ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ EURO

Καλημέρα. Σήμερα έχουμε το πρώτο πραγματικά μεγάλο ντέρμπι στο φετινό Euro καθώς στις 22.00 θα αναμετρηθεί η Γαλλία με τη Γερμανία. Πρόκειται για δύο τεράστιες ομάδες με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι την τελευταία πενταετία την καλύτερη μπάλα την παίζουν οι Γάλλοι. Πρόκειται για μια υπερταλαντούχα ομάδα με πλειάδα εξαιρετικών παικτών σε όλες τις γραμμές…

Η Γερμανία από την άλλη μεριά, επιχειρεί ανανέωση και η πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει ο Λεβ έχει να κάνει με το εάν και κατά πόσο θα μπορέσει να αποκτήσει αυτή η ομάδα ομοιογένεια και χημεία ανάμεσα στους παλιούς και στους νεότερους. Ο Λεβ έχει ξεκαθαρίσει ότι αυτά είναι τα τελευταία του παιχνίδια στην εθνική και σίγουρα θα ήθελε να κλείσει με έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Το αν θα τα καταφέρει θα φανεί στην πορεία. Είναι πάντως η πρώτη φορά στα χρονικά που οι μπουκ δεν έδωσαν στην πρώτη τετράδα των φαβορί τη γερμανική ομάδα, καθώς προτίμησαν τους Γάλλους, τους Ιταλούς, τους Ισπανούς, τους Άγγλους, αλλά ακόμα και τους Βέλγους!

Επαναλαμβάνω ότι αυτό οφείλεται στην έλλειψη ομοιογένειας ανάμεσα στους παίκτες. Σας θυμίζω ότι ο Λεβ κατά τη διάρκεια της θητείας του έχει καλέσει πάνω από 100 νέους παίκτες! Πρόσφατα κάλεσε πίσω τον Τόμας Μίλερ και μαζί με αυτόν οι παλιοί είναι ο Νόιερ, ο Κρόος, και 2-3 ακόμα. Αυτοί προσπαθούν να τα… βρουν με τη νέα φουρνιά οπού ξεχωρίζουν ο Μουσιάλα και ο Χάβερτς. Σε γενικές γραμμές λοιπόν βλέπουμε ότι η Γερμανία ακόμα ψάχνει και ψάχνεται…

Από την άλλη μεριά όμως είναι τόσο βαριά και… ασήκωτη αυτή η φανέλα, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την υποτιμήσει και να μην της δώσει μεγάλες πιθανότητες για τον τελικό.

Εγώ περιμένω με ιδιαίτερη ανυπομονησία και… περιέργεια το αποψινό ματς διότι είναι από τις λίγες φορές που δεν ξέρω τι να υποθέσω για τη Γερμανική ομάδα.

Σίγουρα το πρώτο που σκέφτεται κανείς είναι ο συνδυασμός του gg με το over και ακολούθως ο άσσος των Γάλλων που όπως προαναφέραμε έχουν τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως…

Δεν πρόκειται όμως να κοντράρω με… ελαφρά τη καρδία τους Γερμανούς, οπότε σκέφτομαι να το αφήσω για το live ([eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]) και να αποφασίσω αν τελικά θα ποντάρω στους Γάλλους μετά το πέρας των πρώτων 15-20 λεπτών.

Στο άλλο ματς της ημέρας ποντάρεται και πέφτει παντού η απόδοση του διπλού της Πορτογαλίας, Δεν νομίζω ότι οι Πορτογάλοι μπορούν να επαναλάβουν την επιτυχία τους φτάνοντας στην κατάκτηση του Euro, αλλά όπως και να το κάνουμε απέναντι στην μέτρια και υποδεέστερη Ουγγαρία έχουν όντως τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι όταν συμμετέχεις σε έναν όμιλο μαζί με Γερμανούς και Γάλλους δεν δικαιούσαι να σκέφτεσαι καν το ενδεχόμενο της γκέλας απέναντι στον χειρότερο του γκρουπ.  Απλά δεν νομίζω ότι θα φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα από το ημίχρονο, οπότε θα ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – 2 τελικό. (3.75 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”])

Η αλήθεια πάντως είναι ότι επειδή δεν έχουμε πολλές παραστάσεις από τις μικρότερες ομάδες που συμμετέχουν στον θεσμό, καλό θα ήταν να μην ανοιγόμαστε και τόσο πολύ στην παρούσα φάση.

Από τα υπόλοιπα ματς που διεξάγονται σήμερα, θα επανεξετάσω το διπλό της Λάχτι στη Φινλανδία και τον άσσο της Σούντσβαλ στη Β Σουηδίας διότι θεωρώ ότι αυτές οι δύο ομάδες υπερέχουν των αντιπάλων τους.

Καλή τύχη και καλή τηλεθέαση στο πολύ μεγάλο ντέρμπι της αποψινής βραδιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ