ΤΙ ΠΑΡΙΣΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ…

Καλημέρα. Η Παρί Σεν Ζερμέν του Ουνάι Έμερι ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια της χθεσινής βραδιάς. Το να διαλύσεις την Μπαρτσελόνα με ένα τόσο μεγάλης έκτασης σκορ, είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο και σπάνιο, διότι αφενός πρέπει να βρεις τον τρόπο να εξουδετερώσεις τους Μέσι, Νεϊμάρ και τα υπόλοιπα… καλόπαιδα που διαθέτουν οι καταλανοί από την μέση και μπροστά και αφετέρου να είσαι αψεγάδιαστος επιθετικά. Χθες λοιπόν οι παριζιάνοι πήραν άριστα τόσο στον ανασταλτικό, όσο και στον επιθετικό τομέα. Με ηγέτη τον Ντι Μαρία και άξιους συμπαραστάτες τον Ντράξλερ και τον Καβάνι (Ο οποίος γιόρτασε με τον ιδανικότερο τρόπο τα τριακοστά γενέθλια του) έφτασε σε μία ανεπανάληπτη επιτυχία που της ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Προσωπικά εξεπλάγην από την αντοχή, το πάθος και τα απίστευτα πατήματα που είχαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες των γηπεδούχων. Από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο δηλαδή, έτρεχαν συνεχώς και ανεξάντλητα σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου! Όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές του Έμερι, έκοβαν, μάρκαραν, μοίραζαν, δημιουργούσαν επί 93 λεπτά! Η Μπαρτσελόνα φάνηκε ότι δεν μπορούσε με κανέναν τρόπο να ακολουθήσει αυτόν τον ξέφρενο ρυθμό και κάπως έτσι ήρθε δικαίως, αυτό το 4-0…

Το Champions League συνεχίζεται με δύο σπουδαία παιχνίδια που διεξάγονται απόψε το βράδυ στις 21.45. Στο Άλιανζ Αρένα η Μπάγερν υποδέχεται την Άρσεναλ και στον Σαντιάγο Μπερναμπέου η Ρεάλ φιλοξενεί τη Νάπολι.

Η Μπάγερν έχει καλή παράδοση με τους λονδρέζους, καθώς τους έχουν αποκλείσει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν. Έχω… βάσιμες υποψίες ότι φέτος θα κλείσουν καρέ… Οι Γερμανοί έχουν αποδείξει πολλάκις και επανειλημμένως ότι αν βρεθούν σε καλή μέρα είναι ικανοί να διαλύσουν οποιονδήποτε… άμοιρο βρεθεί στο διάβα τους. Φέτος για μία ακόμη φορά κάνουν περίπατο στο πρωτάθλημα, ενώ η Άρσεναλ εξακολουθεί να παραμένει μια ομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Επιθετικά δεν τίθεται θέμα, καθώς μπροστά υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες που σκοράρουν εύκολα. Στην άμυνα όμως υπάρχει πρόβλημα και αυτό έχει αποδειχθεί τόσο στην Πρέμιερ, όσο και στο Champions League.

Δεν βλέπω λοιπόν γκέλα σήμερα… Η Μπάγερν είναι ανώτερη και πιστεύω ότι θα το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου. Για πρώτο σκόρερ έχω επιλέξει τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος συνεχώς βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο Champions League…

Για τις δυνατότητες και τη δυναμικότητα της Ρεάλ δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω πολλά… Από την άλλη μεριά όμως και η Νάπολι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, καθώς έχει να χάσει σε οποιονδήποτε θεσμό από τις 29 Οκτωβρίου. Από τότε ακολούθησαν 18 παιχνίδια χωρίς ήττα. Κοντράρεις λοιπόν μια τόσο φορμαρισμένη ομάδα σε αποδόσεις του 1.40; Λογικά όχι. Το… κακό είναι ότι και το over που είχα στο νου μου πληρώνει το ίδιο και… χειροτέρα. Μια από τα ίδια και για το γκολ – γκολ. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να ρισκάρω στην πρόβλεψη – εκτίμηση ότι θα σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό το πιστεύω διότι πάντα σε τέτοιου είδους μεγάλα παιχνίδια τα πρώτα 45λεπτα αποκτούν και ένα είδους αναγνωριστικού χαρακτήρα. (2.05 στην VISTABET.GR)

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας δυστυχώς δεν κρύβει στοιχηματικές ευκαιρίες. Από τη Νάσιοναλ Λιγκ θα προτιμήσω το over στο Μάνσφιλντ – Μπάροου, διότι και οι δύο ομάδες σκοράρουν σε κάθε παιχνίδι τους εδώ και καιρό. Η Μπάροου έρχεται από τέσσερα σερί over και λογικά μπορεί και πέμπτο…

Στην Πρέμιερ Σκωτίας ο άσσος της Αμπερντίν λογικά θα περάσει, αλλά επειδή η απόδοση δεν αξίζει, θεωρώ ότι πρέπει να συνδυαστεί με το over. Ούτως ή άλλως πολύ σπάνια θα δούμε τη Μάδεργουελ να κρατά ανέπαφη την εστία της κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Στον πρώτο γύρο η Αμπερντίν επικράτησε με 1-3 και δεν αποκλείω μια επανάληψη…

Στη Β Πορτογαλίας, αν εξετάσουμε βάσει φόρμας το Σπόρτινγκ Λισαβόνας Β – Βαρζίμ, τότε θα οδηγηθούμε στο διπλό. Αυτό το λέω διότι η μεν Βαρζίμ έρχεται από επτά νίκες και δύο ισοπαλίες και η δε Σπόρτινγκ από οκτώ ήττες και τρία Χ στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση έχοντας μόλις τρεις νίκες σε 12 παιχνίδια στην έδρα τους. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τρίτη θέση και διεκδικούν άνοδο. Παρόλα αυτά όμως, η πλειοψηφία των μπουκ δίνει έστω και οριακά προβάδισμα στη Σπόρτινγκ. Προσωπικά διαφωνώ και το διπλό του 2.85 (STOIXIMAN.GR) θεωρώ ότι έχει μία στοιχηματική αξία…

Για το κύπελλο Μεξικού τα λέγαμε και χθες. Χρειάζεται προσοχή διότι η πλειοψηφία των ομάδων εκεί, κατεβαίνουν με αναπληρωματικούς. Μια από αυτές είναι και η Τσιάπας η οποία ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για το πρωτάθλημα και την προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Νεκάξα που έχει ισχυρή έδρα ενδιαφέρεται για τον θεσμό και έχει προβάδισμα.

Στο Κόπα Λιμπερταδορες τέλος, βρίσκουμε σε πολύ χαμηλές αποδόσεις και τους τέσσερις γηπεδούχους αλλά εγώ φοβάμαι και τα τέσσερα παιχνίδια! Η Παραναένσε υποδέχεται την Καπιατά που πριν λίγες μέρες πήγε και κέρδισε μέσα στο Περού την Ουνιβερσιτάριο Λίμα με 3-0, ανατρέποντας έτσι το 1-3 του πρώτου αγώνα! Φτιαγμένοι από… μέταλλο είναι αυτοί οι Παραγουανοί!

Η Μποταφόγκο υποδέχεται την έμπειρο Ολίμπια Ασουνσιόν, η οποία θα είναι ξεκούραστη καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας της με τη Λουκένιο προκειμένου να είναι έτοιμη για το αποψινό παιχνίδι. Η Ατλέτικο Τουκουμάν από την Αργεντινή, απέκλεισε στην προηγούμενη φάση της Ελ Νασιονάλ κερδίζοντας μέσα στο Κίτο, αψηφώντας το τεράστιο υψόμετρο το οποίο στέλνει στο… νοσοκομείο τους αντιπάλους.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται και η Δε Στρόνγκεστ από τη Βολιβία, η οποία στην προηγούμενη φάση πέρασε πανεύκολα το εμπόδιο της Μοντεβιδέο Γουόντερερς που την κέρδισε εύκολα δύο φορές με 2-0 και 4-0. Δεν αμφισβητώ βέβαια την δυναμικότητα των τεσσάρων γηπεδούχων, αλλά θα επιμείνω ότι οι αποδόσεις δεν είναι ορθές… Με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε στο twitter… (@fontastsounis)

Καλή τύχη.

STOIXIMAN.GR

Ο STOIXIMAN.GR συνεχίζει τις καθημερινές προσφορές και σήμερα προσφέρει σε μηδενική γκανιότα και τα δύο μεγάλα παιχνίδια του Champions League!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ