ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΛΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ…

Καλημέρα. Σήμερα ολοκληρώνονται δύο μικρές κατηγορίες ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Αναφέρομαι στη Β Τσεχίας και τη Β Αυστρίας.

Στη Β Τσεχίας δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς τα πάντα έχουν κριθεί. Το μόνο που απομένει να δούμε είναι ποια εκ των Βίτκβιτσε και Ούστι Ναντ θα είναι η δεύτερη που θα ακολουθήσει την Φρίντεκ στην Γ κατηγορία. Δυστυχώς όμως παίζουν μεταξύ τους, οπότε δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε κάποιο σημείο.

Στην Β Αυστρίας όμως, επικρατεί  μεγαλύτερο ενδιαφέρον… Για την ακρίβεια υπάρχουν δύο εκκρεμότητες. Η πρώτη αφορά στο ποια εκ των Νέουσταντ και Ριντ θα τερματίσει 3η και η δεύτερη έχει να κάνει με το ποιά εκ των Φλοριντσντόρφερ και Ριντ θα αποφύγει την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Η Ριντ που απέχει τρεις πόντους από τη Νέουσταντ θα χρειαστεί οπωσδήποτε νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει. Φιλοξενεί την αδιάφορη και ντεφορμέ Κάπφενμπεργκ και δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτεί να επικρατήσει. Διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και η Κάπφενμπεργκ μία από τις χειρότερες άμυνες. Ο συνδυασμός του άσσου με το over θεωρώ ότι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης εδώ…

Η Νέουσταντ που υστερεί στην ισοβαθμία με τη Ριντ, αγωνίζεται στο γήπεδο της αδιάφορης μεν, επικίνδυνης δε, Λιέφερινγκ η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 17 παιχνίδια στην έδρα της. Σημειώθηκε στις 28 του περασμένου Ιουλίου την 2η αγωνιστική, με σκορ 0-1 από την Βάττενς, Από εκείνη τη μέρα δεν έχασε ξανά! Φέρνει όμως… πάμπολλες ισοπαλίες. Για την ακρίβεια τα 5 από τα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, έληξαν χωρίς νικητή. Επειδή το… βολικό και το ζητούμενο είναι το Χ για την φιλοξενούμενη Νέουσταντ, θεωρώ ότι η μεταξύ τους αναμέτρηση οδεύει προς την ισοπαλία. Με αυτό τον τρόπο, δεν πρόκειται να χαλάσουν ούτε τις συνήθειες, ούτε και τις καρδιές τους τώρα στα τελειώματα…

Την τελευταία θέση θα προσπαθήσουν να αποφύγουν η Λιντζ με τη Φλοριντσντόρφερ που έχουν από 25 και 27 βαθμούς αντίστοιχα. Την προηγούμενη αγωνιστική που έπαιξαν μεταξύ τους, η ομάδα της Βιέννης συνέτριψε τη Λιντζ με σκορ 5-0 και έτσι απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία. Παρά την πεντάρα όμως, η Λιντζ συνεχίζει να διατηρεί καλύτερη διαφορά τερμάτων, οπότε υπερέχει σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας. Αυτό σημαίνει πως αν μπορέσει να επικρατήσει της βαθμολογικά αδιάφορης Βάττενς, τότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τη… γλιτώσει, διότι την ίδια ώρα η Φλοριντσντόρφερ παίζει στο Ινσμπουργκ με την πρωταθλήτρια Βάκερ που διατηρεί το αήττητο της έδρας της από τη αρχή της φετινής σεζόν!

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας είναι περίπου αδιάφορο. Στις ΗΠΑ πιστεύω ότι τόσο το Τορόντο όσο και το Λος Άντζελες λογικά θα επικρατήσουν των υποδεέστερων αντιπάλων τους, αλλά οι αποδόσεις των άσσων μόνο ως δελεαστικές δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Το ίδιο ισχύει και για το over στο Χιούστον – Νέα Υόρκη Σίτι, το οποίο προσφέρεται ευλόγως σε χαμηλές τιμές, διότι οι δύο αυτές ομάδες μετρούν τα περισσότερα over σε Ανατολή και Δύση.

Στη Β Σουηδίας η Φάλκενμπεργκ είναι σε θέση να επικρατήσει της μέτριας Βάρμπεργκς αλλά προσωπικά θα προτιμήσω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου σε αυτό το τοπικό ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα γκολ που πέτυχαν στο πρωτάθλημα, τα σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Φίλες και φίλοι προς το παρόν δεν διαφαίνεται κάτι άλλο στον ορίζοντα. Οι υπόλοιπες μάχες της ημέρας θα δοθούν στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου χθες για μια ακόμη φορά περάσαμε πολλά σημεία.

Καλή τύχη.

Υ.Γ. Στην KING BET που κυκλοφόρησε σήμερα έχω κάνει ένα αφιέρωμα στον μεγάλο αυριανό τελικό του Champions League. Ο τίτλος είναι «Αν υποψιαστώ…» και έχω την αίσθηση ότι όσοι το διαβάσετε, μάλλον θα συμφωνήσετε μαζί μου.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΡΕΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (2.20 – 3.70 – 3.20)

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/5 (21.45) Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] προσφέρει πάνω από 300 ειδικά στοιχήματα για τον μεγάλο τελικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ