ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ… ΑΕΤΟΥΣ!

Καλημέρα. Στο πρώτο πράγμα που έπεσε το… μάτι μου σήμερα ήταν στις αποδόσεις του Άιντραχτ – Μπενφίκα. Ειλικρινά σας μιλάω, περίμενα την απόλυτη μοιρασιά στο σετ των αποδόσεων, για να μην σας πω και ένα ελαφρύ έστω προβάδισμα στην Μπενφίκα (φωτο). Αντί αυτού, αντίκρισα το 1.70 του άσσου και ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω από πού ακριβώς πηγάζει αυτός ο ακραίος φαβοριτισμός των γηπεδούχων. Δεν αντιλέγω βέβαια ότι η φετινή Άιντραχτ πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ευρώπη, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με μια ομάδα σαν τη Μπενφίκα που έχει πάμπολλους τίτλους και πολύ μεγάλες επιτυχίες στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Οι Γερμανοί εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών με σημαντικότερο αυτό του πρώτου τους σκόρερ του Αλέρ ο οποίος είναι αμφίβολος. Θα λείψουν και άλλοι παίκτες και οι υπόλοιποι που θα αγωνιστούν θα κληθούν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 4-2 του πρώτου αγώνα. Δύο πιθανά – στοιχήματα – βάσει αυτών που έχουμε δει έως τώρα – είναι το γκολ/γκολ και το over. Από εκεί και πέρα αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξω τη νίκη της μιας από τις δύο, θα έπαιρνα το ρίσκο να ποντάρω στα… τεσσάρια της Μπενφίκα και εννοείται πως όχι στο 1.70 της ομάδας της Φρανκφούρτης. (στο 4.00 προσφέρει το διπλό ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Σήμερα πάντως συμπτωματικά έχουμε τρεις αρχικές αποδόσεις του 1.70 στον ΟΠΑΠ, αφού μετά από την Άιντραχτ ακολουθούν η Βαλένθια και η Νάπολι. Ούτε και εδώ θα αγοράσω όμως και εξηγώ τους λόγους…

Η Βαλένθια μετά το 1-3 του πρώτου αγώνα έχει ήδη περάσει στα ημιτελικά. Δεν έχει κανένα λόγο δηλαδή να προσπαθήσει για τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα κρατήσει δυνάμεις για το πρωτάθλημα και για τον κρίσιμο και δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Μπέτις.

Η Βιγιαρεάλ που πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει, θα παίξει επιθετικά και έτσι προτιμώ να ποντάρω στο over που έχει ακριβώς την ίδια απόδοση με τον άσσο. (1.77 το over στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό πιστοποιήθηκε και στο ματς του πρώτου αγώνα όπου επικράτησε με 2-0. Δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για τους Ιταλούς που εσχάτως δεν εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους. Το στοίχημα που επιλέγω για αυτή την αναμέτρηση είναι το 2-3 γκολ γιατί δεν πιστεύω ότι θα ανοίξει περισσότερο το σκορ. Η Άρσεναλ θα παίξει αμυντικά όπως είναι αναμενόμενο και προσωπικά βλέπω ένα σκορ της τάξεως του 2-1 για τους γηπεδούχους.

Η Τσέλσι τέλος, είναι ανώτερη και εννοείται ότι μπορεί να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στην υποδεέστερη Σλάβια. Το 1.30 όμως δεν είναι απόδοση για προημιτελικά του Europa League. Επειδή πάντως η Σλάβια είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικά και που συνήθως σκοράρει εύκολα, δεν αποκλείω τελικά να σημειώσουν γκολ και οι δύο αντίπαλοι. Το γκολ/γκολ λοιπόν θα κρατήσω (2.12 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])και ίσως επιλέξω ως fun bet και εδώ το 2-1 ως τελικό σκορ.

Σε γενικές γραμμές πάντως, δυστυχώς τα τέσσερα αποψινά ματς των προημιτελικών του Europa League δεν προσφέρονται για σοβαρά στοιχήματα…

Από τα υπόλοιπα λιγοστά παιχνίδια της ημέρας, θα ρισκάρω μόνο στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό της αναμέτρησης Ατλέτικο Νασιονάλ – Πατριότας για το πρωτάθλημα της Κολομβίας. Οι ανώτεροι γηπεδούχοι χρειάζονται μόνο νίκη για την είσοδό τους στην τελική οκτάδα και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα διατηρήσουν την πολύ καλή παράδοση που έχουν απέναντι στην Πατριότας. Θα ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό διότι η Νασιονάλ δεν σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Γενικότερα φέτος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην επίτευξη του γκολ, αλλά από την άλλη μεριά διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνα στην κατηγορία.  Μπορεί λοιπόν να… ζοριστεί λίγο στην αρχή, αλλά κάποια στιγμή λογικά θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα…

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου για μία ακόμη φορά χθες το βράδυ πιάσαμε σημεία με εξαιρετικές αποδόσεις. Επειδή τα γραπτά… μένουν, μπείτε να δείτε τι ακριβώς κάναμε χθες.

To νέο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”] είναι εδώ!

Με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, πλούσιο live streaming* και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

To νέο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”], η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ κάνει δυναμική είσοδο στην εγχώρια διαδικτυακή στοιχηματική αγορά με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, «έξυπνο» cash out και πλούσιο live streaming*

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ