ΤΟ ‘ΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ…

Καλημέρα και καλό μήνα. Η κάθε σεζόν ολοκληρώνεται με τον τελικό του Champions League. Απόψε λοιπόν ήρθε η ώρα του μεγάλου φινάλε. Η Λίβερπουλ μπορεί να έχασε τον τίτλο στο… τσακ από τη Σίτι, αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτή την κούπα δεν πρόκειται να τη χάσει. Δεν υποτιμώ την Τότεναμ, θεωρώ όμως ότι οι «κόκκινοι» υπερέχουν ποιοτικά και εμπειρικά έναντι των Λονδρέζων. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Λϊβερπουλ καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης στερούμενη τον τίτλο στη Βρετανία. Το ίδιο θεωρώ ότι θα πράξει και φέτος και θα περιμένει για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ του χρόνου…

Σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν για τις δύο ομάδες καθώς είναι έτοιμοι τόσο ο Κέιν όσο και ο Φιρμίνο και θα επαναλάβω πως πιστεύω ότι απόψε τα μεσάνυχτα το κύπελλο του Champions League θα υψωθεί στον μαδριλάνικο ουρανό από τα χέρια των παικτών τους Κλοπ.

Αυτό που μας… καίει εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους περισσότερο πάντως, είναι να έχουμε την τύχη να παρακολουθήσουμε ένα αξιόλογο ματς πλούσιο σε φάσεις και τέρματα. Το έχουμε απόλυτη ανάγκη… Πάντως ένα πιθανό σκορ κατά τη γνώμη μου είναι το 1-2 που προσφέρεται στο 7.50 από το [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”].  

Από εκεί και πέρα το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας είναι σχεδόν αδιάφορο στοιχηματικά.

Στη Σουηδία η Γκέτεμποργκ που έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ έως τώρα στην έδρα της, λογικά θα επικρατήσει της μέτριας Έρεμπρο η οποία διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα.

Φαβορί είναι και η φορμαρισμένη Τζουργκάρντεν κόντρα στη Σίριους που μετρά τις περισσότερες (4) εντός έδρας ήττες. Εδώ πάντως μπορούμε να δούμε και το over μιας και η Σίριους είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα (15) εντός έδρας γκολ στην κατηγορία.

Στη Β Σουηδίας ο φοβοριτισμός της Γιόνσεπινγκ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εως και ακατανόητος, διότι η Μιάλμπι έρχεται από έξι σερί νίκες.

Στο Νόρμπι – Ντάλκουρντ και το Ντέγκερφορς – Φρέι επιλέγω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου διότι οι δύο γηπεδούχοι συνηθίζουν να βάζουν και να δέχονται γκολ στο δεύτερο 45λεπτο. Ο άσσος της Ντέγκερφορς πάντως, γνωρίζει σημαντική πτώση έξω και είναι από αυτούς που λογικά θα περάσουν διότι αν συγκρίνουμε τα ρόστερ των δύο αντιπάλων, υπερέχει έναντι της Φρέι.

Στη Λιθουανία δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στη Σούντουβα με την Παλάνγκα. Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ ανώτεροι, αλλά επειδή η απόδοση που τους συνοδεύει είναι χαμηλή, θα συνδυάσω το διπλό με το Over. Θυμίζω ότι η Σούντουβα έχει την καλύτερη επίθεση και η Παλάνγκα τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα..

Αν επιθυμείτε να διεκδικήσετε κάτι σαφώς πιο… φιλόδοξο, τότε ρίξτε μια ματιά στη Λευκορωσία στον αγώνα της Βίτεμπσκ με την  Ντιναμό Μινσκ. Οι φιλοξενούμενοι είναι επικίνδυνοι και έχουν πολύ καλή παράδοση εκεί μέσα, αφού συμπλήρωσαν 4 νίκες και μία ισοπαλία στις 5 τελευταίες επισκέψεις τους (2.65 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]).

Στην Κολομβία η Λος Μιγιονάριος που παραμένει αήττητη εδώ και πολύ καιρό δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα από την βαθμολογικά αδιάφορη Ουνιόν Μανταλένα. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 4 σερί ήττες με συντελεστή 1-10.

Στις ΗΠΑ κανείς δεν πρόκειται να ποντάρει στον άσσο μιας ομάδας που συμπλήρωσε 8 ήττες σε 9 παιχνίδια. Στην Κολόμπους αναφέρομαι η οποία φιλοξενεί τη Νιου Γιορκ Σίτι που έχει υποστεί μόνο μία ήττα από την αρχή της σεζόν!

Στην Κίνα τέλος, η Σαντόνγκ που βρίσκεται στα καλύτερά της, μπορεί να εκμεταλλευτεί για μία ακόμη φορά την ισχυρή έδρα της και να επικρατήσει της Τζιανγκσού που αποδυναμώνεται αισθητά όταν φεύγει από το γήπεδό της. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι διατηρούν τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα και οι φιλοξενούμενοι τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα παρά του ότι βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Fantasy τουρνουά και στον τελικό του Champions League στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Τότεναμ εναντίον Λίβερπουλ για μία θέση στην κορυφή της Ευρώπης το βράδυ του Σαββάτου (01/06, 22:00) στη Μαδρίτη. Αλλά και ευκαιρία για όσους… νιώθουν προπονητές, να φτιάξουν τις δικές τους ομάδες στον τελικό του Champions League! Ποιος Μαουρίσιο Ποτσετίνο και ποιος Γιούργκεν Κλοπ; Τα μέλη του Stoiximan.gr κάθονται στον πάγκο και ετοιμάζουν στο Fantasy τα δικά τους ρόστερ που θα σαρώσουν στο τουρνουά, αποκλειστικά για το μεγάλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Estadio Wanda Metropolitano, το νεόδμητο στολίδι της Ατλέτικο.

Παράλληλα, το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] έχει ετοιμάσει περισσότερα από 450 στοιχήματα που αφορούν στον τελικό του Champions League. Ανάμεσά τους ειδικά στοιχήματα για τους ποδοσφαιριστές, όπως το να σκοράρει ένας συγκεκριμένος παίκτης και να κερδίσει η ομάδα του, να σκοράρει με προσπάθεια έξω από την περιοχή, με κεφαλιά ή απευθείας φάουλ, να έχει τελική προσπάθεια στο δοκάρι, να δεχθεί την πρώτη κάρτα. Το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει μέχρι και τις προσπάθειες που θα έχουν προς την εστία παίκτες των δύο φιναλίστ, όπως ο Σαλάχ, ο Μανέ, ο Φιρμίνο, ο Κέιν, ο Μόουρα ή ο Έρικσεν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ