ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚ

Καλημέρα. Οι βραδιές Champions League συνεχίζονται και θα περάσουμε αμέσως να δούμε τι έχουμε απόψε ανά όμιλο..

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πρόκειται ίσως για το πιο δύσκολο γκρουπ καθώς και οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν είναι δυνατές και έχουν φιλοδοξίες. Κατά την προσωπική μου άποψη οι μπουκ δεν έχουν διαβάσει καλά την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μονακό. Οι Μονεγάσκοι έχουν φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα φέτος και αυτό αποδεικνύεται και από την έως τώρα πορεία τους σε Γαλλία και Ευρώπη. Βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς προέρχονται από 5 σερί νίκες. Πρόσφατα έριξε τρία γκολ στην Παρί και τέσσερα στη Λιλ μέσα στο γήπεδό της. Στην Μονακό αγωνίζονται σπουδαίοι παίκτες από τη μέση και μπροστά, όπως είναι ο Φαλκάο και ο Μπερνάντο Σίλβα. Πώς γίνεται λοιπόν να αξιολογείς τη νίκη μιας τέτοιας ομάδας στο 5.00; Δεν υποτιμώ την Τότεναμ διότι και αυτή μας έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία έως τώρα. Θα επαναλάβω όμως ότι θεωρώ ότι το υλικό της Μονακό είναι ανώτερο και ότι από μόνος του ο παράγοντας έδρας δεν μπορεί να δικαιολογήσει το 1.55 του άσσου. Έχω αποφασίσει να κοντράρω τους Λονδρέζους και δεν θα κάνω πίσω…

Η Λεβερκούζεν είναι μια κλασική γερμανική ομάδα… Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν… σκαμπάζει από σκοπιμότητες και ελίσσεται στη λογική του όσα βάλουμε και όσα φάμε. Τέτοιου είδους ομάδες είναι ιδανικές για να παρακολουθείς τα παιχνίδια της. Όχι όμως και για να τις ποντάρεις στο στοίχημα. Ειδικά όταν πληρώνουν και λίγο. Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν παίζουν τίποτα… παιδαρέλια. Οι Μοσχοβίτες θα πάνε στο Λεβερκούζεν για να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας ως όπλο την πολύ καλή αμυντική τους γραμμή. Ένα γκολ έχουν δεχθεί όλο και όλο φέτος και αυτό από τη Ζενίτ. Όπως και στο Τότεναμ – Μονακό λοιπόν, έτσι και εδώ, δεν είμαι διατεθειμένος να ποντάρω στο φαβορί.

ΕΚΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εδώ και σε αντίθεση με τον προηγούμενο όμιλο, τα δύο φαβορί για την πρόκριση είναι εμφανέστατα καθώς τόσο η Ρεάλ όσο και η Ντόρτμουντ, λογικά θα περάσουν στην επόμενη φάση. Με τα σημερινά παιχνίδια όμως δεν μπορούμε να ασχοληθούμε διότι οι τιμές που προσφέρονται είναι απαγορευτικές. Τα over που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια εναλλακτική επιλογή, πληρώνουν και αυτά πολύ λίγο. Δεν το έψαξα για περαιτέρω ειδικά στοιχήματα, οπότε θα πάω πάσο.

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Λέστερ στην παρθενική της εμφάνιση στο Champions League θα προσπαθήσει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Μπριζ. Κανείς όμως δεν μπορεί να ξέρει ποια θα είναι η αγωνιστική συμπεριφορά της πρωταθλήτριας Αγγλίας η οποία μέχρι στιγμής δεν θυμίζει σε κάτι από την περσινή ομάδα. Ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ, ο έμπειρος Πρεντόμ (φωτο) δήλωσε ότι η ομάδα του κυνηγάει την τρίτη θέση. Πρόκειται για… πονηρή αλεπού. Η Λέστερ έχει το όνομα (αλεπούδες) και ο Πρεντόμ τη χάρη. Το σημερινό παιχνίδι είναι κλειδί για την πρόκριση και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός της βελγικής ομάδας. Προσπαθεί να κοιμίσει και να καθησυχάσει τους αντιπάλους του αλλά δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι περισσότερα χρόνια στην… πιάτσα και τέτοιου είδους παιχνίδια τα έχει φάει με το κουτάλι. Τι βλέπω εγώ; Πιστεύω ότι ο ένας βαθμός δεν θα άφηνε ανικανοποίητο, ούτε τον Πρεντόμ ούτε τον Ρανιέρι. (3.30 στον STOIXIMAN.GR)

Στο άλλο ματς η Πόρτο υποδέχεται στο Ντραγκάο την Κοπεγχάγη και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. Οι Πορτογάλοι είναι ανώτεροι των Δανών συναδέλφων τους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν παίζοντας αμυντικά να πάρουν τον έναν βαθμό. Για ένα 45λεπτο τους έχω ικανούς να αντέξουν. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως όπου η Πόρτο συνήθως ρολάρει, κάποια στιγμή θα ανοίξει το σκορ. Με ρίσκο λοιπόν, θα πήγαινα στο Χ ημίχρονο –άσσο τελικό.

ΟΓΔΟΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ο φετινός μεγάλος στόχος της Γιουβέντους δεν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά αυτή του Champions League. Η Μεγάλη Κυρία του ιταλικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχει εξαιρετική ομάδα και φέτος που απέκτησε τον Ιγκουαϊν θα είναι ακόμα καλύτερη. Δύσκολα η Σεβίλλη θα μπορέσει να αποσπάσει κάτι θετικό στο Τορίνο. Θα εμπιστευτώ τους Ιταλούς ενώ σκέφτομαι και να ποντάρω ότι θα ανοίξει  πρώτος το σκορ ο Γκονσάλο Ιγκουαϊν. Σας θυμίζω πάντως ότι πέρσι οι δύο αυτές ομάδες είχαν συναντηθεί και πάλι στο Champions League και τότε η Γιουβέντους είχε κερδίσει με 2-0. Ίσως έχουμε επανάληψη ακόμα και στο σκορ.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φιλοξενείται από τη Λυών η οποία εξακολουθεί να έχει απουσίες στην επίθεση. Η γαλλική ομάδα αποφάσισε να στηριχτεί σε γάλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αν κοιτάξετε την σημερινή της αποστολή θα διαπιστώσετε ότι από τη μέση και μπροστά οι 9 στους 10 είναι Γάλλοι ηλικίας από 19 έως 27 χρονών. Πρόκειται βέβαια για καλούς ποδοσφαιριστές που τα δίνουν όλα για την ομάδα τους. Στο 1.40 όμως δεν έχω καμία πρόθεση να τους εμπιστευτώ. Οι Κροάτες θα παίξουν προσεκτικά και μεθοδικά, μήπως και μπορέσουν να πάρουν κάτι καλό. Προσωπικά δεν θα εκπλαγώ αν τα καταφέρουν. Η πρώτη μου επιλογή θα είναι το αρκετά καλοπληρωμένο Χ του ημιχρόνου και από εκεί και πέρα βλέπουμε στο live. (4.0 το Χ στην VISTABET.GR)

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας δεν περιλαμβάνει σπουδαία πράγματα. Στην Τσάμπιονσιπ η Ρόδεραμ με τη Νότιγχαμ φέρνουν πολλά over, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν από 5 στα 6. Η Νότιγχαμ διατηρεί την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα αλλά ταυτόχρονα και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα. Την χειρότερη την έχει η Ρόδεραμ με 14 γκολ στο παθητικό της. Βάσει φόρμας κοιτάω προς… Νότιγχαμ μεριά και βάσει αριθμών, οδεύω προς το over.

Στο πρωτάθλημα της Κολομβίας αντιθέτως, η Τζαγκουάρες με την Ατλέτικο Ουίλα που κοντράρονται σήμερα, είναι ομάδες των under. Η Τζαγκουάρες έχει 4 στα 5 στην έδρα της και η Ατλέτικο 5 στα 6 εκτός. Τόσο το under όσο και το Χ του ημιχρόνου θα μπορούσαν να αποτελέσουν δύο λογικές επιλογές. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ