ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ…

Καλημέρα και καλό μήνα. Μετά από τις πρώτες 11 αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις με 8 νίκες και τρεις ισοπαλίες! Η μόνη διαφορά είναι ότι οι Πειραιώτες διαθέτουν την καλύτερη άμυνα και οι Θεσσαλονικείς την καλύτερη επίθεση. Επίσης οι ερυθρόλευκοι έχουν το απόλυτο των επιτυχιών στην έδρα τους (6 στα 6) και ο ΠΑΟΚ… σχεδόν το απόλυτο εκτός με 4 νίκες και μια ισοπαλία σε 5 παιχνίδια. Στο αποψινό μεγάλο ντέρμπι τα περισσότερα πονταρίσματα τα έχει πάρει ο Ολυμπιακός, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Εγώ θα συμφωνήσω ότι λόγω έδρας διατηρεί το προβάδισμα αλλά θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με τις αποδόσεις που χαρίζουν σχεδόν πενταπλασιασμό στο διπλό του ΠΑΟΚ! Υπάρχει εμφανής δυσαναλογία και δεν νομίζω ότι θα αποτελέσει την έκπληξη του αιώνα αν απόψε ο ΠΑΟΚ φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τον Πειραιά. Το έκανε πέρσι με το 0-1 και όλα είναι πιθανά… Ας ευχηθούμε τουλάχιστο να γίνει ένα όμορφο και… ήσυχο ματς χωρίς έκτροπα και από εκεί και πέρα το ξαναβλέπουμε στο live

Πάμε τώρα να δούμε κάποια άλλα παιχνίδια από το πρόγραμμα της ημέρας. Στην Πρέμιερ σας είχα … μιλήσει εδώ και καιρό για τη Λέστερ η οποία σκαρφάλωσε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από τη Λίβερπουλ. Αποδίδει εξαιρετικά, σκοράρει κάθε αγωνιστική και μου έχει προξενήσει τεράστια εντύπωση η απίστευτη αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών της οι οποίοι τρέχουν διαρκώς επί 90 λεπτά. Το αποψινό ματς με τη ντεφορμέ Έβερτον σκέφτομαι να ποντάρω στον συνδυασμό του άσσου με το over.

Στη Β Γερμανίας η Ντάρμσταντ που είναι αήττητη εντός, υποδέχεται τη Μπίλεφελντ η οποία παραμένει αήττητη εκτός. Αν το ματς λήξει χωρίς νικητή, θα διατηρήσουν το αήττητό τους και οι δύο…

Στην Αυστρία η εξαιρετική Βακ Πέλετς που έφτασε τα 5 διπλά σε 7 παιχνίδια, σήμερα φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Άλταχ η οποία παλεύει για τη σωτηρία της. Με τη φόρα που έχουν πάρει οι φιλοξενούμενοι δεν γίνεται να μην προβώ στον συνδυασμό του διπλού με το over…

Στην Ιταλία η Ρόμα η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 6 ματς μακριά από την πρωτεύουσα, θα πάει για το διπλό μέσα σε μια έδρα όπου τα τελευταία χρόνια σπάει σπάνια. Θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην υποδεέστερη Βερόνα, αλλά επειδή η απόδοση δεν με ικανοποιεί, σκέφτομαι να ρισκάρω στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Θυμίζω ότι η Βερόνα δεν δέχεται γκολ σε πρώτο ημίχρονο εδώ και πέντε παιχνίδια. Η δε Ρόμα τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχει βάλει και δεχθεί συνολικά 15 γκολ. Τα 12 από αυτά σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο…

Στην Ελβετία θα ποντάρω στο 2 DNB στις αναμετρήσεις Λουγκάνο – Σερβέτ και Λουκέρνη – Σεν Γκάλεν. Η Λουγκάνο δεν έχει νίκη στην έδρα της μετά από 7 παιχνίδια και η φορμαρισμένη Σερβέτ έρχεται από τρεις σερί νίκες. Οι δύο από αυτές μάλιστα, ήταν απέναντι στις πρωτοπόρους Γιούνγκ Μπόις και Βασιλεία, με 3-0 και 2-3 αντίστοιχα!

Η ντεφορμέ Λουκέρνη έρχεται από 4 σερί ήττες. Υποδέχεται τη φορμαρισμένη Σεν Γκάλεν που συμπλήρωσε 4 νίκες στα 5 πιο πρόσφατα…

Στην Ισπανία θα ποντάρω στη δυάδα Σεβίλλη – Μπιλμπάο. Η Σεβίλλη τα πηγαίνει περίφημα το τελευταίο διάστημα και υποδέχεται την ουραγό Λεγκανές που δεν έχει διπλό στο ενεργητικό της. Εδώ αν θέλετε μπορούμε να συνδυάσουμε τον άσσο με το no – goal καθώς η Λεγκανές έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. (2.15 ο συνδυασμός στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Η Μπιλμπάο είναι στα… πάνω της και μέσα στην ισχυρή έδρα της μετρά μόνο μία ήττα στα 21 τελευταία παιχνίδια της! Η Γρανάδα έχει πέσει αγωνιστικά και αυτό είναι κάτι που… διευκολύνει το έργο των γηπεδούχων.

Στην Πολωνία η Κρακόβια έρχεται από τρεις νίκες και μια ισοπαλία χωρίς να έχει δεχθεί ούτε ένα τέρμα. Απόψε φιλοξενείται από την ουραγό και ντεφορμέ Λοντζ που μετρά μόλις τρεις νίκες σε 16 αγωνιστικές. Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων είναι και θεωρητικό και ουσιαστικό…

Στο Βέλγιο η κατηφόρα της Οστάνδης δεν έχει… σταματημό, καθώς η ομάδα συμπλήρωσε 11 ματς χωρίς νίκη! Κόντρα στη φορμαρισμένη Άντερλεχτ αναμένεται ένα δύσκολο ενενηντάλεπτο.

Στην Τουρκία  θα συνδυάσω τον άσσο της φορμαρισμένης Μπασακσεχίρ με το no – goal. Η Αντάλιασπορ βλέπετε, είναι μια πολύ μέτρια ομάδα που σκοράρει δύσκολα. (2.40 ο συνδυασμός στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στην Τσεχία βρίσκω λανθασμένες τις αποδόσεις στο Γιάμπλονετς – Μπουντεγιόβιτσε. Το 1.50 είναι πολύ χαμηλό για να μπει κανείς στη διαδικασία να κοντράρει μια ομάδα που έρχεται από 5 νίκες και μια ισοπαλία στα εκτός έδρας παιχνίδια με τη Σπάρτα στην Πράγα…

Στη Δανία θα συνδυάσω τον άσσο της Άαλμποργκ με το over. Οι γηπεδούχοι έχουν ανέβει αγωνιστικά  και σκοράρουν πάρα πολύ εύκολα. Υποδέχονται τη Χόμπρο η οποία παραμένει χωρίς νίκη από τον περασμένο Σεπτέμβριο…

Στην Αργεντινή η Αλντοσίβι πολύ δύσκολα θα γλιτώσει από τον υποβιβασμό, αφού παραμένει ουραγός με 10 ήττες σε 14 αγωνιστικές. Απέναντι στην ανεβασμένη Ιντεπεντιέντε για μια ακόμη φορά αναμένεται να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα.

Στη Βραζιλία η Φλουμινένσε παίζει εκτός έδρας με την υποβιβασμένη Αβάι, που μετρά μόλις τρεις νίκες σε 35 αγωνιστικές! Επειδή οι φιλοξενούμενοι κινδυνεύουν, απόψε τους παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία να πάρουν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και βρίσκονται μόλις δύο πόντους πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού!

Κλείνουμε με την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Νορβηγίας. Η μεγάλη μάχη γίνεται για την παραμονή, αφού υπάρχουν 6 ομάδες που κινδυνεύουν! Οι τέσσερις από αυτές, έχουν από 29 βαθμούς! (Σάρπσμποργκ, Στρόμσγκοντσετ, Λίλεστρομ, Τρόμσο). Οι δύο τελευταίες του βαθμολογικού πίνακα (Μιοντάλεν και Ρανχάιμ) βρίσκονται στους 27!

Υπενθυμίζω ότι υποβιβάζονται δύο και πως η τρίτη από το τέλος θα έχει μία ακόμη ευκαιρία στη διαδικασία του μπαράζ παραμονής. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι δύο ουραγοί, χρειάζονται νίκη και μόνο νίκη προκειμένου να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν να διατηρηθούν στην κατηγορία. Η Ρανχάιμ παίζει με τη Ρόζενμποργκ και το έργο της είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο… Δεν ισχύουν όμως τα ίδια και για τη Μιοντάλεν, καθώς υποδέχεται τη μέτρια και βαθμολογικά αδιάφορη Βαλερένγκα, η οποία σώθηκε οριστικά την προηγούμενη αγωνιστική. Πιστεύω λοιπόν ότι οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν. (1.76 το προσφέρει η [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στα υπόλοιπα ματς η Λίλεστρομ με τη Σάρπσμποργκ παίζουν μεταξύ τους και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μια βολική ισοπαλία, αν όμως βοηθήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Η Τρόμσο πιστεύω ότι θα νικήσει μιας και η Στάμπαεκ είναι τελείως αδιάφορη βαθμολογικά.

Η τελευταία της… παρέας η Στόμσγκοντσετ αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της, στην έδρα της Κρίστιανσουντ. Αν οι γηπεδούχοι είχαν να διεκδικήσουν κάτι, δεν θα τους πήγαινα κόντρα, διότι διαθέτουν καλύτερη ομάδα. Εδώ που φτάσαμε όμως, το πρώτο που κοιτάμε και ελέγχουμε είναι το κίνητρο των ομάδων και όχι η φυσική ή η αγωνιστική τους κατάσταση. Και το κίνητρο το έχει η φιλοξενούμενη Στρόμσγκοντσετ και όχι η Κρίστιανσουντ…

Ουσιαστικά λοιπόν θα κρατήσουμε τους δύο άσσους της Μιοντάλεν και της Τρόμσο και το 2 DNB στο Κρίστιανσουντ – Στρόμσγκοντσετ.

Αναφορικά με την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League, η Οντ χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να την κατακτήσει. Φιλοξενείται από την αδιάφορη Χάουγκεσουντ που με 13 ισοπαλίες σε 29 παιχνίδια, είναι η ομάδα με τα περισσότερα Χ στη Νορβηγία. Από τη στιγμή που και οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται μόλις έναν πόντο, σκέφτομαι να ρισκάρω στο ξερό Χ.

Σίγουρα πάντως καλό θα ήταν όλα αυτά τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής να τα ξαναδούμε αναλυτικά κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου στο live. Θυμίζω ότι όλα τα ματς διεξάγονται στις 19.00 ώρα Ελλάδας. Θα ανανεώσουμε λοιπόν το ραντεβού μας για το live μέσα από το Bookenemylive.com.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (1.89 – 3.75 – 4.80)

Το μεγάλο αυτό ντέρμπι προσφέρεται από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή. Για τον αγώνα προσφέρονται πάνω από 420 ειδικά στοιχήματα!

Και μην ξεχνάτε τη δυνατότητα που δίνει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] για συνδυασμό διαφορετικών αγορών του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο (MATCHCOMBO).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ