ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ ΦΑΒΟΡΙ…

Καλημέρα. Κατά την προσωπική μου άποψη ο Ολυμπιακός θα μπορούσε χθες να είχε πετύχει μια επική ανατροπή αλλά αυτό δεν συνέβη για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον, διότι από το 70 και μετά οι παίκτες του κουράστηκαν και δεύτερον διότι έδειξαν να μένουν ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας. Εδώ που τα λέμε όταν χάνεις με 2-0 από τη φιναλίστ του περσινού Champions League και καταφέρνεις να ισοφαρίσεις, όντως είναι λογικό να θεωρείς ότι έχεις πετύχει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Πάντως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να παίζει πολύ καλή μπάλα και αν την επόμενη αγωνιστική πάρει διπλό στο Βελιγράδι που δίνω τύχη ακόμα και για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ας περάσουμε τώρα στα σημερινά. Όταν έχει αγώνες Europa League πάντα ξεκινώ από την αναζήτηση πιθανών εκπλήξεων… Ο Λοπετέγι της Σεβίλλης δήλωσε τις προάλλες ότι θα προσπαθήσει να κάνει ροτέισον σε αυτά τα παιχνίδια, προκειμένου οι παίκτες του να είναι έτοιμοι και ξεκούραστοι στο πρωτάθλημα. Η Σεβίλλη ξεκίνησε πολύ καλά και είναι πρώτη στη βαθμολογία και την Κυριακή έχει το ντέρμπι με τη Ρεάλ. Δεν πρόκειται λοιπόν να την ποντάρω στο 1.50 στο αποψινό ματς κόντρα στην Καραμπάγκ κόντρα στη Μπακού.

Η Ντιναμό Κιέβου (φωτο) δεν τα πηγαίνει καλά ούτε στο πρωτάθλημα αλλά ούτε στην Ευρώπη καθώς πριν από ένα μήνα αποκλείστηκε στο Champions League από την Κλαμπ Μπριτζ. Ο Χατσκέβιτς εκδιώχθη και στη θέση του ανέλαβε ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στον σύλλογο, ο μεγάλος Μιχαιλιτσενκο. Και πάλι όμως δεν πρόκειται να εμπιστευτώ μια ντεφορμέ ομάδα στις τάξεις της οποίας επικρατεί εσωστρέφεια. Η Μάλμε εξάλλου αποτελεί έναν καλό και έμπειρο αντίπαλο που δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Τα 1.50 του άσσου είναι απορριπτέο.

Η Βασιλεία αποκλείστηκε στο Champions League από τη Λασκ Λιντς και απόψε παίζει με τη νεόπλουτη Κράσνονταρ. Οι Ρώσοι μπορεί να αποκλείστηκαν από τον Ολυμπιακό, αλλά στο ρόστερ τους υπάρχουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές που μπορούν κάλλιστα να ανταπεξέλθουν σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Η Λασκ Λιντς που όπως λέγαμε πριν απέκλεισε τη Βασιλεία, στον επόμενο γύρο αποκλείστηκα και η ίδια με δύο ήττες από την Κλαμπ Μπριζ. Στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League υποδέχεται την… μπαρουτοκαπνισμένη Ρόζενμποργκ και κακώς κατά τη γνώμη μου αυτός ο άσσος προσφέρεται σε τιμές φαβοριτισμού.

Η Μπράγκα έχει καλό υλικό και μέχρι στιγμής στο Europa League κόντρα σε Σπαρτάκ Μόσχας και Μπρόντμπι που είναι έμπειρες ομάδες μετρά 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Γιατί λοιπόν να φοβηθεί τη Γουλβς που είναι τελείως άπειρη από τέτοια ματς; Η αγγλική ομάδα δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στην Πρέμιερ μετά από 5 αγωνιστικές και θεωρώ ότι το 1.50 του άσσου είναι εκτός τόπου και χρόνου εδώ…

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και… μπόλικα φαβορί που τελικά θα επικρατήσουν, αλλά δυστυχώς οι αποδόσεις που τα συνοδεύουν είναι τόσο χαμηλές που δεν αξίζει να ασχοληθούμε μαζί τους.

Λίγο καλύτερα πληρώνουν η Κοπεγχάγη, η Λάτσιο, η Αϊντχόφεν και η Σταντάρ Λιέγης. Η Κοπεγχάγη υποδέχεται την άπειρη Λουγκάνο που τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στο Ελβετικό πρωτάθλημα.

Η Αϊντχόφεν εμφανίζεται βελτιωμένη εσχάτως τόσο στην Ευρώπη όσο και στο Ολλανδικό πρωτάθλημα όπου παραμένει αήττητη. Σήμερα παίζει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας που έχει γίνει… άνω κάτω μετά από την απόλυση του Κάιζερ. Ο πρόεδρος του συλλόγου αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς και πιστεύω ότι σήμερα δύσκολα η πορτογαλικά ομάδα θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το «Φίλιπς Στάντιον». Η απόδοση του άσσου πέφτει και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 1.70  στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”].

Η Λάτσιο είναι σαφώς ανώτερη και ποιοτικότερη της Κλουζ από τη Ρουμανία. Επειδή ο 5ος όμιλος όπου συμμετέχει είναι δύσκολος (Σέλτικ και Ρεν οι άλλες δύο ομάδες), για να έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει να χτυπήσει τα δύο παιχνίδια με την Κλουζ.

Η Σταντάρ Λιέγης τέλος, που παραμένει πρωτοπόρος στο βελγικό πρωτάθλημα, έχει βλέψεις και φιλοδοξίες και για μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Και εκείνη όμως… έμπλεξε σε έναν δύσκολο όμιλο μαζί με Άρσεναλ και Άιντραχτ. Εννοείται πως αν θέλει και επιθυμεί να περάσει στην επόμενη φάση, θα πρέπει να κυνηγήσει με κάθε τρόπο τη νίκη στο αποψινό ματς με τη Γκιμαράες.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει πολύ λίγα παιχνίδια.

Στη Β Δανίας θα συνδυάσω τον άσσο της Βέιλ με το over. Οι γηπεδούχοι είναι φορμαρισμένοι καθώς έρχονται από τρεις σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 9-2. Υποδέχονται την ουραγό Ροσκίλντε η οποία έχει δεχθεί τα περισσότερα (18) γκολ στο πρωτάθλημα.

Στη Β Ισπανίας η Οβιέδο ξεκίνησε ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο, αλλά μετά από 5 αγωνιστικές δεν έχει πετύχει ούτε μία νίκη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του Αργεντινού Σέρχιο Εχέα και την προώθηση του Χάβι Ροθάδα από την δεύτερη ομάδα. Πιστεύω ότι αυτή η αλλαγή θα βοηθήσει διότι ο Εχέα είχε χάσει το… έρισμά του στα αποδυτήρια. Απόψε λοιπόν παρουσιάζεται μια πολύ καλή ευκαιρία στην Οβιέδο να πάρει την πρώτη της νίκη απέναντι στην εξίσου αρνητική Εξτρεμαδούρα η οποία παραμένει και αυτή χωρίς «τρίποντο» από την αρχή της σεζόν.

Στο Λας Πάλμας – Σπόρτινγκ Χιχόν τέλος, θα επιλέξω το Χ του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα το 0-0 (2.40 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Σημειώστε ότι η Σπόρτινγκ δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ σε πρώτο ημίχρονο, καθώς και ότι η Λας Πάλμας δεν έχει βάλει ούτε ένα γκολ σε πρώτο 45λεπτο. Πρόκειται για ένα ντέρμπι η έκβαση του οποίου θα κριθεί στις… πολύ λεπτομέρειες.

Καλή τύχη. και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]

Κάθε αγώνας παίζει με τις αποδόσεις που θες στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ