ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ!

Καλημέρα. Απόψε διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και οι ομάδες που έχουν ξεμείνει από κίνητρο είναι τρεις: Ο Βόλος, ο ΠΑΣ και ο Ατρόμητος. Θεώρησα λοιπόν σκόπιμο να κοντράρω αυτές τις ομάδες διότι στην παρούσα φάση που διανύουμε, το παν είναι το κίνητρο.

Ο Βόλος υποδέχεται στην μετριότατη έδρα του την ΑΕΚ που μετρά τα περισσότερα (8) διπλά στο πρωτάθλημα. Λογικά λοιπόν θα πάμε σε διπλό όπως και πέρσι…

Ο ΠΑΣ ο οποία συνεχίζει στο κύπελλο καθώς απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος θέλει να τερματίσει πέμπτος. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς συμπλήρωσαν 10 ματς χωρίς ήττα. Με προβληματίζουν βέβαια οι απουσίες των Μπαράλες και Ιγκλέσιας, πιστεύω όμως ότι μέσα στην ισχυρή έδρα τους θα επικρατήσουν.

Ο Ατρόμητος τέλος, παίζει στη Λαμία η οποία ψάχνει βαθμούς σωτηρίας. Εδώ επειδή η απόδοση του άσσου είναι υψηλή, θα μπορούσαμε να ποντάρουμε και στο 1 DNB για μεγαλύτερη ασφάλεια…

Αν αυτά τα τρία στοιχήματα παιχτούν μαζί, αποδίδουν 6.00 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. Θεωρώ λοιπόν ότι αξίζει ένα μικρό ρίσκο προκειμένου να πάμε για τα πολλά…

Στην Κύπρο ο Ολυμπιακός Λευκωσίας δεν ασχολείται και τόσο με τα play off στα οποία έχει ξεμείνει από στόχους. Αυτό εξάλλου που προέχει αυτή τη στιγμή είναι το κύπελλο και ο αγώνας της Τετάρτης. Σήμερα θα κατέβει με αλλαγές τις οποίες αναμένω να εκμεταλλευτεί η Ανόρθωση η οποία διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη.

Στην Πρέμιερ η Λέστερ υποδέχεται την ουραγό Σέφιλντ Γιουν. η οποία θεωρείται ήδη υποβιβασμένη. Εκτός έδρας μετρά 11 ήττες σε 13 αγωνιστικές, έχοντας σημειώσει μόλις έξι τέρματα. Θα αποτελέσει έκπληξη λοιπόν αν η Λέστερ χάσει αυτό το ματς.

Τον άσσο αυτόν θα τον συνδυάσω με το διπλό της Νόργουιτς από την Τσάμπιονσιπ. Εδώ μιλά ξεκάθαρα η φόρμα, καθώς η μεν Σέφιλντ Γουεν. έρχεται από έξι σερί ήττες και η δε Νόργουιτς από επτά σερί νίκες! (δείτε Βάσει Φόρμας) Η πρωτοπόρος Νόργουιτς έχει 11 διπλά έως τώρα και αυτή είναι η καλύτερη επίδοση σε ολόκληρη τη Βρετανία!

Στη Γερμανία δεν συμφωνώ με τον μεγάλο φαβοριτισμό της Λειψίας, διότι αφενός η ομάδα είναι κουρασμένη και απογοητευμένη από το ματς με τη Λίβερπουλ για το Champions League από την οποία αποκλείστηκε και αφετέρου η Άιντραχτ είναι μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα. Σας θυμίζω άλλωστε ότι έχει υποστεί μόλις τρεις ήττες σε 24 αγωνιστικές!

Από τη Β Γερμανίας είχα κυκλώσει δύο άσσους. Αφορούν στο Ανόβερο και την Καρλσρούη. Ο αγώνας του Ανόβερου αναβλήθηκε λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που βρέθηκαν στην ομάδα.

Η Καρλσρούη η οποία διεκδικεί άνοδο βρίσκεται σε καλή πορεία και σήμερα υποδέχεται τη μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει ακόμα διπλό στο ενεργητικό της. Αυτή είναι η Μπραουνσβάιγκ η οποία εκτός των άλλων διαθέτει και τη χειρότερη επίθεση. Εδώ ο άσσος πληρώνει καλά και πιο συγκεκριμένα 1.83 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στην Ιταλία το σημερινό πρόγραμμα δεν ευνοεί για πονταρίσματα. Παρατήρησα ότι έχει παιχτεί πολύ το διπλό της Γιουβέντους και θα συμφωνήσω διότι από τη στιγμή που αποκλείστηκε από το Champions League θα αφοσιωθεί πλήρως στο πρωτάθλημα. Εδώ βοηθά και η παράδοση καθώς η Γιούβε μετρά 8 διπλά στις 9 τελευταίες επισκέψεις της στη Σαρδηνία…

Σκεφτόμουν επίσης να ρισκάρω στο… ξερό Χ στο Μπολόνια – Σαμπντόρια. Οι δύο αυτές ομάδες δεν διεκδικούν κάτι ουσιαστικό αυτή τη στιγμή και το μόνο που επιδιώκουν είναι να τερματίσουν χωρίς… περιττό άγχος τη σεζόν. Έχουν από 28 και 32 βαθμούς αντίστοιχα και δεν πιστεύω ότι θα έλεγαν όχι στην ισοπαλία.  Η Μπολόνια φέρνει αρκετά Χ, ενώ η Σαμπντόρια έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες…

Στην Tσεχία η Γιάμπλονετς που διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη, απόψε φιλοξενείται από μια ομάδα που έχει τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις (1-3-7) στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι η Μπρνο που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Το διπλό πληρώνει αρκετά καλά και να προσθέσουμε ότι η Γιάμπλονετς έφυγε με τρία διπλά στις τέσσερις πιο πρόσφατες επισκέψεις εκεί μέσα.

Στην Πορτογαλία πιστεύω ότι η Γκιμαράες είναι σε θέση να επικρατήσει της συγκριτικά αδύναμης Ζιλ Βιθέντε η οποία βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι αντιθέτως διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη και επειδή την επόμενη αγωνιστική παίζουν με την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ πιστεύω ότι θα κυνηγήσουν με ακόμα μεγαλύτερο πάθος τη νίκη… Ο άσσος τους πληρώνει 1.85 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στη Β κατηγορία η πρωτοπόρος και φορμαρισμένη Εστορίλ αναμένεται να επικρατήσει της προτελευταίας Βαρζίμ. Σημειώστε ότι η Εστορίλ διαθέτει καλύτερη άμυνα και καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ενώ η Βαρζίμ έχει τη χειρότερη επίθεση.

Στην Τουρκία πριν ποντάρετε στο φαβορί που λέγεται Γκαζιάντεπ, οφείλω να σας ενημερώσω ότι η Ντενίζλισπορ την τελευταία δεκαετία έχει έξι νίκες και μία μόνο ήττα εκεί μέσα…

Θα προτιμήσω λοιπόν το διπλό της Τράμζονσπορ η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 14 παιχνίδια μακριά από την Τραπεζούντα. Φιλοξενείται από την αρνητική και ντεφορμέ Ερζουρούμ η οποία μετρά μόλις μία νίκη σε 14 ματς στην έδρα της. Το διπλό πληρώνει ικανοποιητικά και πιο συγκεκριμένα 2.20 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Στη Ρωσία η Σότσι έχει πετύχει συνολικά 32 γκολ έως τώρα. Τα 18 από αυτά τα έχουν βάλει τρεις παίκτες, οι οποίοι θεωρούνται και οι καλύτεροί της. Και οι τρεις λοιπόν είναι τιμωρημένοι! Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που ποντάρεται ο άσσος της Λοκομοτίβ η οποία διαθέτει μια από τις καλύτερες έδρες στο πρωτάθλημα. (2.25 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] η μεγαλύτερη απόδοση)

Στην Κροατία η Όσιγεκ διεκδικεί στήθος με στήθος τον τίτλο μαζί με τη Διναμό Ζάγκρεμπ. Περιθώρια απώλειας βαθμών δεν υπάρχουν απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους και έτσι πιστεύω ότι θα περάσει νικηφόρα από τη μέτρια έδρα της Σίμπενικ η οποία έχει πετύχει μόλις επτά γκολ μέσα στο γήπεδό της.

Στην Αργεντινή τέλος, η Σαν Λορέντζο θα κατέβει με αρκετές αλλαγές διότι την Τετάρτη έχει τον αγώνα – ρεβάνς με την Ντε Τσίλε για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Το πρώτο παιχνίδι στη Χιλή έληξε ισόπαλο (1-1) και έτσι η σαν Λορέντζο έχει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς για αυτή και έτσι δεν πιστεύω θα ασχοληθεί… ιδιαίτερα με τον αποψινό αγώνα με τη Μπάνφιλντ. Ο άσσος υποχωρεί και πληρώνει 1.95 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ (4.10 – 3.44 – 2.14)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] το σημερινό ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ.

Με πάνω από 370 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 19.00μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ