ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΕΣΤΟΡΙΛ…

Καλημέρα. Είναι εμφανές ότι ο Χιμένεθ βελτίωσε αισθητά την άμυνα της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ. Σήμερα όμως έχει πολύ δύσκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η πρόσφατη παράδοση είναι σαφέστατα υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι εξακολουθούν να διατηρούν το αήττητο της έδρας τους. Ο ΠΑΟΚ έκανε κι αυτός μια μικρή «κοιλιά», το τελευταίο διάστημα όμως εμφανίζεται βελτιωμένος. Τι παίζουμε λοιπόν απόψε; Δύσκολο ερώτημα με… θεωρητικές απαντήσεις. Για μένα πρώτο σημείο είναι το under διότι αφενός σε τέτοια ντέρμπι δύσκολα ανοίγονται οι ομάδες και αφετέρου όπως προαναφέραμε, η ΑΕΚ πλέον είναι πολύ καλή στην αμυντική της λειτουργία. Δεν αποκλείω λοιπόν το πρώτο ημίχρονο να λήξει χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Στο δεύτερο 45λεπτο ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ασκήσει μεγαλύτερη… πίεση και ίσως κάποια στιγμή τα καταφέρει όντως να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σας θυμίζω πάντως ότι ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές όπου σημείωσε συνολικά 10 γκολ, τα 8 από αυτά τα έλαβε στο δεύτερο ημίχρονο…

Αν λοιπόν συνδυάσουμε λογικά με στατιστική, τότε ίσως λογικά οδηγηθούμε στο Χ ημίχρονο – άσος τελικό το οποίο αξίζει ένα μικρό ρίσκο πονταρίσματος… (4.50 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Β Γερμανίας η Σαντχάουζεν με τη Μπόχουμ έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη φόρμα, αφού τις τελευταίες έξι αγωνιστικές οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε ήττες και οι φιλοξενούμενοι πέντε νίκες! Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι σε αυτές τις πέντε ήττες της, η Σαντχάουζεν δέχθηκε συνολικά 16 τέρματα. Ακριβώς δηλαδή όσα έχει δεχθεί η Μπόχουμ από την αρχή του πρωταθλήματος! Βάσει φόρμας λοιπόν θα πάω προς το διπλό σε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο φιλικά σωματεία. (2.10 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Γ Γερμανίας, η Μόναχο 1860 μπορεί να άργησε αλλά τελικά βρήκε τα πατήματά της και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία. Οι Βαυαροί έρχονται από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και αυτή τη στιγμή διαθέτουν την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Η Μέπεν από την άλλη μεριά, είναι η ομάδα που έχει υποστεί τις περισσότερες (11) ήττες στην κατηγορία και έτσι όλα δείχνουν ότι οι γηπεδούχοι είναι έτοιμοι να φτάσουν σε μια ακόμα επικράτηση.

Στην Ιταλία η παράδοση που θέλει την Γιουβέντους να κερδίζει κάθε σεζόν τα τελευταία χρόνια τη Μπολόνια, λογικά θα συνεχιστεί.

Φιορεντίνα και Νάπολι αντιθέτως θα τις αποφύγω, διότι είναι τελείως αναξιόπιστες φέτος. Σκεφτόμουν να ρισκάρω λοιπόν στον άσσο της Τζένοα διότι εδώ και καιρό η Κάλιαρι δεν βλέπεται. Ο Ντι Φραντσέσκο είναι έτοιμος να φύγει, ενώ η ομάδα της Γένοβας έχει και την παράδοση με το μέρος της με 10 νίκες στις 13 πιο πρόσφατα. Ο άσσος πληρώνει το πολύ καλό 2.37 στo [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Στην Ισπανία αναμένω μια ακόμα από τις γνωστές… επαγγελματικές νίκες της πρωτοπόρου Ατλέτικο. Οι Μαδριλένοι είναι σχεδόν αλάνθαστοι στην έδρα τους, καθώς έχουν 8 νίκες και μια ισοπαλία με τέρματα 21-2. Τη Βαλένθια την παρακολούθησα και με την Οσασούνα την Πέμπτη και για μια ακόμη φορά διαπίστωσα το πόσο αργή και ανοργάνωτη ομάδα είναι. Θα αποτελέσει έκπληξη λοιπόν αν σπάσει αυτός ο άσσος και προκειμένου να ενισχύσουμε την απόδοση θα τον συνδυάσουμε με το no – goal μιας και η Ατλέτικο διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στο Βέλγιο είναι ξεκάθαρο ότι από την μέρα που ανέλαβε την Σταντάρ Λιέγης ο Λεγέ, όλα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Σήμερα διεξάγεται το ντέρμπι μίσους της Βαλλονίας με τη Σαρλερουά και οι γηπεδούχοι έχουν ένα λόγο παραπάνω να κυνηγήσουν με πάθος τη νίκη. Η Σαρλερουά δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση καθώς έρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Ο άσσος πληρώνει καλά και θα μπορούσε να ζητηθεί ακόμα και σε σύστημα. (2.05 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Β Πορτογαλίας, οι φετινές εκτός έδρας επιδόσεις της Εστορίλ είναι… εξωπραγματικές, καθώς η ομάδα μετρά επτά διπλά σε οκτώ παιχνίδια, με τέρματα 11-1! Σήμερα φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Μάφρα που παραμένει χωρίς νίκη για δύο μήνες. Για μία ακόμη φορά λοιπόν είμαι διατεθειμένος να συνδυάσω τα διπλά της Εστορίλ με τα λίγα γκολ, αφού η ομάδα αυτή έχει 8 στα 8 under μακριά από το γήπεδό της.

Στη Βραζιλία η Σάντος πλέον έχει πλήρως αφοσιωθεί στον τελικό του Λιμπερταδόρες του ερχόμενου Σαββάτου με την Παλμέιρας. Για ακόμη μια φορά λοιπόν ο Κούκα θα κατεβάσει την ομάδα με πολλές αλλαγές και αυτό είναι κάτι που ίσως τελικά εκμεταλλευτεί η Γκοΐας που ψάχνει απελπισμένα βαθμούς παραμονής. Το 1.65 του άσσου έχει απορριφθεί και ίσως αξίζει να διεκδικήσουμε κάτι πολύ πιο… φιλόδοξο στην προκειμένη περίπτωση.

Η Μποταφόγκο θεωρείται ήδη υποβιβασμένη και δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να βρει τα ψυχικά αποθέματα να αντισταθεί στη Φλουμινένσε. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας μόλις τέσσερις νίκες σε 31 αγωνιστικές, έρχονται από πέντε σερί ήττες και το έχουν πάρει απόφαση ότι του χρόνου θα αγωνίζονται στη Β κατηγορία. Η «Φλου» διεκδικεί είσοδο στην εξάδα και διαθέτει μια από τις ισχυρότερες έδρες στο πρωτάθλημα. Τον άσσο τον βρίσκουμε στο 1.86 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Στο Μεξικό τέλος, προσωπικά θεωρώ ότι η Πούμας είναι ανώτερη της Κερετάρο και έτσι πιστεύω ότι απόψε μπορεί να βρει θετικό αποτέλεσμα εκεί μέσα. Οι μπουκ δίνουν προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά εγώ διαφωνώ και έτσι θα ποντάρω στο 2 DNB.

Φίλες και φίλοι όπως θα διαπιστώσατε, σήμερα ήμουν αρκετά… φειδωλός και δεν πρότεινα πολλά σημεία διότι γενικότερα το πρόγραμμα δεν είναι του… γούστου μου. Είμαι σχεδόν σίγουρος όμως ότι στο live Θα βρούμε σαφώς περισσότερες ευκαιρίες, οπότε θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για εκεί. (βοοκ)

Καλή τύχη.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (2.05 – 3.40 – 4.50)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] το μεγάλο σημερινό ντέρμπι των δικεφάλων. Με πάνω από 400 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 19.30μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ