ΤΟ Χ… ΒΟΛΕΥΕΙ!

Καλημέρα. Απόψε θα επικεντρωθώ κυρίως στα αγγλικά παιχνίδια του προγράμματος διότι στο Champions League δεν βλέπω… μέλλον. Παρ΄όλα αυτά, οφείλουμε να ξεκινήσουμε από τα παιχνίδια των ομίλων…

Στον 1ο όμιλο δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ και την Παρί αλλά εδώ πραγματικά δεν μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις. Το λογικότερο και το πιθανότερο σενάριο πάντως, είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και όχι μόνο από μία φορά…

Στο άλλο ματς της Πόλης ουσιαστικά κρίνεται η 3η θέση του ομίλου. Η Γαλατά όμως δεν με πείθει. Ούτως ή άλλως δεν υπήρχε περίπτωση να ποντάρω στην μοναδική ομάδα όλων των ομίλων που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πετύχει ούτε ένα τέρμα. Η Κλαμπ Μπριζ είναι καλή επιθετικά και… οδεύω προς το 2 DNB.

Στον 2ο όμιλο όπου συμμετέχει ο Ολυμπιακός, θεωρώ ότι τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα καθώς όλα δείχνουν ότι η 3η θέση θα κριθεί την επόμενη αγωνιστική στο Καραϊσκάκης στην αναμέτρηση των ερυθρολεύκων με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Πειραιώτες είναι πεσμένοι αγωνιστικά και αυτό είναι κάτι που φροντίζουν να μας το αποδεικνύουν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Κόντρα στην Τότεναμ του Μουρίνιο αναμένεται να έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο. Επειδή όμως η απόδοση του άσσου είναι χαμηλή θα προτιμήσω το over και το G-G.

Ούτε και Μπάγερν όμως παίζω στο 1.30…

Οι βαυαροί είναι αδιάφοροι βαθμολογικά καθώς έχουν ήδη περάσει στην επόμενη φάση. Οι σέρβοι αντιθέτως, όπως αναφέραμε και στην αρχή, ψάχνουν για έναν πόντο ο οποίος ενδέχεται να τους χαρίσει μεγάλο προβάδισμα για την 3η θέση. Πιστεύω λοιπόν ότι θα επιδιώξουν να ρίξουν το ρυθμό και να παίξουν αμυντικά, γιατί όταν οι γερμανοί βρίσκουν ανοιχτούς χώρους μπροστά τους, τότε κάνουν… πάρτι! Αυτός είναι και ο λόγος που στην προκειμένη περίπτωση θα ρισκάρω στην εκτίμηση ότι θα σημειωθούν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο…

Στον 3ο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι θα κερδίσει τη Σαχτάρ και θα περάσει στην επόμενη φάση. Νομίζω ότι συνδυαστικά τον άσσο με το over θα μπορούσαμε να το δούμε. Επίσης επειδή οι Άγγλοι αναμένεται να… μπουκάρουν πολλές φορές στην περιοχή των αντιπάλων τους, θα ρισκάρω στην εκτίμηση ότι θα κερδίσουν πέναλτι.

Επίσης δεν αποκλείω έκπληξη στον αγώνα της Αταλάντα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι ιταλοί είναι πεσμένοι αγωνιστικά, καθώς στο μεν Καμπιονάτο έφτασαν τα τέσσερα ματς χωρίς νίκη και στο δε Τσάμπιονς Λιγκ, παραμένουν ουραγοί με τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Η Ντιναμό που ισοβαθμεί με τη Σαχτάρ στη 2η θέση, χρειάζεται πόντους που θα την κρατήσουν «ζωντανή» για την πρόκριση. Την τελευταία αγωνιστική παίζει με τη Μάντσεστερ Σίτι και αν ηττηθεί από την Αταλάντα, οι ελπίδες της όχι απλά θα ψαλιδιστούν, αλλά θα εκμηδενιστούν…

Στον 4ο όμιλο η ισοπαλία μπορεί να βολέψει τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο (φωτο), αφού οι μεν Ιταλοί θα περάσουν ως πρώτοι και οι δε Ισπανοί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ως δεύτεροι). Επειδή όλοι γνωρίζουν τον τρόπο που αγωνίζεται η Ατλέτικο, λέω να ξεκινήσουμε από το… Χ του ημιχρόνου και από εκεί και πέρα βλέπουμε… (1.97 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που προσφέρει το παιχνίδι σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή)

Η αναμέτρηση της Λοκομοτίβ Μόσχας με τη Λεβερκούζεν είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την κατάληψη της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League. Αφού πρώτα παραδεχτώ ότι δεν έχω εμπιστοσύνη σε καμία από τις δύο, και ότι δεν έχω σκοπό να ποντάρω, θα εκφέρω απλά μια άποψη η οποία δίνει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Για μένα πάντως και αυτό το ματς έχει πολύ… G-G μέσα αλλά και αρκετές πιθανότητες να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο.

Πάμε τώρα να δούμε κάποια από τα αγγλικά ματς του αποψινού προγράμματος.

Στην Τσάμπιονσιπ η Μίλγουολ αποδίδει πολύ καλύτερα τώρα τελευταία και αυτό είναι έργο… Ρόουετ. Η λονδρέζικη ομάδα η οποία διαθέτει μια από τις ισχυρότερες έδρες (5-2-1) απόψε υποδέχεται την… συνεχώς ντεφορμέ Γουίγκαν που όταν απομακρύνεται από την έδρα της σπανίως αποσπά βαθμούς. Για την ακρίβεια μετά το πέρας εννέα αγωνιστικών, έχει επτά ήττες και δύο ισοπαλίες. Προβάδισμα στους γηπεδούχους λοιπόν. (Ικανοποιητικό το 2.05 της [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Η Σουόνσι παραμένει η μοναδική ομάδα στην Τσάμπιονσιπ που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από την έδρα της! Απόψε φιλοξενείται από την αρνητική φέτος Χάντερσφιλντ η οποία έχει μόλις τέσσερις νίκες σε 17 αγωνιστικές. Επειδή όμως η Σουόνσι φέρνει αρκετές ισοπαλίες εκτός Ουαλίας, δεν μπορώ να πάω τόσο εύκολα στο… ξερό διπλό. Θα ρισκάρω στο 2 DNB και από εκεί και πέρα βλέπουμε στο live. (1.91 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στο Λούτον – Τσάρλτον τέλος, για μια ακόμη φορά θα ποντάρω στο πολλά γκολ. Θυμίζω ότι η Λούτον είναι η ομάδα που μετρά τα περισσότερα over στην κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα έχει 14 στα 17 με 7 στα 8 στην έδρα της! Η δε Τσάρλτον συμπλήρωσε 6 στα 8 μακριά από το Λονδίνο, ενώ μετρά επτά over τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές.

Στη Λιγκ 1 η Σάντερλαντ που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα στην έδρα της, πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της υποδεέστερης Μπέρτον. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα και αν θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη της ανόδου, παιχνίδια σαν το αποψινό θα πρέπει οπωσδήποτε να τα κερδίζουν. (Υψηλό το 2.06 του [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Στη Λιγκ 2 δε βλέπω νίκη της Γκρίμσμπι απόψε… Ουσιαστικά λοιπόν διαφωνώ με τους μπουκ που δίνουν πρώτο σημείο τον άσσο στο παιχνίδι με την Τσέλτεναμ. Οι γηπεδούχοι όμως βρίσκονται σε κάκιστη κατάσταση αφού τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές όχι μόνο δεν κερδίζουν αλλά έχουν σημειώσει μόλις ένα γκολ! Η Τσέλτεναμ από την άλλη μεριά, τις τελευταίες 11 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την ισχυρή Φόρεστ Γκριν που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Γενικότερα από την αρχή της σεζόν έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 17 παιχνίδια. Διαθέτει μάλιστα και την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα σε ολόκληρη τη Βρετανία, αφού έχει δεχθεί μόνο τέσσερα γκολ σε οκτώ ματς. Η δε παράδοση την ευνοεί, αφού έχει χάσει μόνο μια φορά στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Γκρίμσμπι. Αν όχι… σκέτο διπλό το 2 DNB πληρώνει 1.95 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]!

Στη Νάσιοναλ Λιγκ τέλος, αναμένω από τη Μπαρνέτ να επιστρέψει στις νίκες διότι κοντράρεται με έναν μέτριο αντίπαλο που δέχεται εύκολα το τέρμα. Αυτή η ομάδα είναι η προτελευταία Έμπσφλιτ που με 41 γκολ παθητικό διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στη Νάσιοναλ Λιγκ. (1.93 ο άσσος στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Κοντά στην επικράτηση θεωρώ ότι είναι και η Νοτς Κάουντι η οποία έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Απόψε υποδέχεται τη μέτρια Μπόρεχαμ και επειδή ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα θα πρέπει οι παίκτες της να βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν προκειμένου να μην απομακρυνθούν και άλλο από την κορυφή.

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]

Κάθε αγώνας παίζει με τις αποδόσεις που θες στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]. Και με συνδυασμό πληθώρας επιλογών για το ίδιο παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ