ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΒΙΝΚΟΒΤΣΙ…

Καλημέρα. Χθες για ένα γκολ που σημείωσε η Τρουά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, χάσαμε το απόλυτο των 12 στα 12 στο bookenemy.com! Η… πλάκα όμως ξέρετε ποια είναι; Ότι από τα 12 σημεία που είχα προτείνει, προσωπικά επέλεξα να ποντάρω μόνο σε αυτό το under! Για αυτό δεν θα… βαρεθώ ποτέ να λέω, ότι το στοίχημα είναι ένα… ύπουλο παιχνίδι στο οποίο χρειάζονται και… καντάρια τύχης.

Άλλες φορές μας ευνοεί και άλλες μας κάνει να αναρωτιόμαστε από πού μας ήρθε…

Ας περάσουμε όμως τώρα, στα σημερινά παιχνίδια…

Ξεκινώντας από το ιρλανδικό πρωτάθλημα, απόψε υπάρχουν πολλά φαβορί τα οποία συνοδεύονται από μέτριες αποδόσεις. Δύο από αυτές τις ομάδες όμως, θα μπορούσαμε να τις συνδυάσουμε με τα πολλά γκολ. Αναφέρομαι στο άσσο της Κορκ και στο διπλό της Ντάνταλκ. Οι δύο πρωτοπόροι της κατηγορίας, κοντράρονται με υποδεέστερους αντιπάλους και λογικά θα επικρατήσουν. Η Κορκ μετά από επτά ματς στην έδρα της, μετρά επτά νίκες και ισάριθμα over! Μέσο όρο πετυχαίνει πάνω από τρία τέρματα! Υποδέχεται την Σάμροκ που εκτός έδρας μετρά πέντε ήττες σε επτά παιχνίδια. Τα έξι από αυτά έληξαν στο over…

Η δεύτερη Ντάνταλκ που ξόδεψε αρκετά χρήματα φέτος, φιλοξενείται από την μέτρια Σεντ Πάτρικς η οποία –  μέχρι στιγμής –  διατηρεί την χειρότερη έδρα στην κατηγορία. Η Ντάνταλκ συμπλήρωσε έξι over σε επτά εκτός έδρας αγώνες και η  παράδοση δείχνει πέντε διπλά στα οκτώ πιο πρόσφατα. (Η SPORTINGBET.GR προσφέρει πριμ 5% ειδικά σε αυτό το ματς)

Σκέτο… over θα μπορούσαμε να επιλέξουμε στην αναμέτρηση της Φιν Χαρπς με την Λίμερικ. Η Λίμερικ βρίσκει σχετικά εύκολα το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έχει νέο προπονητή (Μακ Ντόναλντ) και η Φιν Χαρπς διατηρεί την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα…

Στην Β Ισπανίας η πρωταθλήτρια Λεβάντε υποδέχεται την μετριότατη ΟΥΚΑΜ Μούρθια και πραγματικά προξενούν εντύπωση αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον οι υψηλές αποδόσεις που κυκλοφορούν στον άσσο. (2.05 στον STOIXIMAN.GR)

Σας θυμίζω ότι η Λεβάντε διατηρεί μία από τις ισχυρότερες έδρες του… πλανήτη καθώς μετά από το πέρας 19 αγωνιστικών, μετρά 16 νίκες και τρεις ισοπαλίες! Αν το… πιάσουμε από πέρσι, διατηρεί ένα αήττητο 31 αγωνιστικών, με 25 νίκες και έξι ισόπαλα αποτελέσματα! Θα μπορούσα να δεχτώ την πιθανή έκπληξη, αν η ΟΥΚΑΜ καιγόταν για βαθμούς και έπαιζε τα ρέστα της απόψε. Αυτό όμως δεν ισχύει, καθώς η ομάδα, ουσιαστικά έχει ήδη σωθεί… Απέχει πέντε βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού, βρίσκονται πέντε ομάδες από κάτω της, απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές και έχει και βατό πρόγραμμα στην συνέχεια. (Αλκορκόν εντός, Ταραγόνα εκτός).

Ακόμα και να χάσει δηλαδή σήμερα, δεν νομίζω ότι στην πορεία θα κινδυνεύσει. Η πρωτοπόρος Λεβάντε έχει καταφέρει να συλλέξει 33 βαθμούς περισσότερους έως τώρα και πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο της έδρας της. Τώρα, αν οι μπουκ γνωρίζουν κάτι που… αγνοώ εγώ, αυτό θα το διαπιστώσω ιδίοις όμμασι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. (21.00 ώρα Ελλάδος)

Στην Ιταλία διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός ανόδου στην Β κατηγορία και η Κάρπι υποδέχεται την Φροζινόνε. Θα ακολουθήσει ρεβάνς και πιστεύω ότι θα διεξαχθεί ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Σας υπενθυμίζω ότι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, βρήκε την μεν Κάρπι να μετρά 16 under σε 21 αγώνες στην έδρα της και την δε Φροζινόνε να έχει 15 under σε 21 παιχνίδια εκτός…

Θεωρώ ότι οι δύο αντίπαλοι θα διατηρήσουν τις… αγαπημένες τους συνήθειες και για αυτό το λόγο έχω επιλέξει τόσο το under, όσο και το Χ του ημιχρόνου. (2.30 το 0-0 του πρώτου 45λεπτου στην VISTABET.GR)

Στην Κροατία, σήμερα και αύριο διεξάγονται τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής και το ενδιαφέρον περιορίζεται στο ποια εκ των Τσιπμάλια και Σπλιτ θα υποβιβαστούν στην δεύτερη κατηγορία. Οι δύο ομάδες έχουν από 20 και 18 βαθμούς αντίστοιχα και σε ενδεχόμενο τελικής ισοβαθμίας ευνοείται η Σπλιτ. Αυτό σημαίνει ότι αν Η Σπλιτ κερδίσει, τότε θα πρέπει να πράξει το ίδιο και η Τσιμπάλια προκειμένου να μην υποστεί τον υποβιβασμό. Οι δύο ομάδες κοντράρονται με ανώτερους, αλλά ταυτόχρονα και αδιάφορους αντιπάλους.

Η μεν Τσιμπάλια υποδέχεται την Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ και η δε Σπλιτ φιλοξενεί την Όσιγιεκ. Επαναλαμβάνω ότι οι αντίπαλοι τους είναι σαφώς ανώτεροι αγωνιστικά, αλλά από την στιγμή που πραγματοποιείται η τελευταία αγωνιστική, θεωρώ ότι αυτό που θα πρέπει να εξετάσουμε πρωτίστως, είναι το τεράστιο κίνητρο που έχουν οι δύο γηπεδούχοι.

Η Τσιμπάλια που εδρεύει στο όμορφο Βινκόβτσι (Παλαιότερα η ομάδα ονομαζόταν Ντιναμό Βινκόβτσι) παρατήρησα ότι έχει προτιμηθεί από τους παίκτες του στοιχήματος και για αυτό το λόγο άλλωστε, η απόδοση του άσσου της γνωρίζει σημαντική πτώση σε όλους τους μπουκ. (1.70 τώρα στην INTERWETTEN.GR) Εσχάτως πέφτει και ο άσσος της Σπλιτ… Τα ματς ξεκινούν στις 21.00 ώρα Ελλάδος και προσφέρονται για live bet… Θα προσπαθήσω να τα παρακολουθήσω και να τα σχολιάσω στο twitter (@fontastsounis).

Στην Αργεντινή τέλος, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την εξαιρετική φόρμα της Ιντεπεντιέντε, η οποία συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές χωρίς ήττα! Σήμερα φιλοξενείται από την Αλντοσίβι η οποία έως και την προηγούμενη αγωνιστική που κέρδισε την Σαν Λορέντζο με 1-0, προερχόταν από επτά σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 1-16!

Πως μπόρεσε αυτή η ομάδα να νικήσει την δυνατή Σαν Λορέντζο; Με… τεράστια δόση τύχης! Η αντίπαλος της, έχασε… άπειρες ευκαιρίες και το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί όσο δεν πάει άλλο… Αν απόψε δεν έχει ξανά την τύχη με το μέρος τη, τότε η σαφώς ανώτερη Ιντεπεντιέντε  θα πανηγυρίσει μία ακόμα νίκη. Κλείνοντας θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Ιντεπεντιέντε έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα με οκτώ νίκες (!) και μία μόνο ήττα σε σύνολο έντεκα αγωνιστικών.

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ