ΤΟ ΔΙΠΛΟ… ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ!

Καλημέρα. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά το διπλό της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στη Β Βραζιλίας, όχι απλά έχει πέσει, αλλά ουσιαστικά έχει καταποντιστεί! Η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να δοθεί, είναι ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο, το ισχυρό κίνητρο των φιλοξενούμενων οι οποίοι χρειάζονται τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την άνοδο.

Απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές και την Γκοϊανιένσε (φωτο), την καταδιώκει η Αμέρικα Μινέιρο, η οποία βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω της. Στην ισοβαθμία υστερεί και την τελευταία αγωνιστική έχει να παίξει με την ισχυρή Σπορτ Ρεσίφε που είναι 2η στο βαθμολογικό πίνακα. Η Αμέρικα αντιθέτως έχει σαφώς πιο βατό πρόγραμμα, αφού στο φινάλε υποδέχεται τη Σάο Μπέντο η οποία κατά 99% θα είναι υποβιβασμένη και μαθηματικά. Είναι πασιφανές λοιπόν, πως αν απόψε η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε δεν κερδίσει την ντεφορμέ και αδιάφορη Μπαζίλ Ντε Πελότας, τότε εκτός απροόπτου θα χάσει στην τελευταία στροφή την άνοδο.

Η αλήθεια είναι πως όταν το διπλό αυτό άνοιξε σε τιμές άνω του 2.00, ήμουν βέβαιος ότι η απόδοση θα υποχωρούσε άμεσα. Ομολογώ όμως ότι ούτε εγώ δεν περίμενα αυτήν την τόσο μεγάλη πτώση, η οποία λογικά θα συνεχιστεί έως την έναρξη της αναμέτρησης…

Πλέον σε αυτές τις τιμές το σημείο δεν αξίζει και για αυτό το λόγο θα προτιμήσω να το αφήσω για το live. Ούτως ή άλλως διεξάγεται ώρα που εγώ δεν… κοιμάμαι (02.30) οπότε θα τα ξαναπούμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

Στο Βέλγιο διεξάγεται η εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στην Άντβερπ και τη Γάνδη. Αν το ματς αυτό γινόταν νωρίτερα, μπορεί και να ρίσκαρα στο διπλό διότι η Άντβερπ ήταν πολύ πεσμένη αγωνιστικά. Την προηγούμενη αγωνιστική όμως έσπασε το αήττητο της πρωτοπόρου Κλαμπ Μπριζ και είναι βέβαιο ότι αυτή η επιτυχία θα έχει ανεβάσει στα… ουράνια την ψυχολογία των παικτών της. Έτσι λοιπόν θα βαδίσω σε πιο ασφαλή… μονοπάτια καθώς θα συνδυάσω το over με το goal – goal. Αν δείτε τα παιχνίδια της Άντβερπ εδώ και έξι αγωνιστικές το φέρνει συνεχώς. Συνολικά έχει 11 over σε 14 παιχνίδια, με 5 στα 6 στην έδρα της. Επειδή και η Γάνδη είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, κατέχει τη δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση, βρίσκω όντως πολύ πιθανό να υπάρξουν αρκετά εκατέρωθεν τέρματα. Δεν αποκλείω μάλιστα να έρθει κανένα… 2-2 όπως και πέρσι. (10.00 απόδοση στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στη Β Δανίας η Κόγκε είναι ομάδα που προσφέρει… θέαμα σχεδόν αποκλειστικά στο δεύτερο ημίχρονο. Θυμίζω ότι τις τελευταίες επτά αγωνιστικές κρατά απαραβίαστη την εστία της στο ημίχρονο. Σε αυτά τα επτά παιχνίδια ο συντελεστής τερμάτων της είναι 8-8. Ο αντίστοιχος των πρώτων ημιχρόνων είναι μόλις 3-0! Σήμερα φιλοξενείται από την Αμαγκέρ και επειδή δεν βλέπω κάτι άλλο, θα ποντάρω στα περισσότερα γκολ του 2ου ημίχρονου στα οποία… αρέσκεται η φιλοξενούμενη Κόκε.

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1.86 – 2.15)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει πάνω από 240 στοιχήματα και σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού για τη Euroleague.

Ώρα έναρξης: 21.00μμ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ