ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗ ΛΙΓΚ 1

Καλημέρα. Δυστυχώς το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ δεν έχει κανένα απολύτως στοιχηματικό ενδιαφέρον. Προσέξτε, μιλάω για στοιχηματικό και όχι για βαθμολογικό…

Τα δύο μεγάλα τοπικά ντέρμπι ούτως ή άλλως δεν θα τα ακουμπάγαμε (ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ και ΠΑΟ – ΑΕΚ) και το Αστέρας – Ολυμπιακός είναι παντελώς αδιάφορο αγωνιστικά.

Προσωπικά βλέπω επικράτηση του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη αλλά θα προχωρήσουμε αμέσως παρακάτω στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεκινώντας από την τελευταία αγωνιστική της Λιγκ 1 στην Αγγλία.

Το μοναδικό βαθμολογικό ενδιαφέρον έγκειται στην 6η θέση που οδηγεί στα play off ανόδου. Την διεκδικούν οι Πόρτσμουθ (72), Οξφορντ (71), Τσάρλτον (71). Και οι τρεις υποδέχονται στην έδρα τους βαθμολογικά αδιάφορους αντιπάλους. Το πιο δύσκολο έργο φαίνεται να το έχει η Τσάρλτον διότι φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Χαλ. Ούτως ή άλλως ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα για τους Λονδρέζους, καθώς υστερεί και στις ισοβαθμίες. Θα την βγάλω… απέξω και θα παίξω σε δυάδα Πόρτμουθ και Όξφορντ. (2.59 πληρώνει η δυάδα στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στη play off στη Ρουμανία η Κραϊόβα είναι το φαβορί απέναντι στην αδιάφορη Μποτοσάνι και ο άσσος δεν προσφέρεται σε χαμηλές αποδόσεις.

Στην Τσεχία η Σπάρτα Πράγας κυνηγά τη Γιάμπλονετς για έξοδο στο Champions League και δεν έχει περιθώριο απώλειας βαθμών μέσα στην ισχυρή έδρα της από ομάδες αδιάφορες όπως είναι η Μπάνικ Οστράβα.

Στη Γερμανία η Κολωνία δίνει αγώνα επιβίωσης και σήμερα φιλοξενεί μια Φράιμπουργκ που ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους. Η ομάδα του Φούνκελ έρχεται από δύο σερί νίκες και σήμερα θα επιδιώξει μια τρίτη.  (2.07 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Στη Γ Γερμανίας η Μπάγερν Μονάχου Β κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και σήμερα φιλοξενεί την Ουντερχάκινγκ που την προηγούμενη αγωνιστική υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Επειδή δεν έχει κανένα λόγο να την… πάρει μαζί της, θα ποντάρω στον άσσο των Βαυαρών.

Στην Ιταλία θα αφήσω στην άκρη όλες τις χαμηλές αποδόσεις και θα εστιάσω την προσοχή μου στην Τορίνο η οποία θα πάει για ένα θετικό αποτέλεσμα στη Βερόνα που διαθέτει μια από τις χειρότερες έδρες στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και έρχονται από τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία.

Η Τζένοα με τη Σασσουόλο θεωρούνται αδερφικά σωματεία και επειδή και οι δύο χρειάζονται βαθμούς για διαφορετικούς λόγους (σωτηρία και έξοδο στην Ευρώπη αντίστοιχα), σκεφτόμουν να ρισκάρω στο Χ παρακολουθώντας πιο… στενά το παιχνίδι στο Live.

Στη Γαλλία το Στρασβούργο μπορεί σήμερα να πάρει μια τεράστια βαθμολογική ανάσα απέναντι στην αδιάφορη και ντεφορμέ Μονπελιέ.

Η Μαρσέιγ κυνηγά έξοδο στην Ευρώπη και σήμερα θα πάει για ένα θετικό αποτέλεσμα στη μετριότατη έδρα της Σεντ Ετιέν η οποία έχει ξεμείνει από στόχους. Οι Μασσαλοί έχουν υποστεί μόνο μία ήττα στις τελευταίες επτά επισκέψεις τους εκεί. (2.15 το διπλό στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στην Ολλανδία προσοχή για την έκπληξη στο Τσβόλε – Ντεν Χάαγκ. Η Τσβόλε αφενός έχει πολλές απουσίες σε όλες τις γραμμές (κυρίως στην επίθεση) και αφετέρου δεν διεκδικεί τίποτα απολύτως. Η ουραγός Ντεν Χάαγκ έρχεται από τεράστια νίκη επί της Φέγενορντ και μόνο αν κερδίσει και σήμερα θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Στη Β Πορτογαλίας η Βαρζίμ είναι στα όρια του υποβιβασμού και σήμερα θα πρέπει οι παίκτες της να παίξουν ψυχωμένα για τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη Πεναφιέλ η οποία έχει πολύ καιρό να κερδίσει στο πρωτάθλημα.

Όπως έχουμε ξαναπεί, με Σουηδούς είναι ακόμα νωρίς για να ασχοληθούμε στα σοβαρά, αλλά αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξω δύο σημεία, θα ήταν τα διπλά των Τζουργκάρντεν και Χέλσινγκμποργκ από Α και Β κατηγορία αντίστοιχα.

Από την Αργεντινή τέλος έχω κυκλώσει τρία σημεία για σύστημα. Θα ξεκινήσω με τα διπλά των Ιντεπεντιέντε και Ροζάριο οι οποίες χρειάζονται νίκη για τα play off. Παίζουν και οι δύο με αδιάφορους και υποδεέστερους αντιπάλους. Η Ιντεπεντιέντε φιλοξενείται από την Ουρακάν που μετρά μόνο δύο νίκες σε 12 αγωνιστικές και η Ροζάριο από την Πλατένσε η οποία έχει τη χειρότερη έδρα των δύο ομίλων με 5 ήττες και μια ισοπαλία σε έξι παιχνίδια!

Η Ατλέτικο Τουκουμάν φιλοξενεί την αρνητική Ντεφένσα που δεν έχει ακόμα νίκη μακριά από την έδρα της (0-1-4). Ο άσσος αυτός επελέχθη κυρίως για το γεγονός ότι η ομάδα ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τον κορωνοιό. Θυμίζω ότι στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, είχαν αποκλειστεί συνολικά 14 παίκτες. Δεν ξέρω πόσοι θα επιστρέψουν σήμερα, αλλά σίγουρα δεν θα βρίσκονται και σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση,

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (17.15μμ)

Η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] προσφέρει σε ενισχυμένη απόδοση το να μπουν πάνω από 3,5 γκολ στο ματς. Πιο συγκεκριμένα το δίνει στην τιμή του 4.00! Και μην ξεχνάτε το Build A bet. Όσα συμβαίνουν σε έναν αγώνα, συνδυάζονται τώρα σε ένα στοίχημα.

|21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ