ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΗΣ ΟΝΤ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τις θερμότερες ευχές μου σε όλες τις εορτάζουσες και όλους τους εορτάζοντες που σήμερα έχουν την τιμητική τους. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει έστω και ένα σπίτι που σήμερα να μην έχει χαρά λόγω ενός Γέωργη, ή κάποιας Γεωργίας. Χρόνια πολλά, γεμάτα υγεία και γαλήνη παιδιά…

Στο στοίχημα θα ξεκινήσουμε από την Ιταλία και τον αγώνα της Τζένοα με τη Βερόνα, όπου βρίσκω υπερβολικό να προσφέρεις 1.40 σε μια ομάδα που οι παίκτες της στις προπονήσεις το μόνο που συζητούν πλέον είναι για το που θα πάνε διακοπές το καλοκαίρι… Η Βερόνα από την άλλη μεριά, δεν έχει αυτή την… πολυτέλεια καθώς βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Οι πιθανότητες παραμονής της σχεδόν θα μηδενιστούν αν σήμερα φύγει ηττημένη από τη Γένοβα. Έχω τονίσει επανειλημμένως ότι στην παρούσα χρονική στιγμή παραμερίζω ρόστερ, φόρμες, απουσίες, προϊστορίες κλπ, κλπ και δίνω προτεραιότητα στο κίνητρο των εκάστοτε ομάδων. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση λοιπόν η μόνη που έχει βαθμολογικό κίνητρο είναι η Βερόνα και για αυτό το λόγο απορρίπτω χωρίς δεύτερη κουβέντα το 1.40 του άσσου της Τζένοα.

Στη Β Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι πρωτοπόρων ανάμεσα στη Φροζινόνε και την Έμπολι και το πρώτο σημείο που μου ήρθε στο μυαλό είναι το Χ καθώς η μεν Φροζινόνε δεν χάνει στην έδρα της (μία ήττα σε 18 αγωνιστικές) και η δε Έμπολι δεν χάνει… γενικώς (22 σερί ματς χωρίς ήττα). Από τη στιγμή πάντως που είναι ντέρμπι υπάρχει και η εναλλακτική επιλογή του Χ του ημιχρόνου και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι στις τελευταίες 9 αγωνιστικές η Φροζινόνε κατάφερε να σημειώσει μόλις ένα γκολ κατά τη διάρκεια των πρώτων ημιχρόνων των παιχνιδιών της!

Στην Πρέμιερ το Έβερτον – Νιουκάστλ είναι ένα ματς μεταξύ δύο τελείως αδιάφορων ομάδων. Εδώ και μια πενταετία φέρνουν συνεχώς over στα μεταξύ τους παιχνίδια και πιθανολογώ ότι το ίδιο θα συμβεί και φέτος ειδικά από τη  στιγμή που δεν υφίσταται βαθμολογικό κίνητρο. Οι δύο ομάδες θα παίξουν χωρίς σκοπιμότητες και πιστεύω ότι θα επιδιώξουν να προσφέρουν ένα ωραίο θέαμα στους φιλάθλους που θα παραβρεθούν στο γήπεδο.

Στη Γ Γερμανίας απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και η Καρλσρούη που έχει ένα ματς λιγότερο από τις υπόλοιπες, θα επιδιώξει να κερδίσει σήμερα προκειμένου να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Πρόκειται για την ομάδα που διατηρεί την καλύτερη με διαφορά άμυνα στην κατηγορία και που σήμερα κοντράρεται με την τρίτη χειρότερη επίθεση. Αναφέρομαι στην ντεφορμέ Σβικάου που συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς νίκη. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ άνετοι βαθμολογικά και αυτό αποτελεί ένα επιμέρους στοιχείο που μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι και να φτάσουν στην επικράτηση.

Στη Νορβηγία έχουν ήδη διεξαχθεί πέντε αγωνιστικές και το… παράδοξο της Οντ (φωτο) συνεχίζεται. Ποιο είναι αυτό; Και τα πέντε ματς της συγκεκριμένης ομάδας έληξαν 0-0 στο ημίχρονο. Ξέρετε πόσα γκολ όμως μπήκαν στο τέλος; Δώδεκα! Όλα από την ανάπαυλα και μετά! Σήμερα υποδέχεται την Σάρπσμποργκ που εως τώρα έχει πετύχει 8 τέρματα. Τα έξι από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο. Βάσει των εως τώρα επιδόσεων λοιπόν, το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι είναι τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου…

Στην Αργεντινή τέλος η Κολόν Σάντα Φε που διεκδικεί με πιθανότητες και αξιώσεις ένα εισιτήριο για το προσεχές Κόπα Σουνταμερικάνα, υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Πατρονάτο που έχει και απουσίες λόγω τιμωριών, αφού στο προηγούμενο ματς με την Εστουδιάντες αποβλήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της. Προβάδισμα στους γηπεδούχους λοιπόν που ούτως ή άλλως διαθέτουν μια καλή και δομημένη ομάδα.

Φίλες και φίλοι η συνέχεια θα δοθεί στο LIVE στο bookenemylive.com. Χθες ήταν μια πολύ καλή μέρα καθώς καταφέραμε να περάσουμε πάρα πολλά σημεία. Πλήρωσε μάλιστα και η… μεταμεσονύχτια τετράδα που είχε παιχτεί πολύ το απόγευμα.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ