ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ… ΧΑΜΟΥ!

Καλημέρα. Σήμερα και αύριο διεξάγονται πάρα πολλά παιχνίδια λόγω εμβόλιμων αγωνιστικών και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια αυστηρή επιλογή αφού πρώτα επικεντρωθούμε στους συλλόγους που έχουν έντονο βαθμολογικό κίνητρο…

Ξεκινώντας από την Αγγλία και την Τσάμπιονσιπ η Σουόνσι υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη ΚΠΡ και πιστεύω ότι οι Ουαλοί εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν. Έχουν καλή έδρα και στοχεύουν στην άνοδο. Ο άσσος προσφέρεται στο δυάρι από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Για την ίδια κατηγορία η Μπρέντφορντ που επιδιώκει να παραμείνει στα play off ανόδου, φιλοξενεί την βαθμολογικά αδιάφορη Κάρντιφ, η οποία έχει πετύχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια της.

Στη Λιγκ 1 η Πόρτσμουθ δίνει μεγάλη μάχη για είσοδο στα play off. Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός και απόψε οφείλει να πάει για το διπλό στην έδρα της καταδικασμένης Σουίντον η οποία έρχεται από πέντε σερί ήττες έχοντας δεχθεί 13 τέρματα. Η Σουίντον έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα και η Πόρτσμουθ μετρά ήδη 11 διπλά. Η απόδοση του διπλού βρίσκεται στο 1.85 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Η Σριούσμπερι δεν κινδυνεύει ουσιαστικά καθώς απέχει 10 βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η Γουίγκαν αντιθέτως ψάχνει για βαθμούς σωτηρίας και είναι σε καλή κατάσταση αφού έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους. Το διπλό ποντάρεται, αλλά επειδή εμπεριέχει ρίσκο, θα προσπαθήσουμε να το περιορίσουμε παίζοντας το 2 DNB το οποίο πληρώνει καλά. (1.98 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Νάσιοναλ Λιγκ πέφτει σχεδόν παντού η απόδοση του διπλού στο Γουόκινγκ – Τορκί. Δεν εκπλήσσομαι καθόλου διότι η μεν Τορκί έρχεται από έξι νίκες σε επτά παιχνίδια και η δε Γουόκινγκ τις τελευταίες 10 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Γουέλντστοουν. Η Τορκί στοχεύει στην άνοδο και έχει τα περισσότερα (10) διπλά στο πρωτάθλημα. Απόψε πάει να συμπληρώσει… ενδεκάδα.

Στη Λιγκ 2 η Γουόλσολ ξέμεινε οριστικά από στόχους, ενώ η Σάλφορντ διεκδικεί ακόμα είσοδο στα play off. Το αποψινό ματς είναι πολύ σημαντικό για εκείνη, καθώς αν πάρει το διπλό θα πλησιάσει αρκετά στον στόχο της. Η Γουόλσολ διαθέτει μια από τις χειρότερες έδρες στο πρωτάθλημα και έτσι θα μπορούσαμε να εξετάσουμε τις πιθανότητες του διπλού.

Η Τσέλτεναμ, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε βρίσκεται σε θέση ισχύος για την άνοδο. Θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα αν απόψε επικρατήσει της ντεφορμέ και παντελώς αδιάφορης Στίβενειτζ. Το διπλό συνοδεύεται από αρκετά καλές αποδόσεις. (2.12 στoν [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Φεύγουμε από την Αγγλία για να ρίξουμε μια ματιά και σε κάποια από τα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος.

Στη Βουλγαρία απομένουν δύο αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής διάρκειας και η ιστορική Σλάβια Σόφιας ψάχνει επειγόντως βαθμούς για τη σωτηρία της. Σήμερα υποδέχεται την προτελευταία Μπότεβ Βράτσα η οποία έχει υποστεί τις περισσότερες (15) ήττες στην κατηγορία. Θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχους που καίγονται για τη νίκη.

Στην Αυστρία η Λίφερινγκ εξακολουθεί να διεκδικεί την άνοδο μαζί με άλλες τρεις ομάδες. Έρχεται από πέντε νίκες και μία ισοπαλία και σήμερα υποδέχεται την ντεφορμέ Τζούνιορς, η οποία αποδυναμώνεται όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της. Η πρωτοπόρος Λιντς η οποία συμπλήρωσε επτά συνεχόμενες νίκες σκοράροντας συνολικά 26 (!) φορές, φιλοξενείται από την Άμστεντεν η οποία έρχεται από 5 σερί ήττες με αρνητικό συντελεστή τερμάτων 3-20! Το διπλό αποτελεί… προτεραιότητα στην πλειονότητα των παικτών.

Στην Γερμανία η Άιντραχτ (φωτο) παραμένει στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League. Φέτος έχει δείξει πολύ θετικά στοιχεία και μέσα στη Φρανκφούρτη παραμένει αήττητη μετά από 14 αγωνιστικές! Σήμερα υποδέχεται την υποδεέστερη Άουσμπουργκ η οποία έχει ξεμείνει από στόχους και ο άσσος ποντάρεται πολύ…

Η Σάλκε μετά και από την βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ, αποχαιρετά οριστικά την κατηγορία. Η αλήθεια είναι πως με δύο μόνο νίκες σε 29 παιχνίδια δεν γινόταν να παραμείνει. Εκτός έδρας δεν έχει ακόμα κερδίσει και έτσι θεωρώ ότι παρουσιάζεται μια πολύ καλή ευκαιρία στη Μπίλεφελντ να την κερδίσει και αν κάνει ένα μεγάλο βήμα παραμονής. Η απόδοση του άσσου είναι στο 1.75 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στη Β Γερμανίας η φορμαρισμένη Γκρόιτερ Φιρτ η οποία σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση, παίζει με την Μπραουνσβάιγκ η οποία βρίσκεται στην γραμμή του υποβιβασμού. Έχει μόνο ένα διπλό σε 14 παιχνίδια και ο άσσος της Γκρόιτερ Φιρτ γνωρίζει αρκετά μεγάλη πτώση.

Στη Γ Γερμανίας απομένουν έξι αγωνιστικές και η Μόναχο 1860 πλησίασε στους δύο πόντους την Ίνγκολσταντ μετά από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες της. Σήμερα παίζει με την Βικτόρια Κολωνίας η οποία δεν διεκδικεί τίποτα απολύτως. Καθαρά βάσει κινήτρου θα επιλέξω τον άσσο των Βαυαρών.

Στην Ιρλανδία πιστεύω ότι η πρωτοπόρος και αήττητη Σάμροκ θα επεκτείνει την εξαιρετική παράδοση που έχει απέναντι στην Ντροχέντα. Είναι σπάνιο φαινόμενο να βλέπουμε μια ομάδα να μετρά 14 διπλά στις τελευταίες 16 επισκέψεις της στην έδρα της αντιπάλου της!

Στην Τουρκία η Ρίζεσπορ και η Κόνιασπορ έχουν από 39 και 41 βαθμούς αντίστοιχα και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 33. Οι δύο αυτές ομάδες είναι μέσα στο γκρουπ των πέντε πρώτων με τα περισσότερα Χ στην κατηγορία. Σήμερα βολεύει η ισοπαλία και ίσως εμφανιστεί όπως και στον πρώτο γύρο. Πάντως γενικότερα φέρνουν πολλά Χ στα μεταξύ τους παιχνίδια, αφού τα τελευταία χρόνια μετρούν έξι σε 11 αναμετρήσεις.

Στην Β Ελβετίας, αν το δούμε βάσει φόρμας αλλά και κινήτρου, τότε η Ααράου διατηρεί σαφές προβάδισμα απέναντι στην Βιλ. Οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν άνοδο και μετρούν πέντε νίκες στα 7 τελευταία παιχνίδια τους. Την δε Βιλ την έχει πάρει η αγωνιστική κατηφόρα, αφού συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές ήττες με συντελεστή τερμάτων 1-10. Το διπλό της Ααράου πληρώνει 1.80 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στη Β Γαλλίας η πρωτοπόρος Τρουά θα πάει για το διπλό στην έδρα της Νιόρ η οποία έχει πετύχει μόλις δύο νίκες τις τελευταίες 18 αγωνιστικές! Το διπλό της Τρουά είναι από αυτά που γνωρίζουν τη μεγαλύτερη πτώση σήμερα… (1.85 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στο Καμπιονάτο τέλος, η Βερόνα περιμένει υπομονετικά το τέλος της σεζόν, καθώς πλέον δεν διεκδικεί τίποτα. Υποδέχεται την Φιορεντίνα που κινδυνεύει με υποβιβασμό έχοντας δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Είδα ότι το διπλό ποντάρεται, αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να παίξω το 2 DNB διότι δεν έχω πολλή εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη ομάδα. Ακόμα και αυτό όμως το βρίσκω σε καλή απόδοση αφού πληρώνει 2.00 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Εύχομαι καλή τύχη, σωστές επιλογές και τα υπόλοιπα τα αφήνουμε για το live και το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ.  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΟΟΚΕΝΕΜΥ.COM ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ