ΤΟ EUROPA ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ…

Καλημέρα. Προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά με τους προκριματικούς γύρους του Europa League που διεξάγονται αυτή την περίοδο. Φέτος ένας λόγος παραπάνω αφού λόγω κορωνοϊού τα ματς θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών. Παρόλα αυτά όμως προσπάθησα και επεδίωξα να εντοπίσω είτε λανθασμένες, είτε υπερβολικές ως προς το φαβορί, αποδόσεις και κατάφερα να συγκεντρώσω εννέα αναμετρήσεις.

Η Χάιντουκ από την Κροατία δεν είναι ομάδα που μπορεί να παιχτεί στο 1.30 μακριά από την έδρα της. Η Ρένοβα θα το παλέψει το ματς στα Σκόπια και τα πάντα είναι ανοιχτά.

Η Αραράτ από την Αρμενία αφενός αποκλείστηκε από το Champions League από την Ομόνοια και αφετέρου δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγωνιστικές. Ούτε και αυτή λοιπόν αξίζει της εμπιστοσύνης μας.

Η Μπούντουσνοστ από το Μαυροβούνιο δεν είναι τόσο κακή ομάδα για να μπορεί να δικαιολογηθεί αυτό το 1.30 του άσσου της Αστάνα. Να προσθέσουμε ότι το ματς θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Αλμάτι.

Η Κουόπιο τα πηγαίνει εξαιρετικά στο Φινλανδικό πρωτάθλημα και σήμερα αναμένεται να βάλει δύσκολα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας η οποία δεν αποτελεί ομάδα – φόβητρο.

Η Μποτοσάνι από τη Ρουμανία συμμετέχει μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση και κληρώθηκε με την Σκεντίγια που το 18 και το 19 κατέκτησε τον τίτλο στα Σκόπια. Δεν αναμένεται τόσο εύκολο το έργο των γηπεδούχων λοιπόν.

Η Ολίμπια δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα της Σλοβενίας και η Ζρίνσκι δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Αναμένεται ντέρμπι στη Λουμπλιάνα και η πρόκριση είναι ανοιχτή.

Η Λάτσι από την Αλβανία, πραγματοποίησε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι και επειδή γενικότερα οι αλβανικές ομάδες αποδεικνύονται πάντα ιδιαίτερα σκληροτράχηλες, πιστεύω ότι το αποψινό ματς με την Χάποελ θα είναι δύσκολο για τους φιλοξενούμενους.

Η Ρίο Άβε έχασε δύο σημαντικότατους παίκτες στην επίθεση, καθώς αποχώρησε ο καλύτερός της παίκτης και πρώτος σκόρερ ο Ταρέμι, καθώς και ο Εξτρέμ Νούνο Σάντος. Έφυγε και ο πετυχημένος προπονητής Καρβάλιαλ οπότε σίγουρα η πορεία της θα είναι χειρότερη από την περσινή. Η Μπάνια Λούκα μέχρι στιγμής έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα Βοσνίας.

Η Μάδεργουελ τέλος, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο φέτος για να μπορεί να δικαιολογηθεί το 1.60 του διπλού της. Η Κολερέιν είναι μια καλή Ιρλανδική ομάδα που δύσκολα δέχεται το τέρμα. Στην προηγούμενη φάση απέκλεισε τη Μάριμπορ και η ψυχολογία των παικτών βρίσκεται ιδιαίτερα υψηλά…

Πάμε τώρα να δούμε και 2-3 παιχνίδια από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας.

Στη Γαλλία δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την εξαιρετική παράδοση της Μαρσέιγ η οποία παραμένει αήττητη από τη Σεντ Ετιέν για 27 σερί παιχνίδια (23-4-0). Η συνολική παράδοση είναι 41-7-8 και η τελευταία εντός έδρας ήττα της σημειώθηκε το 1979! (2.02 ο άσσος στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Β Σουηδίας οι περισσότεροι παίζουν τον άσσο της Βαστέρας αλλά εγώ θα προτιμήσω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου παραθέτοντας… στοιχεία. Τις τελευταίες 8 αγωνιστικές η Βαστέρας έβαλε και δέχθηκε συνολικά 21 γκολ. Ξέρετε πόσα από αυτά σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου; Τα 18! Από τη στιγμή που το στατιστικό δείγμα είναι μεγάλο, θα ποντάρω στο συγκεκριμένο στοίχημα…

Στη Σουηδία η Έλφσμποργκ είναι ανώτερη της Μιάλμπι και λογικά θα επιστρέψει στις νίκες μετά από ένα μήνα, όπου έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Η Φάλκενμπεργκ παραμένει ουραγός χωρίς να έχει πετύχει ούτε μία νίκη στην έδρα της. Έρχεται από πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες και υποδέχεται τη φορμαρισμένη Βάρμπεργκς η οποία συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες. Παραδόξως το διπλό κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις και θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμα και το 2 DNB το οποίο το βρήκα στο 1.85 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στην Ισλανδία τέλος, η Βαλούρ παραμένει η ομάδα με τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στον… πλανήτη αφού μετρά 6 στα 6 διπλά όπου όλα είναι over! Σήμερα φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Ακράνες η οποία έρχεται από πέντε ήττες σε επτά παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής έχουν 13 στα 13 over! Η Βαλούρ έρχεται από 7 σερί νίκες και τόσο η φόρμα όσο και τα στατιστικά μας οδηγούν στον συνδυασμό του διπλού με το over.

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ. Μεγάλες προσφορές από την [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”] στους νέους εγγεγραμμένους. Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ