ΦΑΒΟΡΙ ΧΩΡΙΣ… ΑΙΤΙΑ

Καλημέρα. Λέστερ δεν παίζω στο 1.50 για τρεις λόγους: α) Η Γουεστ Μπρομ για πρώτη φορά φέτος δείχνει να βρίσκεται στον σωστό δρόμο… Έρχεται από δύο μεγάλες νίκες που ήταν το 3-0 επί της Σαουθάμπτον και το 5-2 (!) μέσα στο Λονδίνο επί της Τσέλσι. Πλέον ανέκτησε τις ελπίδες της για παραμονή και από τη στιγμή που δεν έχει να χάσει τίποτα, θα πάει να «χτυπήσει» και την Λέστερ. Β) Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση στο πρωτάθλημα και πλέον σιγά σιγά θα αρχίσουν να σκέφτονται ολοένα και περισσότερο τον τελικό του κυπέλλου στον οποίο βρέθηκαν μετά από τη νίκη επί της Σαουθάμπτον. Γ) Η Λέστερ αποτελεί πρώτης τάξεως επιλογή όταν παίζει εκτός έδρας που πληρώνει και καλύτερα. Εντός όμως είναι τελείως αναξιόπιστη και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει υποστεί επτά ήττες. Είναι η χειρότερη επίδοση όλων των ομάδων της κατηγορίας που βρίσκονται πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού!

Ας προσθέσουμε και την παράδοση που τη θέλει να έχει να κερδίζει τη Γουεστ Μπρομ εντός έδρας από το 1994, τότε νομίζω ότι δικαιολογείται η άποψή μου ότι εδώ ή δεν παίζεις τίποτα, ή κυνηγάς την έκπληξη. Σίγουρα πάντως όταν μιλάμε για Λέστερ πρέπει να έχουμε στο νου μας και το over

Στην Ρουμανία έχουν ξεκινήσει τα Play off Και η επίδοξη πρωταθλήτρια Στεάουα λογικά θα φύγει με το διπλό από την μέτρια έδρα της Κλιντσένι. Οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε όλους τους τομείς και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι διαθέτουν την καλύτερη επίθεση με τεράστια διαφορά από την δεύτερη ομάδα.

Στη Β Γερμανίας από εκεί που το Αμβούργο το είχαμε σίγουρο για την άνοδο, τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα το έθεσαν εκτός δυάδας. Απομένουν έξι αγωνιστικές και από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικό διότι πλέον μπορεί να χάσει ακόμα και την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Σήμερα πάντως έχει ένα σχετικά εύκολο έργο απέναντι στην προτελευταία Σαντχάουζεν από την οποία δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Θέλω να πιστεύω ότι απόψε το Αμβούργο θα θυμηθεί τον καλό εαυτό του πρώτου γύρου και θα αποτελέσει παρελθόν το κακό πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών…

Στην Ελβετία η Γιούνγκ Μπόις την τελευταία αγωνιστική κατέκτησε και μαθηματικά τον 4ο συνεχόμενο τίτλο της! Σήμερα παίζει εκτός έδρας με τη Ζυρίχη η οποία κυνηγά την έξοδο στην Ευρώπη. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αλλά από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν οριστικά τον τίτλο, ίσως τους… παίρνει να μην τα δώσουν όλα για τη νίκη απέναντι στον αποψινό τους αντίπαλο. Δεν δύναμαι να γνωρίζω εκ των προτέρων τις προθέσεις των παικτών των φιλοξενούμενων, αλλά από τη στιγμή που το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους δεν θα ποντάρω στο 1.50 του διπλού…

Στην Ισπανία, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα θα συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους προς την κατάκτηση του τίτλου, αφού η Ουέσκα και η Χετάφε δεν δείχνουν ικανές να τις αντιμετωπίσουν.

Θα προσθέσω και τον άσσο της Σοσιεδάδ, διότι η Θέλτα έχει ξεμείνει οριστικά από στόχους, αφού απέχει… μίλια τόσο από τις ευρωπαϊκές θέσεις, όσο και από τις ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Ο άσσος της Σοσιεδάδ πληρώνει 1.91 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στην Τουρκία προσωπικά βρίσκω ακατανόητο τον ακραίο φαβοριτισμό της Αλάνιασπορ… Το σημερινό ματς με την Γκαζιάντεπ αποτελεί ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη και οι οποίες έχουν μόνο έναν βαθμό διαφορά. Η Αλάνιασπορ δεν είναι σε καλή κατάσταση καθώς έρχεται από τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια. Δεν γίνεται λοιπόν να εμπιστευτώ αυτή την ομάδα απέναντι στην καλή Γκαζιάντεπ στην απόδοση του 1.60.

Στην Δανία τέλος, η Βέιλε φιλοξενεί την ουσιαστικά υποβιβασμένη Χόρσενς η οποία απέχει 14 βαθμούς από τη σωτηρία. Η ομάδα μετρά μόλις τρεις νίκες και 15 ήττες σε 25 αγωνιστικές και εκτός έχει μόνο μία νίκη, απέναντι στην Σοντερίσκε. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεμπερδέψει ακόμα με την υπόθεση – παραμονή, οπότε έχουν ανάγκη τους βαθμούς. Με σύμμαχο την ευνοϊκή για τη Βέιλε παράδοση, θα αγοράσω τον καλοπληρωμένο άσσο της στο 2.02 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί…

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ