ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ!

Καλημέρα. Στη Λευκορωσία η Σλουτσκ και η Σλάβια Μοζίρ είναι δυο πανομοιότυπες ομάδες με φιλικές σχέσεις που συνηθίζουν να φέρνουν αρκετές ισοπαλίες στα μεταξύ παιχνίδια. Πέρσι για παράδειγμα και τα δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Τα τελευταία τρία χρόνια έφεραν ισάριθμες ισοπαλίες στην έδρα της Σλουτσκ. Επειδή προσωπικά δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο λόγω του ότι είναι και η πρώτη αγωνιστική, θεωρώ ότι με βάση τα παραπάνω δεδομένα ίσως αξίζει τελικά να ρισκάρεις στην ισοπαλία.

Η Μινσκ θεωρητικά είναι ανώτερη της Μπελσίνα και γι΄αυτό θα της δώσω ένα μικρό προβάδισμα στο ματς της πρεμιέρας. Εδώ πάντως βοηθά και η παράδοση καθώς οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 4 νίκες στις 5 τελευταίες επισκέψεις τους εκεί.

Στη Νικαράγουα διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι της πρωτεύουσας ανάμεσα στη Μανάγκουα και τη Γιουβέντους Μανάγκουα. Εγώ σε τέτοιου είδους ντέρμπι διατηρώ πάντα αποστάσεις και επιφυλάξεις και εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ποντάρω στο 1.50 του άσσου. Η Μανάγκουα βέβαια θεωρητικά είναι ανώτερη, αλλά από την άλλη μεριά η Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα έχει πάψει να δέχεται γκολ. Διατηρεί απαραβίαστη την εστία της για 4 σερί παιχνίδια, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψε με 5-0 την Ντεπορτίβο Λας Σαμπάνας!

Επαναλαμβάνω ότι για μένα δεν έχει καμία αξία η απόδοση αυτού του άσσου και έτσι θα προτιμήσω να ρισκάρω είτε στο Under είτε στα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου.

Φίλες και φίλοι για μια ακόμη φορά όπως αναμενόταν τα παιχνίδια που διεξάγονται είναι ελάχιστα οπότε και να θέλουμε δεν μπορούμε να… ανοιχτούμε στοιχηματικά.

Για οτιδήποτε άλλο προκύψει τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Παρακολουθείστε σε live steaming τους λιγοστούς σημερινούς αγώνες μέσα από τη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ