ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Αυτές τις μέρες έχουν διακοπεί όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οπότε μας παρουσιάζεται μία μοναδική ευκαιρία να λάβουμε δύο σερί ρεπό (την Πέμπτη διεξάγεται η αγγλική «boxing day» και έχει πολλά ματς).

Απόψε για παράδειγμα βλέπουμε μόνο κάποια λιγοστά παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Αιγύπτου και του Ιράν.

Τηλεγραφικά έχω να δώσω τα εξής στοιχεία: Στην Αίγυπτο η Ζάμαλεκ είναι πολύ μεγαλύτερη ομάδα από την Ελ Εντάγκ και διατηρεί ισχυρή παράδοση εκεί μέσα. Λογικά θα την επεκτείνει…

Η Τάντα με την Ασουάν είναι πάνω κάτω το ίδιο και οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν έξι ισοπαλίες στα επτά τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα! Λογικά αυτό πάει για under, Χ ημίχρονο και… μπορεί και Χ τελικό.

Στο Ιράν τέλος, η φόρμα δείχνει διπλό στην αναμέτρηση της Γκολ Γκοχάρ με τη Μασίν Σάζι. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, παραμένουν χωρίς «τρίποντο» από την αρχή της σεζόν! (0-7-8). Σε αυτά τα 15 παιχνίδια μάλιστα, έχουν πετύχει μόλις πέντε γκολ! Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως, τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές υπέστησαν μόνο μία ήττα και αυτή στο… 93ο λεπτό! Το διπλό άνοιξε σε αρκετά υψηλές αποδόσεις, αλλά απ΄ότι παρατήρησα, εσχάτως άρχισε να υποχωρεί. Το βρίσκω λογικό…

Καλή τύχη…

MATCHCOMBO από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο.

Με το MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ