟΥ ΤΗΝ… ΤΡΟΜΣΟ!

Καλημέρα. Ξεκινώντας και σήμερα από τη Σουηδία, η Έστερσουντ που έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, είναι η ομάδα με τα περισσότερα Χ στο πρωτάθλημα, καθώς ακριβώς τα μισά παιχνίδια της (7 στα 14) έχουν λήξει χωρίς νικητή. Υποδέχεται τη Νόρκεπινγκ που είναι η ομάδα με τις περισσότερες (4) εκτός έδρας ισοπαλίες στην κατηγορία. Σε αυτή την αναμέτρηση η φόρμα δείχνει διπλό, αλλά η στατιστική Χ. Προσωπικά σκέφτομαι να ακολουθήσω τη δεύτερη επιλογή…

Στη Β Σουηδίας το διπλό της Χάλμσταντ γνωρίζει πτώση, αλλά προσωπικά θα προτιμήσω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, διότι τόσο η Νόρμπι όσο και η Χάλμσταντ σπανίως δέχονται γκολ σε πρώτο 45λεπτο. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η εστία της Χάλμσταντ παραβιάστηκε μόνο σε ένα ματς σε πρώτο ημίχρονο στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές! (1.95 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στο Γκάις – Ντάλκουρντ η δυσαναλογία αποδόσεων είναι εμφανής. Η Γκάις έχει πετύχει μόνο μία νίκη σε έξι παιχνίδια στην έδρα της, ενώ έρχεται και από τέσσερις σερί ήττες με τέρματα 1-8. Διατηρεί τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία και τις δύο τελευταίες φορές που υποδέχθηκε τη Ντάλκουρντ υπέστη ισάριθμες ήττες…

Στη Νορβηγία η Μιοντάλεν που ανέβηκε πέρσι, έχοντας σημειώσει μόνο δύο νίκες σε 14 αγωνιστικές, δεν δείχνει ικανή να σταθεί στην κατηγορία. Η Οντ από την άλλη μεριά, έχει σκαρφαλώσει στην 2η θέση και αν σταθεί τυχερή θα προσθέσει ένα ακόμα διπλό στο ενεργητικό της. (2.05 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Το Χάουγκεσουντ – Τρόμσο το φοβάμαι για έκπληξη διότι οι γηπεδούχοι εδώ και έξι αγωνιστικές κατάφεραν να κερδίσουν μόνο τη Μιοντάλεν στην οποία αναφερθήκαμε πριν… Η Τρόμσο αντιθέτως, είναι φορμαρισμένη καθώς έρχεται από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια (φωτο). Σημειώστε επίσης ότι η Χάουγκεσουντ έχει μόνο μία νίκη σε επτά παιχνίδια στην έδρα της. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο Europa League…

Στη Φινλανδία η φόρμα δείχνει διπλό στο Λάχτι – Ίλβες, αφού οι φιλοξενούμενοι που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα, συμπληρώσαν τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Το ίδιο διάστημα η Λάχτι είχε τρεις ήττες και μια ισοπαλία με συντελεστή 2-9. Ομολογώ ότι με… φοβίζουν λίγο οι πολλές (5) εντός έδρας ισοπαλίες των γηπεδούχων, αλλά θα σταθώ περισσότερο στην εξαιρετική φόρμα των φιλοξενούμενων στην προκειμένη περίπτωση…

Στη Δανία αν κρίνουμε από τη φετινή ενίσχυση των ομάδων, τότε η Μπρόντμπι και η Άαλμποργκ φαίνεται να έχουν προβάδισμα απέναντι σε Σίλκεμποργκ και Λίνγκμπι αντίστοιχα. Με το μέρος τους έχουν και την πρόσφατη θετική παράδοση. (3.37 συνδυαστικά τα δύο σημεία στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Μιας και αναφερθήκαμε σε παραδόσεις, να πούμε ότι στην Τσεχία, η Σπάρτακ Πράγας συμπλήρωσε 12 (!) συνεχόμενες νίκες κόντρα στην Σλοβάτσκο. Η ομάδα της Πράγας ενισχύθηκε ιδιαίτερα μεταγραφικά και σκέφτομαι να συνδυάσω τον άσσο της με το no – goal.

Στη Ρωσία η Κρίλια που πέρσι σώθηκε στα μπαράζ, λογικά θα κινδυνεύσει και φέτος καθώς δεν ενισχύθηκε μεταγραφικά. Παρουσιάζεται λοιπόν μια καλή ευκαιρία στην… ξακουστή ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ξεκινήσει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Οι Μοσχοβίτες έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς συμπλήρωσαν οκτώ νίκες και μια ισοπαλία στις εννέα τελευταίες επισκέψεις τους εκεί! (1.91 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Βραζιλία η Μποταφόγκο εξελίσσεται ως η… «βασίλισσα» των 0-0 του ημιχρόνου καθώς έχει φτάσει τα επτά συνεχόμενα! Από το να ποντάρω λοιπόν στο αμφίβολο 1.65 της Κρουζέιρο, προτιμώ το 0-0 του ημιχρόνου που πληρώνει 2.55 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”]

Τον εύλογο άσσο της Κορίνθιανς μάλλον θα τον συνδυάσω με το no – goal, διότι η Αλαγκοάνο παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει μακριά από την έδρα της. Η Κορίνθιανς από την άλλη μεριά δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ μέσα στο γήπεδό της!

Στο Σαπεκοένσε – Ατλέτικο Μινέιρο υπάρχουν… υποψίες πιθανής έκπληξης. Οι γηπεδούχοι βλέπετε αποδυναμώθηκαν, ενώ οι φιλοξενούμενοι ενισχύθηκαν. Ούτως ή άλλως μέχρι στιγμής η Μινέιρο έχει καταφέρει να συλλέξει τους διπλάσιους βαθμούς (16 έναντι 8) από την αποψινή της αντίπαλο.

Στην Κολομβία τέλος, τόσο η παράδοση όσο και η δυναμικότητα των ομάδων μας οδηγούν στους άσσους της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν και της Μιγιονάριος. Η Μεντεγίν από το 2012 κερδίζει κάθε χρόνο την Πατριότας. (Επτά σερί νίκες). Η δε Λος Μιγιονάριος μετρά εννέα νίκες και μια ισοπαλία στα δέκα τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην υποδεέστερη Ενβιγκάδο.

Καλή τύχη και τα λέμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου χθες μαζί με τον Αλέξανδρο βγάλαμε πολλά σημεία στο live

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ AFRICA CUP OF NATIONS

Το Africa Cup of Nations κινείται πλέον σε ρυθμούς ημιτελικών, με τα δύο ματς να έρχονται σήμερα.

Σενεγάλη – Τυνησία (19.00) & Αλγερία – Νιγηρία (22.00) παίζουν στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] με:

–ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑ για τον νικητή

–300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα και επιλογές για σκόρερς, κάρτες, κόρνερς.

–Live Streaming* (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

–Fantasy Τουρνουά αποκλειστικά για τους ημιτελικούς του Africa Cup of Nations

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ