ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ… ΤΥΧΕΡΗ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Παλιά μου τέχνη… κόσκινο για τον Τεννέ ο οποίος επιστρέφει για 3η (!) φορά στη Λαμία, προκειμένου να τη βελτιώσει αγωνιστικά, αφού η ομάδα της Φθιώτιδας μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Σήμερα υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ο οποίος ούτε αυτός έχει νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Θεωρώ λοιπόν ότι στην παρούσα φάση το πρωτεύον και για τις δύο ομάδες είναι να μην ηττηθούν προκειμένου να βάλουν στοπ στην κατηφόρα. Γι΄αυτό το λόγο θα ρισκάρω στο «ξερό» Χ που μάλλον θα αφήσει ικανοποιημένη τόσο τη Λαμία όσο και τον Παναιτωλικό.

Στην Κύπρο η ΑΕ Λεμεσού λογικά θα επιστρέψει στις νίκες μέσα στην ισχυρή και αήττητη έδρα της καθώς το Παραλίμνι… εξαφανίζεται όταν φεύγει από το γήπεδό του. Η διαφορά δυναμικότητας είναι αρκετά μεγάλη και πιθανολογώ θα αποδειχθεί και στον αγωνιστικό χώρο…

Στην Πρέμιερ τόσο η Γουεστ Μπρομ όσο και η Μπέρνλι δέχονται γκολ με το… τσουβάλι. Σήμερα παίζουν μεταξύ τους και αν δεν αλλάξουν συνήθειες οδεύουμε προς ένα καλοπληρωμένο οver… (2.10 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Ρουμανία η Στεάουα πετυχαίνει πολύ εύκολα το τέρμα και αυτή τη στιγμή διαθέτει την καλύτερη επίθεση έχοντας έξι στα έξι οver. Σήμερα φιλοξενείται από την υποδεέστερη Κλιντσένι και σκεφτόμουν τον συνδυασμό του διπλού με το over.

Στη Β Ολλανδίας πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν η Φόλενταμ θεωρείτο ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο βάσει των καλών της μεταγραφικών κινήσεων. Η έως τώρα πορεία της όμως δεν είναι η αντίστοιχη, οπότε η ομάδα θα πρέπει να αρχίσει να συλλέγει άμεσα βαθμούς αν δεν θέλει να βρεθεί πρόωρα εκτός στόχων. Σήμερα πάντως έχει μια καλή ευκαιρία απέναντι στην Γιονγκ Άλκμααρ που διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην Ολλανδία. Αν συγκρίνουμε τα ρόστερ των δύο αντιπάλων, οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν και το μόνο που με φοβίζει είναι το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι παίζουν συνεχώς επιθετικά χωρίς να τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Κρατάω στο πίσω μέρος του μυαλού μου το διπλό της Φόλενταμ και το ματς θα… επανεξεταστεί στο live.

Στην Πολωνία η Βάτα Πόζναν χτυπήθηκε από κορωνοϊό και θα έχει απουσίες. Παρουσιάζεται λοιπόν μια καλή ευκαιρία στη γηπεδούχο Ποντμπεσκίτζιε να πάρει τη νίκη και να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Η πρόσφατη παράδοση την ευνοεί και θέλω να πιστεύω ότι θα διατηρηθεί…

Στη Σουηδία η Χέλσινγκμποργκ έχοντας μόλις τέσσερις νίκες σε 23 αγωνιστικές, βρίσκεται ακριβώς στη γραμμή του υποβιβασμού. Η Χάκεν αντιθέτως, διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες και αξιώσεις έξοδο στην Ευρώπη, ενώ υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να χτυπήσει ακόμα και τον τίτλο αν τις τελευταίες 7 αγωνιστικές κάνει μόνο νίκες. Η πρόσφατη παράδοση με τη Χέλσινγκμποργκ δείχνει τρία σερί διπλά και αυτή τη στιγμή η νίκη της Χάκεν πληρώνει 1.78 στoν [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Φινλανδία απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος και την έναρξη των Play off. Η Λάχτι ψάχνει βαθμούς για να τερματίσει στην εξάδα και σήμερα υποδέχεται την Χάκα που δεν έχει πιθανότητες για κάτι τέτοιο… Μόνο και μόνο για το κίνητρο των γηπεδούχων, θα ρισκάρω στον άσσο που πληρώνει 1.80 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] (που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση)

Στη Βραζιλία τέλος, υπάρχει μια… εξωπραγματική παράδοση που θέλει την Μπαΐα και την Ατλέτικο Μινέιρο να μετρούν 7 σερί ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Επειδή αυτό το… αλλόκοτο σερί δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται επ’ αόριστον, σήμερα θα ρισκάρω στη νίκη των φιλοξενούμενων για δύο λόγους: πρώτον παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δεύτερον έχουν σημαντικές επιστροφές διεθνών ποδοσφαιριστών. Η Μπαΐα άλλωστε δεν μας έχει δείξει τίποτα το σπουδαίο φέτος καθώς μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 15 αγωνιστικές.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]: ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (2.50 – 3.15 – 3.50)

Η [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή το σημερινό ελληνικό ματς. (19.30μμ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ