ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!

Καλημέρα. Το ένα μετά το άλλο διακόπτεται και πλέον έχουν σχεδόν πάψει να διεξάγονται αγώνες πρωταθλημάτων. Σήμερα για παράδειγμα γίνονται μόνο κάποια λιγοστά φιλικά ματς με τα οποία δεν ασχολείται κανείς όπως ήταν αναμενόμενο. Νωρίτερα πάρθηκε η απόφαση να μετατεθούν για του χρόνου οι Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με το Euro στο ποδόσφαιρο.

Με λίγα λόγια από εκεί που ήμασταν προετοιμασμένοι να περάσουμε ένα… θερμό καλοκαίρι με πολλά αθλητικά γεγονότα, θα παραμείνουμε μεν στον καναπέ, αλλά μόνο για να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό…

Τα κακά νέα είναι ότι εξακολουθεί να εξελίσσεται και να καταβάλει χιλιάδες ανθρώπους σε όλες τις ηπείρους. Προσωπικά όμως θεωρώ ότι οσονούπω έπονται και καλά νέα, αφού όλη η επιστημονική κοινότητα προσπαθεί καθημερινά να βρει το πολυπόθητο εμβόλιο.

Είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει, οπότε θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν να κάνουμε είναι να παραμείνουμε στο σπίτι μας, να προσπαθήσουμε να βρούμε ευχάριστα πράγματα προκειμένου να περάσουμε τον χρόνο μας και από εκεί και πέρα αναγκαστικά θα υπομένουμε έως ότου περάσει αυτή η παγκόσμια κρίση.

Υπομονή και αισιοδοξία λοιπόν και μην ξεχνάμε ότι τα πάντα στην ζωή έρχονται και.. παρέρχονται.

Υ.Γ. Εμείς θα είμαστε εδώ καθημερινά καθώς θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε τα παιχνίδια με το… τουφέκι. Όποτε βρεθεί κάτι θα το αναλύσουμε και θα το σχολιάσουμε.

Υ.Γ. 2: Μην ξεχνάτε ότι τα λέμε και στο twitter μέσα από το @fontastsounis.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ