ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΓΚΟ…

Καλημέρα. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής έλαβε την πρωτότυπη και παράδοξη απόφαση να διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος τμηματικά εντός τριών ημερών. Αυτό είναι κάτι που προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί σε κανένα πρωτάθλημα του πλανήτη…

Απόψε λοιπόν, διεξάγονται τέσσερα ματς και στα τρία από αυτά θα κριθεί η έξοδος στο Λιμπερταδόρες. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά καθώς η Εστουδιάντες, η Ιντεπεντιέντε και η Σαν Λορέντζο χρειάζονται αποκλειστικά και μόνο τη νίκη για να κερδίσουν ένα εισιτήριο. Η Εστουδιάντες και η Ιντεπεντιέντε αν επικρατήσουν θα βγουν σίγουρα στο Λιμπερταδόρες. Η Σαν Λορέντζο δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της αλλά θεωρώ ότι και αυτή θα κάνει ότι είναι δυνατό για να τα καταφέρει.  Και οι τρεις αντίπαλοί τους είναι αδιάφοροι βαθμολογικά οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε περισσότερα…

Σήμερα πραγματοποιούνται και οι ημιτελικοί του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος under 21 που διεξάγεται στην Πολωνία. Τα ονόματα και οι φανέλες των τεσσάρων εθνικών ομάδων που έφτασαν στους ημιτελικού, προκαλούν… φόβο στο άκουσμά τους. Στις 19.00 ώρα Ελλάδας θα αναμετρηθούν η Αγγλία και τη Γερμανία και στις 22.00 θα ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία. Σε τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολο να αποκλείσεις κάποιο σημείο και εγώ το μόνο που κατάφερα να επιλέξω είναι το να σημειωθούν και στα δύο ματς περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Άγγλοι και οι Γερμανοί πέτυχαν συνολικά δέκα γκολ στην φάση των ομίλων (από πέντε), και τα οκτώ από αυτά μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο.

Η Ισπανία προσφέρεται σε πολύ χαμηλή απόδοση και δεν είμαι πρόθυμος και διατεθειμένος να κοντράρω στο 1.55, μια Ιταλία που έχει φτάσει επτά φορές στον τελικό του θεσμού. Οι Ιταλοί σε όλες τις… ηλικίες παίζουν το παλιό γνώριμο ποδόσφαιρο. Δίνουν έμφαση στην άμυνα και είναι πολύ προσεκτικοί και πιστεύω ότι τουλάχιστο το ημίχρονο μπορούν να το βγάλουν χωρίς να βρεθούν πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα βλέπουμε… (ο αγώνας προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα από τον STOIXIMAN.GR: ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ (1.77-3.85-5.60)

Αυτό το τριήμερο ξεκινά και ο πρώτος προκριματικός γύρος των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Σήμερα ρίχνονται στη μάχη κάποιες ομάδες του Champions League, αλλά θα μου επιτρέψετε να μην μπω καν στον κόπο να ασχοληθώ με συλλόγους που προέρχονται από χώρες όπως είναι η Ανδόρρα, το Κόσοβο, το Γιβραλτάρ και οι Νήσοι Φερόες.  Ο δεύτερος προκριματικός γύρος διεξάγεται σε δύο εβδομάδες και από εκεί και μετά θα έχουμε να πούμε σαφώς περισσότερα.

Στην Φινλανδία δεν αποκλείω τη μίνι έκπληξη στον αγώνα της Μάριεχαμν με την Ίντερ Τούρκου. Οι φιλοξενούμενοι είναι… αλλοπρόσαλλοι φέτος, καθώς έχουν τέσσερις νίκες εκτός και μόλις μία εντός! Η δε πρόσφατη παράδοση, τους θέλει να έχουν υποστεί μόνο μία ήττα στις επτά τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της Μάριεχαμν.

Στο Λάχτι – Χέλσινγκφορς υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο. Αν κοιτάξουμε τα επτά τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, θα διαπιστώσουμε ότι στο πρώτο 45λεπτο αυτών των ματς, ο συντελεστής τερμάτων της Λάχτι είναι στο 1-0 και ο αντίστοιχος της Χέλσινγκφορς στο 0-4. Τι βλέπουμε λοιπόν; Ότι η Λάχτι δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ αλλά και ότι τα έξι από τα επτά παιχνίδια της έληξαν 0-0. Η δε Χέλσινγκφορς δεν έχει καταφέρει να σημειώσει ούτε ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο. Υπό αυτούς τους αριθμούς, νομίζω ότι η πιο λογική επιλογή είναι το να πας στο 0-0 του ημιχρόνου. (2.35 στην SPORTINGBET.GR)

Στην Β Βραζιλίας τέλος, η Ζουβεντούδε που ανέβηκε φέτος, παραμένει η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 10 αγωνιστικές. Σήμερα όμως αντιμετωπίζει τη δυνατή και έμπειρη Γκοίας η οποία δεν… καταλαβαίνει από έδρες. Θεωρώ ότι αποδόσεις κάτω του 2.00 δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα αν κρίνουμε βάσει της δυναμικότητας των δύο ομάδων. Οι τιμές που βλέπουμε προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από την έως τώρα καλή πορεία της Ζουβεντούδε. Αν το ματς γινόταν την πρώτη αγωνιστική, πρώτο σημείο θα ήταν το διπλό και όχι ο άσσος…

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ