ΦΑΒΟΡΙ Ο ΑΓΙΑΞ

Καλημέρα. Βραδιά Europa League η αποψινή και προσωπικά τουλάχιστο θα ποντάρω μόνο στον άσσο του Άγιαξ ο οποίος προσφέρεται στο 2.06 από το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί.

Η ολλανδική ομάδα κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα αφού απέχει πολλούς βαθμούς από τη 2η Αϊντχόφεν. Στο Europa League έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες με τέρματα 9-2. Η Ρόμα αντιθέτως δεν είναι σε καλή κατάσταση καθώς πλέον κινδυνεύει να μην βγει ούτε καν στο Europa League. Μιλάμε για μια ομάδα που μέχρι πριν από δύο μήνες διεκδικούσε ακόμα και τον τίτλο. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο διότι οι παίκτες δεν θέλουν τον προπονητή Φονσέκα. Η αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν θεωρείται βέβαιη και ήδη ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του. Στην κατάσταση λοιπόν που βρίσκονται οι δύο ομάδες, το φαβορί είναι ο Άγιαξ και θα… επιμείνω σε αυτήν την απόφαση.

Για τους φίλους των στατιστικών πάντως έχω να πω το εξής. Ο Άγιαξ στα τελευταία 6 παιχνίδια του στο Europa League έβαλε και δέχθηκε συνολικά 14 γκολ. Μόλις τα δύο από αυτά σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου. Επειδή και η Ρόμα σκοράρει συνήθως στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να… παίξουμε με τους αριθμούς ποντάροντας στο στοίχημα ότι το φιλοθεάμον κοινό θα ικανοποιηθεί περισσότερο από την ανάπαυλα και μετά…

Στο Διναμό Ζάγκρεμπ – Βιγιαρεάλ κοντράρονται δύο ομάδες με πολύ καλές επιθέσεις. Οι Κροάτες είναι επικίνδυνοι και το απέδειξαν και με την Τότεναμ. Στο πρωτάθλημα έχουν πετύχει 13 γκολ περισσότερα από τη δεύτερη ομάδα, ενώ και στην Ευρώπη στις 5 τελευταίες νίκες τους έβαλαν συνολικά 12 γκολ. Στο αποψινό ματς με τη Βιγιαρεάλ βλέπω g-g και over (κατά προτίμηση 2-1 και 1-2).

Εμπιστευόμαστε Άρσεναλ και Μάντσεστερ στο 1.50; Προσωπικά όχι. Εδώ αντιπαρατίθενται η εμπειρία με τον ενθουσιασμό και σε αυτές τις περιπτώσεις η πείρα με έχει διδάξει να μην πηγαίνω τόσο εύκολα κόντρα στον ενθουσιασμό του πρωτάρη…

Εξάλλου η Σλάβια Πράγας μόνο εύκολη ομάδα δεν είναι. Θυμίζω ότι στο πρωτάθλημα είναι αήττητη μετά από 25 αγωνιστικές. Στο δε Europa League εδώ και αρκετά παιχνίδια το τελευταίο εξάμηνο ηττήθηκε μόνο από τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία. Την Άρσεναλ τη γνωρίζουμε πολύ καλά διότι έπαιξε με τον Ολυμπιακό. Είναι καλή επιθετικά, δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι της… Προσωπικά το θεωρώ δεδομένο ότι θα δυσκολευτεί να περάσει τους Τσέχους ακόμα και αν κερδίσει σήμερα.

Στη Γρανάδα περιμένουν πως και πως το αποψινό ματς από τη μέρα της κλήρωσης. Αν το παιχνίδι διεξαγόταν υπό την παρουσία θεατών το θεωρώ δεδομένο πως τα 22.000 εισιτήρια θα είχαν πουληθεί μέσα σε μία ώρα… Σίγουρα πρόκειται για μια συγκριτικά αδύναμη και άσημη ομάδα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αυτή η άγνωστη στο Ευρωπαϊκό στερέωμα ομάδα απέκλεισε τη Νάπολι. Εξάλλου από τη στιγμή που υπάρχει και ρεβάνς δεν νομίζω ότι οι βρετανοί θα… πικραθούν ιδιαίτερα αν σήμερα πάρουν μια ισοπαλία της τάξεως του 1-1. Το λέω διότι αυτό ειδικά το σκορ για έναν… απροσδιόριστο λόγο μου έχει κάτσει από την ώρα που σηκώθηκα το πρωί. Παράξενα πράγματα…

Αφήνουμε όμως τα ευρωπαϊκά παιχνίδια για να ρίξουμε μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα που συγκεντρώνει ενδιαφέρον. Μια από τις πιο αλλόκοτες και αψυχολόγητες ομάδες στην Β Γερμανίας είναι το Ανόβερο το οποίο πραγματικά είναι ικανό για το καλύτερο και το χειρότερο. Την προηγούμενη Κυριακή έπαιζε εντός έδρας με το Αμβούργο από το οποίο έχανε με σκορ 0-3 εως το 50ο λεπτό. Στο τέλος ισοφάρισε ενώ έχασε και ευκαιρία για να γυρίσει το ματς! Αυτά τα έχει ξανακάνει και δεν αποκλείεται να συμβούν και στο αποψινό παιχνίδι με την Κίκερς. Η τελευταία που είναι… τελευταία και στο πρωτάθλημα, την Κυριακή έδινε το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν απέναντι στην προτελευταία Σαντχάουζεν. Ήταν ανύπαρκτη και ηττήθηκε δίκαια με 1-0 και θα μπορούσε να είχε δεχθεί και άλλα γκολ. Η ήττα αυτή ουσιαστικά την καταδίκασε σε υποβιβασμό, αφού πλέον βρίσκεται 11 βαθμούς κάτω από τη γραμμή. Οι δε εκτός έδρας επιδόσεις της είναι επιεικώς απαράδεκτες καθώς συμπλήρωσε 12 ήττες σε 13 παιχνίδια. Το Ανόβερο χρειάζεται ακόμα 3-4 πόντους για να… κοιμάται ήσυχο και απόψε του παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία απέναντι σε μια κάκιστη ομάδα. Επειδή όμως όπως είπαμε και στην αρχή πρόκειται για έναν τελείως αψυχολόγητο σύλλογο, βάζω πάνω στο «τραπέζι» και το ενδεχόμενο μιας ακόμα τρελής ανατροπής. Εδώ είμαστε και θα τα δούμε…

Στο κύπελλο Ελβετίας η Γιουνγκ Μπόις θέλει τη νίκη σε αυτόν τον μονό αγώνα απέναντι στη Σεν Γκάλεν. Η ομάδα θέλει να κατακτήσει το ντάμπλ και θυμίζω ότι στο πρωτάθλημα δεν έχει υποστεί ούτε μία ήττα έως τώρα μακριά από την έδρα της! Έχει την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα και γενικότερα την καλύτερη ομάδα στην Ελβετία με διαφορά. Μέσα στην έδρα της Σεν Γκάλεν έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις τελευταίες 12 επισκέψεις της, οπότε είναι ευνοϊκή και η παράδοση εδώ. (1.85 είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στη Ρωσία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας άλλαξε προπονητή και το κύπελλο είναι ένας θεσμός που την ενδιαφέρει, καθώς στο πρωτάθλημα δεν βλέπει… μέλλον. Παίζει με την Άρσεναλ Τούλα σε έναν νοκ άουτ προημιτελικό και οι γηπεδούχοι δεν έχουν την πολυτέλεια για κύπελλα και άλλα τέτοια καθώς στο πρωτάθλημα παλεύουν για τη σωτηρία τους. Μου προξένησε εντύπωση η κάθετη πτώση του διπλού που ξεκίνησε από χθες, οπότε αν κάποια στιγμή το σημείο φτάσει κάτω από το 1.50… μετά δεν θα αξίζει να παιχτεί.

Και η Μίντιλαντ λογικά θα κερδίσει τη Σοντερίσκε στο κύπελλο, αλλά εδώ το παιχνίδι αξίζει μόνο για το live λόγω χαμηλής απόδοσης.

Στην Τουρκία τέλος, ποντάρεται κατά κόρον το διπλό της Φενέρ στο ματς με τη Μάλατιασπορ η οποία διεύρυνε το σερί της χωρίς νίκη για 11 αγωνιστικές. Αν η Φενέρ δεν κερδίσει σήμερα, ουσιαστικά αποχαιρετά τον τίτλο αλλά επειδή είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλύτερα μακριά από την έδρα της, θα την εμπιστευτώ και εγώ. Έχει 11 διπλά και μία μόνο ήττα σε 14 αγωνιστικές.

Φίλες και φίλοι τις τελευταίες δύο μέρες έχουμε τσακίσει τα… νεύρα των μπουκ στο live με ανεπανάληπτα σερί θετικών επιλογών στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]. Όσοι… πιστοί προσέλθετε… Με τους υπόλοιπους θα τα ξαναπούμε εδώ αύριο το πρωί…

Καλή τύχη.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (2.11 – 1.90)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού για τη Euroleague.

Με πάνω από 330 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 20.00μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ