ΦΙΝΑΛΕ ΣΕ ΑΥΣΤΡΙΑ – ΔΑΝΙΑ

Καλημέρα. Τα play off ξεκίνησαν και ο Ολυμπιακός απαλλαγμένος πλέον από τα ευρωπαϊκά του καθήκοντα, θα αφοσιωθεί σε αυτά τα παιχνίδια προκειμένου να φτάσει σε μια μάλλον εύκολη κατάκτηση του τίτλου. Στην πρεμιέρα φιλοξενεί τον πολύ καλό φέτος Άρη αλλά θεωρώ ότι οι ερυθρόλευκοι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη. Επειδή τείνω πιο πολύ προς τη… δεύτερη εκδοχή, θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό για σαφώς υψηλότερα κέρδη. (4.00 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Το σημερινό πρόγραμμα πάντως, θεωρώ ότι δεν είναι το ιδανικότερο για στοιχηματισμό, οπότε θα προτείνουμε λιγότερα παιχνίδια και θα πάμε σε σχετικά χαλαρά πονταρίσματα.

Στη Γερμανία θα ποντάρω μόνο στον συνδυασμό του over με το g-g στην αναμέτρηση της Χοφενχάιμ με τη Μάιντζ. Οι γηπεδούχοι έχουν 9 στα 12 over στην έδρα τους και οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μια από τις χειρότερες άμυνες. Τα τελευταία χρόνια στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είθισται να σημειώνονται πολλά εκατέρωθεν τέρματα.

Στη Β Γερμανίας η φόρμα δείχνει ξεκάθαρα Σαν Πάουλι στο ματς με την Όσναμπρικ η οποία έρχεται από εννέα ήττες και μια ισοπαλία! Το… εξωφρενικό με την Όσναμπρικ όμως, είναι ότι έφτασε τις 8 συνεχόμενες ήττες μέσα στο γήπεδό της!

Στην Ιταλία η Μίλαν έχιε μαζικές επιστροφές βασικών παικτών με σημαντικότερη βέβαια αυτήν του Ιμπραϊμοβιτς. Προκειμένου λοιπόν να μην χαθεί από τώρα η υπόθεση – τίτλο, είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένη να ψάξει για το διπλό μέσα στη Φλωρεντία. Σε αυτό το σημείο πάντως θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η Μίλαν είναι η ομάδα με τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στην Ευρώπη μετά από τη Ρέιντζερς, καθώς μετρά 11 διπλά σε 13 παιχνίδια! (2.20 το διπλό στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στο Σαμπντόρια – Τορίνο υπάρχει παράδοση στις ισοπαλίες τα τελευταία χρόνια και δεν αποκλείω αυτή να συνεχιστεί. Η Τορίνο ψάχνει βαθμούς σωτηρίας και η Σαμπντόρια είναι… ψιλοαδιάφορη βαθμολογικά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η Τορίνο παραμένει η ομάδα με τις περισσότερες (11) ισοπαλίες στο Καμπιονάτο.

Προς το Χ οδεύω και στη Β Ιταλίας στην αναμέτρηση της Σαλερνιτάνα με τη Μπρέσια. Οι γηπεδούχοι έχουν ήδη δώδεκα Χ, ενώ τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους έληξαν 0-0. Εδώ να πούμε ότι η Σαλερνιτάνα τις τελευταίες έξι αγωνιστικές δεν δέχθηκε ούτε ένα τέρμα, ενώ το ίδιο ισχύει και με τη Μπρέσια στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της…

Στην Τσεχία η φορμαρισμένη Σπάρτα Πράγας, αναμένεται να επικρατήσει της ντεφορμέ Μπουντεγιόβιτσε. Οι… πρωτευουσιάνοι τα πηγαίνουν καλύτερα εκτός, από ότι εντός έδρας, αφού έχουν 8 διπλά σε 10 παιχνίδια.

Στην Ισπανία η Βαλένθια δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της από τη Γρανάδα! Πιο συγκεκριμένα οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 31 φορές και η παράδοση είναι 27-4-0! Αν συνυπολογίσουμε και την εύλογη κούραση της Γρανάδα από το ματς με τη Μόλντε για το Europa League, καθώς και τις αρνητικές εκτός έδρας επιδόσεις της, τότε θα έρθουμε πιο… κοντά στον άσσο. Επειδή όμως η φετινή Βαλένθια δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, θεωρώ ότι τα πονταρίσματά μας θα πρέπει να είναι μικρά.

Η Ατλέτικο το τελευταίο διάστημα χάνει αρκετούς βαθμούς και η μεγάλη βαθμολογική διαφορά που είχε από τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ, σχεδόν εξανεμίστηκε. Εννοείται πως στη σημερινή αναμέτρηση με την Αλαβές δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την επιστροφή στις νίκες. Την επόμενη αγωνιστική άλλωστε ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς με τη Σεβίλλη εκτός έδρας…

Στην Γαλλία η Ντιζόν έχει ήδη υποβιβαστεί, καθώς μετρά μόνο δύο νίκες σε 29 αγωνιστικές. Απέχει 14 βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού και παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς εντός έδρας νίκη. (0-6-9). Έρχεται από 10 σερί ήττες όπου δέχθηκε πάρα πολλά τέρματα. Η ψυχολογία των παικτών είναι πιο πεσμένη από ποτέ και έτσι παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία στη Ρεμς να φύγει με διπλό από εκεί μέσα. Η Ρεμς πάντως, τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας και διαθέτει μια από τις καλύτερες εκτός έδρας επιθέσεις στην κατηγορία. Το διπλό πληρώνει 2.17 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Στην Ολλανδία οι επιδόσεις της Άλκμααρ και της Αϊντχόφεν δείχνουν σαφέστατα over και g-g. Οι δύο αυτές ομάδες μαζί με τον Άγιαξ και τη Φένλο έχουν φέρει άλλωστε τα περισσότερα over στην κατηγορία.

Στη Β Πορτογαλίας η Ακαδέμικα που διεκδικεί άνοδο, έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της ντεφορμέ Ολιβεϊρένσε η οποία έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες με τέρματα 0-5. Έχει μόνο δύο νίκες έως τώρα στην έδρα της, ενώ η Ακαδέμικα έχει υποστεί δύο μόνο ήττες σε 12 ματς μακριά από το γήπεδό της.

Στο Βέλγιο απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές για τη λήξη της σεζόν και η Γάνδη προσπαθεί να εισχωρήσει στην τετράδα των play off για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η νίκη απέναντι στην Σερκλ Μπριζ αποτελεί μονόδρομος. Θυμίζω ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν υποστεί τις περισσότερες (9) εκτός έδρας ήττες στην κατηγορία. Παραδόξως ο άσσος βρίσκεται σχετικά ψηλά (1.80 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]).

Σήμερα την ίδια ώρα (18.00) διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική τόσο στην Αυστρία όσο και στη Δανία. Θα ακολουθήσουν βέβαια Play off και Play out, οπότε τίποτα δεν έχει κριθεί.

Στην Αυστρία η Χάρτμπεργκ χρειάζεται μόνο νίκη για είσοδο στην εξάδα. Φιλοξενεί τη ντεφορμέ Σεν Πόλτεν και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. (1.90 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Η Στουρμ Γκρατς η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει θέση στην εξάδα, είναι το φαβορί απέναντι στην ουραγό Αντμίρα που μετρά μόνο τρεις νίκες σε 21 αγωνιστικές. Η Στουρμ έχει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια εκεί και πιστεύω ότι θα την διευρύνει.

Στη Δανία η Άαλμποργκ θέλει νίκη για εξάδα. Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και φιλοξενεί τη ντεφορμέ και ουσιαστικά αδιάφορη Οντένσε. Η απόδοση του άσσου εδώ είναι αρκετά υψηλή και πιο συγκεκριμένα προσφέρεται στο 2.20 από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Η Μίντιλαντ έχασε την πρώτη θέση από την Κοπεγχάγη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να κυνηγά τον τίτλο στα play off. Σήμερα φιλοξενεί τη συγκριτικά αδύναμη Βέιλε και σκέφτομαι να συνδυάσω τον άσσο με το over.

Στη Ρουμανία η πολύ καλή φέτος Σέπσι φιλοξενεί την αρνητική και ντεφορμέ Γκαζ Μετάν η οποία έρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες με τέρματα 2-8. Αναμένω νίκη των γηπεδούχων.

Στην Αργεντινή πιστεύω ότι τόσο η Σαν Λορέντζο όσο και η Μπόκα Τζούνιορς θα επικρατήσουν των υποδεέστερων Αλντοσίβι και Ταγιέρες αντίστοιχα. Ο άσσος της Σαν Λορέντζο μάλιστα, είναι από αυτούς που γνωρίζουν τη σημαντικότερη πτώση σήμερα (δείτε «αποδόσεις σε πτώση»).

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (1.85 – 3.68 – 5.23)

Σε μηδενική γκανιότα για το νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον σημερινό αγώνα των δύο δικεφάλων για τα play off.

Με πάνω από 370 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 19.30μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ