ΤΡΑΒΑΕΙ… ΖΟΡΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τα δικά μας, η εξαιρετική πορεία του Πανιωνίου στα play off έβαλαν σε… μπελάδες τον Παναιτωλικό ο οποίος πλέον κινδυνεύει πιο άμεσα από ποτέ με υποβιβασμό. Το πιο σημαντικό παιχνίδι εως το φινάλε, είναι αυτό της 11ης Ιουλίου, όταν θα επισκεφτεί τη Νέα Σμύρνη. Εως τότε όμως είναι υποχρεωμένος να ψάχνει για πολύτιμους βαθμούς. Ένα από αυτά τα ματς είναι και το σημερινό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Το σημείο δεν θα έμπαινε καν στο «μικροσκόπιο» στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Το τεράστιο κίνητρο όμως μας αναγκάζει να στρέψουμε την προσοχή μας σε αυτόν τον άσσο ο οποίος αρχίζει να πέφτει. Αναφορικά με την παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια, αξίζει να αναφέρουμε ότι συμπλήρωσαν έντεκα στα δεκατρία 2-3 γκολ! Με ένα σκορ της τάξεως του 2-1 δηλαδή θα ικανοποιηθεί και ο Παναιτωλικός και η… προϊστορία. (9.00 πληρώνει το σκορ στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”])

Σήμερα όμως ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Β Γερμανίας και οφείλουμε να αναφερθούμε εκτενώς στην τελευταία αγωνιστικής.

Η Μπίλεφελντ και η Στουτγάρδη επιστρέφουν στα μεγάλα σαλόνια και μένει να δούμε ποια εκ των Χαϊντενχάιμ και Αμβούργο θα τερματίσει 3η προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη της στα μπαράζ. Οι δύο ομάδες απέχουν μόλις ένα πόντο, αλλά η Χαϊντενχάιμ έχει δύσκολο έργο μπροστά της, αφού παίζει εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια Αρμίνια Μπίλεφελντ. Το Αμβούργο έχει σαφώς πιο εύκολο έργο να επιτελέσει, αφού φιλοξενεί τη ντεφορμέ και αδιάφορη Σαντχάουζεν. Ο άσσος του Αμβούργου είναι σχεδόν αναμφισβήτητος και είναι βέβαιο ότι θα δεχθεί πάρα πολλά στοιχήματα. Εδώ να πούμε ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας το Αμβούργο υπερέχει… Το ερώτημα που τίθεται τώρα όμως είναι αν η Αρμίνια Μπίλεφελντ έχει όλη την… καλή διάθεση να χαριστεί στην Χαϊντενχάιμ ή όχι. Αυτά τα ερωτήματα είναι θεωρητικά, διότι στην πράξη κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων τι ακριβώς θα διαδραματιστεί. Σίγουρα πάντως το κίνητρο είναι ισχυρότατο για τους φιλοξενούμενους και υποθέτω πως το διπλό αυτό θα παιχτεί. Η μεταξύ τους προϊστορία, δείχνει πέντε Χ και μια νίκη για τη Χαϊντενχάιμ στα 6 πιο πρόσφατα. Προσωπικά θα ξεκινήσω από το Χ του ημιχρόνου και μετά θα ποντάρω στο live

Όσον αφορά στη μάχη της σωτηρίας, η Βέχεν και η Διναμό Δρέσδης υποβιβάστηκαν. Από εκεί και πέρα όμως, δεν έχει κριθεί ακόμα η 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής με την ομάδα που θα τερματίσει 3η στην Γ κατηγορία. Η Νυρεμβέργη και η Καρλσρούη έχουν από 36 και 34 βαθμούς αντίστοιχα. Αν υπάρξει ισοβαθμία, υπερέχει η Καρλσρούη. Αυτό σημαίνει πως αν η Καρλσρούη πάρει διπλό από τη Γκρόιτερ Φιρτ, τότε στη Νυρεμβέργη δεν θα αρκέσει ο βαθμός της ισοπαλίας στο ματς με τη Χόλσταϊν. Τόσο η Γκρόιτερ Φιρτ όσο και η Χόλσταϊν είναι τελείως αδιάφορες βαθμολογικά, οπότε θα πρέπει να δεχθούμε ως… αξίωμα ότι οι φιλοξενούμενοι διατηρούν το προβάδισμα για τη νίκη. Σίγουρα θα… «δουλέψει» πολύ ραδιοφωνάκι, αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν γίνεται να μην ρισκάρω στα διπλά των δύο ομάδων που μέσα σε 90 λεπτά παίζουν μια κατηγορία. Η Καρλσρούη πάντως στις δύο από τις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ, έφυγε με διπλό. Η δε Νυρεμβέργη είναι μια ομάδα που τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας. Η Χόλσταϊν δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, και είμαι σίγουρος ότι οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη που ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία.

Στην Γ Γερμανίας, η Ίνγκολσταντ μόνο με νίκη θα συνεχίσει να ελπίζει σε άνοδο. Η Μέππεν έχει ξεμείνει από στόχους και η έδρα της  είναι μια από τις χειρότερες της κατηγορίας καθώς έχει ηττηθεί σχεδόν στα μισά της παιχνίδια (8 στα 17). Το διπλό που πέφτει εδώ και μέρες, πληρώνει αρκετά καλά στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] και πιο συγκεκριμένα το βρίσκουμε στο 2.22.

Στο Καμπιονάτο η Σαμπντόρια βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού και επειδή έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια είναι αναγκασμένη να κυνηγά με πάθος τη νίκη σε ματς όπως το αποψινό. Η Μπολόνια είναι άνετη βαθμολογικά και η πρόσφατη παράδοση ευνοεί την ομάδα της Γένοβας καθώς συμπλήρωσε 9 νίκες και δύο ισοπαλίες στα 11 τελευταία παιχνίδια τους.

Την Ουντινέζε τη σέβομαι, αλλά η Αταλάντα δεν… παίζεται. Η ομάδα του Μπέργκαμο διαθέτει με μεγάλη διαφορά την παραγωγικότερη επίθεση και μακριά από την έδρα της έχει 8 νίκες και μια ήττα, σκοράροντας μέσο όρο τρία γκολ ανά αναμέτρηση! Μιλάμε για επιδόσεις που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Σας υπενθυμίζω ότι στον πρώτο γύρο είχε κυριολεκτικά σμπαραλιάσει την άμυνα της Ουντινέζε καθώς την είχε συντρίψει με το ασύλληπτο 7-1! Η… ειρωνεία είναι πως η Ουντινέζε είχε προηγηθεί μόλις στο 12ο λεπτό του ματς! Η φετινή Αταλάντα λοιπόν μόνο σε έναν συνδυασμό μπορεί να παιχτεί. Στη νίκη της και το over, το οποίο το επιβεβαιώνει στα 13 από τα 14 τελευταία παιχνίδια της!

Στη Β Ισπανίας το ξέρω ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για βολικές ισοπαλίες, αλλά στο Μάλαγα – Χιρόνα θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με μια από του… είδους. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν βαθμούς σωτηρίας και οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν είσοδο στα play off. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η Μάλαγα είναι… μετρ στα Χ καθώς συμπλήρωσε 16 στα 34! Η δε Χιρόνα έρχεται από τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε αγωνιστικές.

Ένα ακόμα βολικό Χ έχουμε στην Τουρκία, στην αναμέτρηση της Γκαζιάντεπ με την Αντάλιασπορ. Η γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται στους 27, οι δύο ομάδες έχουν από 34 και 36 πόντους αντίστοιχα και απομένουν έξι αγωνιστικές. Ισοπαλίες φέρνουν… μπόλικες φέτος και στον πρώτο γύρο αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Στη Β Τουρκίας η Καρατζουμρούκ διεκδικεί είσοδο στα play off και σήμερα υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη Ινσταμπουλσπορ. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι για 11 σερί αγωνιστικές και σκέφτομαι ένα μικρό ποντάρισμα λόγω του ισχυρού τους κινήτρου. Ο άσσος προσφέρεται στο δυάρι από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Η πρωτοπόρος Χατάισπορ δεν μας έχει συνηθίσει φέτος σε γκέλες μέσα στην έδρα της. Σήμερα υποδέχεται την αδιάφορη και ντεφορμέ Μπαλικέσιρσπορ και νομίζω ότι θα φτάσει σε μια σχετικά εύκολη νίκη όπως και στον πρώτο γύρο…

Στην Σλοβακία η Ζίλινα προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ στο ματς με την Ρουζόμπεροκ και έτσι θα αδράξω την ευκαιρία για να ποντάρω στο 2 DNB. Θυμίζω ότι η Ρουζόμπεροκ η οποία έχει να κερδίσει από τον περασμένο Νοέμβριο, μετρά μόνο μία νίκη στην έδρα της. Η Ζίλινα από την άλλη μεριά, έχει τρία σερί διπλά και την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία.

Στη Β Τσεχίας η Χράντετς Κράλοβε δεν έχει την πολυτέλεια απώλειας βαθμών αν επιθυμεί όντως να διεκδικήσει έως το φινάλε την 3η θέση που οδηγεί στα play off. Σήμερα φιλοξενείται από την αδιάφορη και ντεφορμέ Προστέχοφ και θα πάω με την ομάδα που χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς.

Στην Ισλανδία η παράδοση στις αναμετρήσεις Ακράνες – Ρέικιαβικ δείχνουν διπλό με over. Τα τελευταία χρόνια η Ρέικιαβικ έχει 6 διπλά και μια ισοπαλία στις 7 πιο πρόσφατες επισκέψεις της.

Η παράδοση δείχνει διπλό και οver και στην αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με την Σούντουβα  στη Λιθουανία. Οι αήττητοι και πρωτοπόροι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 16 νίκες σε 18 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας!

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4.81 – 3.79 – 1.89)

Αρης – ΠΑΟΚ (3.21 – 3.44 – 2.50)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει τους σημερινούς αγώνες των ελληνικών ομάδων σε μηδενική γκανιότα για το νικητή.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ