ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΟ 4.75…

Καλημέρα. Άντε να… τελειώνουμε με τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων για να ξαναμπούμε και πάλι στους γνωστούς ρυθμούς…

Προσωπικά όπως έχω ξαναδηλώσει, δεν ασχολούμαι και τόσο με τον νεοσύστατο θεσμό του Nations League. Τους λόγους δεν τους αναφέρω διότι το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και στο τέλος θα καταντήσω… πληκτικός. Δεν πρόκειται λοιπόν να προβώ σε αναλύσεις, ούτε για τα ματς του Nations League αλλά ούτε και για αυτά των under των U21 που είναι επίφοβα στοιχηματικά.

Από τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων λοιπόν, θα κρατήσω μόνο μια τριάδα που αποτελείται από τους άσσους της Λετονίας, του Μαυροβούνιου και της Γερμανίας, διότι θεωρώ ότι υπερτερούν των αντιπάλων τους και πως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη. Αυτή η τριάδα αποδίδει συνολικά 4.75 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Αναφορικά τώρα με τα ματς των εθνικών ομάδων u21 εδώ οι αποδόσεις είναι χαμηλότερες και η τριάδα που θα προτείνω δυστυχώς δεν έχει την ίδια υψηλή απόδοση. Αποτελείται πάντως από τον άσσο της Αγγλίας και τα διπλά της Τσεχίας και της Ουκρανίας. Οι προτάσεις αυτές αποτελούν συνάρτηση της δυναμικότητας των ομάδων με το κίνητρο…

Πάμε όμως τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεκινώντας από τα αγγλικά παιχνίδια.

Στη Λιγκ 2 η Τσέλτεναμ είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο λόγω της φετινής της ενίσχυσης. Η ομάδα έρχεται από τρεις σερί νίκες με τέρματα 7-0 και λογικά θα επικρατήσει της αρνητικής Γκρίμσμπι που δεν έχει σημειώσει ακόμα γκολ από την αρχή της σεζόν.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η επίσης ενισχυμένη Σόλιχουλ που φέτος φιλοδοξεί ακόμα και σε άνοδο, την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε πέντε γκολ στην νεοφώτιστη Κινγκς Λιν, ενώ είχε προηγηθεί και η νίκη επί της Ρέξαμ. Σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια Όλτρινχαμ που λογικά θα περάσει μια… μέτρια σεζόν. Τα δείγματα γραφής της Σόλιχουλ είναι σαφώς καλύτερα και το διπλό το βρίσκουμε στο 2.05 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Το πρώτο φαβορί για την άνοδο βάσει των μπουκ είναι η Στόκπορτ που την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα την Ντόβερ με 3-0. Σήμερα φιλοξενείται από την νεοφώτιστη Γουέλντστοουν και το διπλό έχει κερδίσει τις προτιμήσεις και τα πονταρίσματα των παικτών…

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα της Χάρτλπουλ που έχει το απόλυτο των επιτυχιών. Θεωρώ ότι μπορεί να συνεχίσει αυτή την πολύ καλή πορεία και απέναντι στη μέτρια Μπρόμλεϊ. Εδώ θα ήθελα βέβαια κάτι παραπάνω στην απόδοση διότι το πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ δεν είναι από τα πιο… βατά του κόσμου. Θα το αφήσω λοιπόν για το Live και βλέπουμε…

Με κύπελλα δεν ασχολούμαι, αλλά επειδή σήμερα η Κιλμάρνοκ θα κατέβει με μισή ομάδα λόγω κορωνοϊού, θεωρώ ότι αξίζει να ρίξουμε μια ματιά προς… Ντανφέρμλιν μεριά, παρά το ότι οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε διαφορετική κατηγορία.

Στη Β Ολλανδίας η Ντε Γκράαφστσαπ διαθέτει μια πολύ καλή και αποδοτική επίθεση. Ο ένας και μοναδικός στόχος είναι η άνοδος και οι τέσσερις νίκες σε πέντε αγωνιστικές προμηνύουν την επίτευξη του στόχου της. Η σημερινή της αντίπαλος η Γκόου Αχέντ παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή της και έτσι κρίνω πιθανό να συνεχιστεί η καλή πρόσφατη παράδοση της Ντε Γκράαφστσαπ που τη θέλει να μετρά τρία διπλά σε τέσσερα παιχνίδια. Εννοείται πάντως ότι στο πρωτάθλημα της Β Ολλανδίας τα πολλά γκολ και οι συνδυασμοί του over 2.5 ή 3.5 με το g-g αποτελούν… σύνηθες φαινόμενο.

Στο Περού η Αλιάνζα Λίμα συμπλήρωσε 14 under σε 15 παιχνίδια! Και το ένα που έσπασε, έγινε στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Μελγκάρ. Επειδή και η Σαν Μαρτίν έχει έφεση προς τα under (7 στα 10), θα ποντάρω στα λίγα γκολ και στο Χ του ημιχρόνου.

Στη Β Βραζιλίας τέλος, θεωρώ ότι οι μπουκ αδικούν την CSA (Αλαγκοάνο) διότι η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται στα καλύτερά της από την αρχή της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, έρχεται από πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια. Στις τέσσερις από τις πέντε αυτές νίκες, έβαλε από τρία γκολ και πάνω! Ας μην προδικάσουμε λοιπόν τη νίκη της Αβάι που ούτως ή άλλως δεν είναι σταθερή στην έδρα της. Για του λόγου το αληθές να υπενθυμίσουμε ότι μετρά τέσσερις ήττες σε 8 παιχνίδια μέσα στο γήπεδό της.

Καλή τύχη και η συνέχεια πλέον θα δοθεί στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ