ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ!

Καλημέρα. Σήμερα μάλλον πάμε για ρεπό καθώς διεξάγονται ελάχιστα ματς και αυτά έχουν μικρό στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Τα στατιστικά στη Β Βραζιλίας μας οδηγούν στο under στο Βιλα Νοβα – Οέστε. Θυμίζω ότι η Βίλα Νόβα με 31 στα 36 και 16 στα 18 (!) στην έδρα της, παραμένει η ομάδα με τα περισσότερα under σε ολόκληρο τον… γαλαξία.

Η Σπορτ Ρεσίφε ούσα ανώτερη, λογικά θα επικρατήσει της Πόντε Πρέτα, αλλά επειδή οι γηπεδούχοι ανεβαίνουν και με το Χ, μάλλον δεν θα ποντάρω στον άσσο τους. Θα προτιμήσω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου διότι αν δείτε τα αποτελέσματα της Σπορτ Ρεσίφε τον τελευταίο ενάμιση μήνα θα διαπιστώσετε ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα φέρνει 0-0 ημίχρονο. Τις τελευταίες 6 αγωνιστικές κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου έβαλε ένα γκολ και δεν δέχθηκε κανένα!

Στην Κολομβία τα Play off βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και νομίζω ότι η Ντεπορτίβο Τολίμα που προηγείται στον όμιλό της, θα επικρατήσει της υποδεέστερης Κούκουτα. Το έκανε δύο φορές κατά τη διάρκεια του Απερτούρα και είναι σε θέση να το πράξει και απόψε.

Αυτόν τον άσσο θα τον συνδυάσω με το 2 DNB της Σάντα Φε. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και φιλοξενείται από τη μέτρια και ντεφορμέ Αλιάνσα Πετρολέρα. Στο διπλό βοηθά και η παράδοση καθώς εδώ και μια πενταετία η Σάντα Φε δεν χάνει στην έδρα της αποψινής της αντιπάλου.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

 

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις και νέα ειδικά στην Ευρωλίγκα

Με μια σπουδαία αναμέτρηση κλείνει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. Στη Βαρκελώνη, η ανανεωμένη Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε, με τις δύο ομάδες να διαγράφουν αντίθετες πορείες φέτος. Από τη μία πλευρά, οι «μπλαουγκράνα» με τις έξι νίκες σε οκτώ παιχνίδια ως τώρα, προερχόμενοι όμως από ήττα στo clasico με τη Ρεάλ, σημειώνοντας σταθερά 80+ πόντους ανά παιχνίδι (82,6).

Ευρωλίγκα με ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts από την [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ