ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ ΔΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΕΛΓΟΙ…

Καλημέρα. Το Euro συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις και από εδώ και στο εξής θα προβαίνω σε αναλύσεις όλων των παιχνιδιών ένα προς ένα. Επειδή δεν μου αρέσουν οι… περιττές εισαγωγές περνάμε κατευθείαν στο… ψητό. Να σας ενημερώσω επίσης ότι μετά από τα τρία ματς του Euro ακολουθούν επιγραμματικές προτάσεις για τα υπόλοιπα ελάχιστα σημερινά παιχνίδια. Εύχομαι εκ των προτέρων καλή τύχη και καλή τηλεθέαση…

ΟΥΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Η Ελβετία είναι μια ομάδα που έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου στο ποδόσφαιρο. Προκρίνεται για 2η συνεχόμενη φορά στην τελική φάση και φιλοδοξεί – τουλάχιστο – να περάσει στην επόμενη φάση μέσα από έναν σχετικά βατό όμιλο.

Η Ουαλία θεωρείται μια από τις πιο αδύναμες ομάδες αυτού του Euro και θεωρώ όχι… άδικα. Βασικά, έχει μόνο δύο παίκτες που ξεχωρίζουν. Τον Μπέιλ της Ρεάλ και τον Ράμσεϊ της Γιουβέντους. Ο τελευταίος όμως είχε πολλούς τραυματισμούς φέτος και δεν ξέρω αν είναι σε θέση να βοηθήσει ιδιαίτερα. Στην ουσία λοιπόν όλα εξαρτώνται από τον Μπέιλ ως προς την επίτευξη του τέρματος. Για μένα η απόδοση των Ελβετών δεν είναι άσχημη, διότι πιστεύω ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σκοράρουν. Από εκεί και πέρα αν ο Μπέιλ δεν είναι σε καλή κατάσταση, δύσκολα θα μπορέσουν να βρουν γκολ και οι Ουαλοί. Δεν θα ψάξω λοιπόν για κάποιο άλλο ειδικό στοίχημα από τη στιγμή που το νικητήριο σημείο θεωρώ ότι έχει… επάρκεια. (2.10 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

ΔΑΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Κατά την προσωπική μου άποψη αυτή η Δανία είναι η καλύτερη μετά από την χρυσή εποχή που έφτασε στην κατάκτηση του Euro πριν από σχεδόν 30 χρόνια. Έχει παίκτες με πολύ ταλέντο που αγωνίζονται σε κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους όπως είναι η Μίλαν η Τσέλσι, η Ίντερ, η Μπαρτσελόνα και άλλοι. Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Σμάιχελ ο οποίος είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Ένα ακόμα ατού των Δανών είναι ότι το σημερινό ματς διεξάγεται στην Κοπεγχάγη παρουσία 11.000 θεατών. Ο άσσος γνωρίζει κάθετη πτώση παντού, αλλά τώρα που έφτασε στο 1.40 μόνο αν συνδυαστεί με το οver θα αποκτήσει κάποια αξία.

Για πρώτο σκόρερ σκεφτόμουν τον Γιόνας Βιντ της Κοπεγχάγης, ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση (22 χρονών, 1.90 ύψος). Πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί όντως να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της μετριότατης Φινλανδίας που το μόνο που ξέρει είναι να παίζει άμυνα (τις περισσότερες φορές χωρίς αποτέλεσμα).

ΒΕΛΓΙΟ – ΡΩΣΙΑ

Τώρα τι να πω εγώ για το Βέλγιο; Η ομάδα ξεχειλίζει από ταλέντο από τη μέση και μπροστά και οι μπουκ την περιλαμβάνουν μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου!

Οι Ρώσοι από την άλλη μεριά, δεν θεωρώ ότι θα αφήσουν… στίγμα σε αυτό το Euro γιατί κυρίως στην άμυνα υπάρχει πρόβλημα. Από τους παίκτες που κάλεσε ο Τσερτσέσοφ, μόνο τρεις αγωνίζονται εκτός ρωσικών συνόρων, και μόνο ο Γκολοβίν της Μονακό θα έχει εκτός απροόπτου θέση βασικού στην ομάδα. Εγώ τους Ρώσους τους… βαριέμαι και θεωρώ ότι η έκβαση της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί κυρίως από την ευστοχία του Λουκάκου, του Μέρτενς, του Αζάρ και των υπολοίπων.

Θα πάω στον άσσο λοιπόν χωρίς να αποκλείω τελικά να προβώ σε συνδυασμό της νίκης των Βέλγων με τα αρκετά (άνω των 2) τέρματα. (1.81 ο άσσος στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που προσφέρει το παιχνίδι σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΙΡΛΑΝΔΙΑ

21.30 ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ – ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ: 2

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

16.00 ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΟΝΤ: 1

16.00 ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΜΟΛΝΤΕ: 2

ΝΟΡΒΗΓΙΑ Β

19.00 ΧΑΜ ΚΑΜ – ΣΤΡΟΜΕΝ: 1

21.00 ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ: 2Χ

ΣΟΥΗΔΙΑ Β

16.00 ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ: 2

ΠΟΛΩΝΙΑ Γ

13.00 ΚΑΛΙΖ – ΟΛΙΜΠΙΑ ΕΛΜΠΛΑΚ: 2

ΗΠΑ

22.00 ΚΑΝΣΑΣ – ΟΣΤΙΝ: 1

ΒΡΑΖΙΛΙΑ Β

01.00 ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ – ΒΑΣΚΟ: 2

 

Υ.Γ. Σας ενημερώνω ότι τις μακροχρόνιες προτάσεις μου για τα στοιχήματα του Euro που δημοσιεύτηκαν χθες στο bookenemy, μπορείτε να τις δείτε κλικάροντας στο παρακάτω λινκ. bookenemy.com/ena euro me ap’ola

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε κατά τη διάρκεια των αγώνων στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

 

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] Master με 1.000.000€ μεγάλο έπαθλο και εγγυημένα 10.000€ κάθε μέρα εντελώς δωρεάν & με μόνο 2 σωστές προβλέψεις!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ