ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΣΑΣΠΕΝΣ…

Καλημέρα. Σήμερα στις 16.30 ώρα Ελλάδας, διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στη Β Νορβηγίας. Οι μοναδικές εκκρεμότητες που έχουν απομείνει εκεί είναι για το ποιες εκ των ΚΦΟΥΜ Όσλο (45), Σόγκνταλ (45), Νεστ Σότρα (44), Κονγκσβίγκερ (43) θα τερματίσουν μέσα στην πρώτη εξάδα και θα δοκιμάσουν την τύχη τους στα play off. Μόνο μία από τις τέσσερις δεν θα τα καταφέρει και σίγουρα δεν πρόκειται να απειληθούν η ΚΦΟΥΜ με τη Σόγκνταλ αν το μεταξύ τους παιχνίδι λήξει χωρίς νικητή, διότι υπερέχουν στην ισοβαθμία με τη Κονγκσβίγκερ. Το πρώτο σημείο λοιπόν που κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα είναι το Χ σε αυτόν τον αγώνα.

Η Νεστ Σότρα παίζει εκτός έδρας με τη βαθμολογικά αδιάφορη Χαμ Καμ. Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα που ιδρύθηκε την πρωτοχρονιά του 1968, θα πάρει το διπλό και θα δοκιμάσει την τύχη της στα play off. Αυτό το πιστεύω για τρεις λόγους. Καταρχάς, το κίνητρο, από μόνο του αποτελεί την ισχυρότερη…. κινητήρια δύναμη. Αμέσως μετά έρχεται η φόρμα των φιλοξενούμενων, που συμπλήρωσαν τρία σερί διπλά με συντελεστή τερμάτων 4-0! Τέλος, η Χαμ Καμ δείχνει να τα έχει παρατήσει προ πολλού. Το δεύτερο σημείο λοιπόν που θα κρατήσουμε από τη Νορβηγία, είναι το διπλό της Νεστ Σότρα! (1.85 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Τίποτα επομένως δεν εξαρτάται μόνο, από τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Κονγκσβίνγκερ, αφού αν τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι τα… προβλεπόμενα, τότε θα περιοριστεί στην 7η θέση. Από την άλλη μεριά όμως, δεν έχει και τίποτα να χάσει. Παίζει εκτός έδρας με την αδιάφορη και ντεφορμέ Γιερβ και θεωρώ ότι οι παίκτες της, θα κάνουν το καθήκον τους, ευελπιστώντας να κάνουν το ίδιο και οι συνάδελφοί τους, της Χαμ Καμ.

Η Γιερβ πάντως, βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, καθώς έρχεται από τέσσερις σερί ήττες, με συντελεστή τερμάτων 1-13! Η παράδοση των τελευταίων ετών ευνοεί τους φιλοξενούμενους, ενώ τέλος οφείλουμε να προσθέσουμε ότι οι δύο ομάδες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Το τρίτο σημείο που κρατάμε επομένως, είναι το διπλό της Κονγκσβίνγκερ. (1.88 το προσφέρει η [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στη μάχη για τη αποφυγή της 14ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, εμπλέκονται η Νότοντεν και η Στρόμεν που έχουν από 25 και 27 βαθμούς αντίστοιχα. Το βέβαιο λοιπόν είναι ότι η Νότοντεν θα χρειαστεί νίκη και μόνο νίκη απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη Σταρτ για να εξακολουθήσει να ελπίζει. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν σαφώς καλύτερη ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις διαθέσεις τους. Προσωπικά πάντως δεν αποκλείω να φυλάξουν δυνάμεις για τα play off. Αν τελικά όμως κερδίσει η Νότοντεν, τότε θα πρέπει να επικρατήσει και η Στρόμεν της βαθμολογικά αδιάφορης Σάντνες.

Για μένα οι δύο αυτές αναμετρήσεις, προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για το live bet. Αν η Νότοντεν χάνει από την αντίπαλό της, τότε δεν έχει κανένα λόγο η Στρόμεν να κυνηγήσει βαθμούς στο δικό της παιχνίδι. Αν πάλι η Στρόμεν προηγηθεί της Σάντνες, τότε η Νότοντεν θα χάσει τις ελπίδες και μπορεί να τα παρατήσει… Θα περιοριστούμε λοιπόν στο ένα Χ και τα δύο διπλά και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε στο live

Παρακάτω θα ακολουθήσουν οι καθιερωμένες πλέον επιγραμματικές προτάσεις του Σαββάτου. Εύχομαι καλή τύχη εκ των προτέρων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΠΡΕΜΙΕΡ

14.30 ΤΣΕΛΣΙ – ΚΡ. ΠΑΛΑΣ: 1 ΚΑΙ ΟVER

ΣΚΩΤΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ

17.00 ΧΑΡΤΣ – ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ: 1

ΣΚΩΤΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

17.00 ΑΛΟΑ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ: 2

ΣΚΩΤΙΑ Α

17.00 ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ – ΦΟΡΦΑΡ: 1

ΣΚΩΤΙΑ Β

17.00 ΑΝΑΝ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ: 2 (Χ)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Β

14.00 ΧΟΛΣΤΑΙΝ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ: 2

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Γ

15.00 ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΣΒΙΚΑΟΥ: 1

ΝΟΡΒΗΓΙΑ Β

16.30 ΓΙΕΡΒ – ΚΟΝΓΚΣΒΙΓΚΕΡ: 2

16.30 ΚΦΟΥΜ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ: Χ

16.30 ΝΟΤΟΝΤΕΝ – ΣΤΑΡΤ: 1 DNB

16.30 ΧΑΜ ΚΑΜ – ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ: 2

ΒΡΑΖΙΛΙΑ Β

00.00 ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ – ΟΕΣΤΕ: Χ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

22.45 ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ: 2

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

19.30 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

17.00 ΠΡΕΣΤΟΝ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

ΣΚΩΤΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ

17.00 ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

ΣΚΩΤΙΑ ΛΙΓΚ 1

17.00 ΚΛΑΙΝΤ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Γ

17.00 ΧΑΝΣΑ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΙΣΠΑΝΙΑ Β

19.00 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

ΒΕΛΓΙΟ

19.00 ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΕΟΥΠΕΝ

ΤΟΥΡΚΙΑ

14.00 ΓΚΕΝΤΖ/ΛΙΓΚΙ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

16.30 ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

ΔΑΝΙΑ

17.00 ΧΟΡΣΕΝΣ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

Καλή τύχη και θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]

Κάθε αγώνας παίζει με τις αποδόσεις που θες στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]. Και με συνδυασμό πληθώρας επιλογών για το ίδιο παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ