ΤΟ EUROPA ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ!

Καλημέρα. Όπως το συνηθίζω, όταν έχει αγώνες του Europa League δεν παίζω σχεδόν ποτέ τα φαβορί, αλλά αντιθέτως κυνηγάω τις εκπλήξεις που συνοδεύονται από μεγάλες αποδόσεις. Το ίδιο θα πράξω και σήμερα καθώς θεωρώ ότι εντόπισα ορισμένα λανθασμένα σετ αποδόσεων.

Στη Σουηδία απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για το φινάλε και η Μάλμε αναγκαστικά έχει στραμμένο και εκεί το ενδιαφέρον της, καθώς διεκδικεί τον τίτλο μαζί με Τζουργκάρντεν και Χάμαρμπι. Δεν ξέρω αν δύο καρπούζια χωράνε στη… σουηδική μασχάλη, αλλά δεν θα πληρώσω για να το μάθω σε άσσο του 1.50…

Η Κοπεγχάγη είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα η οποία δεν νομίζω ότι θα φοβηθεί τη Ντιναμό Κιέβου. Ο φαβοριτισμός των Ουκρανών ξεπερνά τα… όρια αφού θεωρώ ότι η ομάδα του Μιχαϊλιτσένκο δεν είναι ανώτερη της Κοπεγχάγης.

Η Ρεν δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά φέτος ούτε στην Ευρώπη αλλά ούτε και στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζει προβλήματα στην επίθεση και δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει τόσο εύκολα όσο τουλάχιστο πιστεύουν οι μπουκ την Κλουζ που στην πρεμιέρα των ομίλων κέρδισε τη Λάτσιο…

Η Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται τη Φέγενορντ σε ένα ματς όπου κανονικά οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι μοιρασμένες. Οι Ολλανδοί έχουν… καντάρια εμπειρίας από τέτοιου είδους παιχνίδια και εννοείται ότι δεν θα πάνε φοβισμένοι στη Βέρνη.

Η Ρόμα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολλά και σημαντικά προβλήματα απουσιών, ενώ την Κυριακή έχει να δώσει και το ντέρμπι με τη Μίλαν. Δεν την εμπιστεύομαι σε τιμές φαβορί απέναντι στην ισχυρή φέτος Γκλάντμπαχ η οποία προπορεύεται στη Μπουντεσλίγκα.

Το ότι η Γουλβς είναι αγγλική ομάδα αυτό δεν σημαίνει ότι αποτελεί και κανένα… μεγαθήριο. Στην Πρέμιερ μετρά μόλις δύο νίκες σε εννέα παιχνίδια και το να προσφέρεται σε τιμές της τάξεως του 1.60 ως φιλοξενούμενη στη Μπρατισλάβα θεωρώ ότι είναι αδιανόητο.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα κρατάω τέσσερα σημεία…

Το πρώτο είναι ο άσσος της Κοριτίμπα από τη Β Βραζιλίας. Η ομάδα είναι φουλ φορμαρισμένη, διεκδικεί άνοδο και υποδέχεται την Οπεράριο που εξαφανίζεται όταν απομακρύνεται από την έδρα της, καθώς έχει 10 νίκες εντός και μόλις δύο εκτός. Η Κοριτίμπα έχει και την παράδοση με το μέρος της καθώς σπανίως χάνει βαθμούς από την αποψινή της αντίπαλο.

Στην Κολομβία η Τολίμα χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει εντός οκτάδας play off. Είναι πολύ ανεβασμένη αγωνιστικά και διαθέτει ισχυρή έδρα. Υποδέχεται την Πατριότας η οποία δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη μακριά από το γήπεδό της… (1.67 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Στη Β Δανίας η Βίμποργκ είναι εξαιρετική μακριά από την έδρα της καθώς μετρά 4 νίκες σε πέντε παιχνίδια. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και απόψε φιλοξενείται από την μέτρια Νάεστβεντ που διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση. (1.72 το διπλό στην [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Τέλος, για μια ακόμη φορά θα επιλέξουμε το… κλασικό πλέον over της Φρεντερίτσια. Η ομάδα συμπλήρωσε 12 στα 13 με 6 στα 6 στην έδρα της. Υποδέχεται την Κόγκε που συμπλήρωσε 8 στα 13 over στο πρωτάθλημα.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΖΕΝΙΤ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (2.45 – 1.68)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού για την Euroleague. (20.00μμ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ