ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ…

Καλημέρα. Τις εθνικές ομάδες under 21 δεν τις γνωρίζουμε πολύ καλά, οπότε σήμερα θα σταθούμε αποκλειστικά στο βαθμολογικό κίνητρο που εδώ που τα λέμε παίζει και τον σημαντικότερο ρόλο…

Στον 7ο όμιλο διεξάγεται η αναμέτρηση Λευκορωσία – Κύπρος και μόνο οι Λευκορώσοι διατηρούν κάποιες λιγοστές ελπίδες για την κατάληψη της 2ης θέσης. Η κυπριακή ομάδα δεν είναι καλή και συνήθως δέχεται αρκετά γκολ στα παιχνίδια της.

Στον 8ο όμιλο η Ρουμανία παλεύει για την πρωτιά μαζί με τη Δανία, ενώ οι Ουκρανοί δεν έχουν ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης. Βρίσκονται στην 3η θέση έχοντας 9 βαθμούς διαφορά από τη 2η Ρουμανία και έτσι θεωρώ ότι το διπλό συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες εμφάνισης. Οι Ρουμάνοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς έρχονται από πέντε νίκες και μία ισοπαλία με τέρματα 16-2 υπέρ τους. Το διπλό πληρώνει καλά και πιο συγκεκριμένα 2.30 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στον 5ο όμιλο η Βουλγαρία μόνο αν πετύχει τρεις νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές θα διατηρήσει τις πιθανότητες πρόκρισης. Σήμερα παίζει με τους ουραγούς Λετονούς που δεν έχουν νίκη στον όμιλο.

Για τον ίδιο όμιλο η Πολωνία φιλοξενείται από τη Σερβία η οποία αποκλείστηκε και μαθηματικά. Οι Πολωνοί διεκδικούν με μεγάλες αξιώσεις την πρώτη θέση του γκρουπ και από τη στιγμή που το διπλό κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις (2.75 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]) θα μπορούσε να ζητηθεί ακόμα και σε σύστημα.

Στο 2ο γκρουπ η Ελβετία η οποία προπορεύεται έχοντας έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, λογικά θα τις κάνει… επτά απέναντι στην Γεωργία που δεν ελπίζει σε πρόκριση.

Φεύγουμε από τις εθνικές ομάδες και πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεκινώντας από το πρωτάθλημα της Β Πολωνίας όπου η Βίτζερ Λοτζ είναι το φαβορί απέναντι στην Σαντέζα, η οποία έχει 7 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές καθώς και τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία!

Στη Β Ολλανδίας για μία ακόμα φορά θα πάμε σε συνδυασμούς over με g-g. Η ΦΚ Αϊντχόφεν έχει 5 στα 6 over και σήμερα υποδέχεται την Εξέλσιορ η οποία έχει 6 στα 6 over. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είθισται να σημειώνονται αρκετά εκατέρωθεν γκολ.

Ο αγώνας της Ντε Γκράαφστσαπ με τη Μπρέντα αναβλήθηκε λόγω έξι κρουσμάτων κορωνοϊού στην Μπρέντα.

Στη Λιγκ 1 Αγγλίας η ενισχυμένη Χαλ ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο καθώς έχει 4 στα 4 με τέρματα 6-0. Σήμερα φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Φλίτγουντ η οποία έρχεται από τρεις σερί ήττες. Το διπλό πληρώνει 2.50 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στην Ιρλανδία η Γιου Σι Ντι έχει προτιμηθεί από την πλειονότητα των παικτών στην αναμέτρηση με την Άθλοουν. Εγώ βέβαια δεν μπορώ να μην προσθέσω και το over καθώς οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν εννέα σερί! Να σημειώσουμε επίσης ότι ανεξαρτήτως έδρας η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση είναι στο 12-3-0 υπέρ της Γιου Σι Ντι!

Στην Χιλή η Ουνιόν Εσπανιόλα λογικά θα καταβάλει την αντίσταση της Κούρικο η οποία αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από την έδρα της. Και εδώ υπάρχει ευνοϊκή παράδοση για το φαβορί καθώς τα τελευταία χρόνια όσες φορές βρέθηκαν αντιμέτωπες η Εσπανιόλα κέρδιζε. Για την ακρίβεια μετρά 7 νίκες και μια ισοπαλία στις 8 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους.

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αμερικής τέλος, η Κολομβία θα επιχειρήσει να ξεκινήσει με το δεξί στο αποψινό παιχνίδι της με τη Βενεζουέλα. Οι Κολομβιανοί διαθέτουν ισχυρότερο ρόστερ και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν. Όμως κάτι ότι πρόκειται για πρεμιέρα και κάτι η δυνατή παράδοση στα under (15 στα 18 τελευταία), με έκαναν να στρέψω την προσοχή μου και σε αυτό το στοίχημα το οποίο πληρώνει καλύτερα από τον άσσο. (1.75 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”])

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2.10 – 1.90)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή και με πάνω από 330 στοιχήματα για να επιλέξετε, προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] το σημερινό ελληνικό ντέρμπι «αιωνίων» για την Euroleague. (21.00μμ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ