ΤΑ 2-3 ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τη Β Τουρκίας, όπου απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε, υπάρχουν δύο φιλοξενούμενες που διαθέτουν το ισχυρό κίνητρο της διεκδίκησης της ανόδου. Αναφέρομαι στην Καραγκουμρούκ και την Ακίσασπορ που φιλοξενούνται από τις παντελώς αδιάφορες Μπαλικέσιρσπορ και Ινστανμπούλσπορ αντίστοιχα. Η εκ διαμέτρου αντίθετη φόρμα και το κίνητρο των τεσσάρων αυτών ομάδων με οδήγησε στην απόφαση να ρισκάρω στον συνδυασμό των δύο αυτών διπλών ο οποίος προσφέρεται στο 4.3 από την [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στην Πρέμιερ Αγγλίας υποχωρεί από προχθές το διπλό της Τότεναμ και αυτό πιθανολογώ ότι οφείλεται στην κακή πορεία της Σέφιλντ Γιουν. από τη μέρα που ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα. Όταν βέβαια μιλάμε για Τότεναμ θα πρέπει να έχουμε υπόψη και τα… αγαπημένα της 2-3 τέρματα.

Στη Φινλανδία ποντάρεται και πέφτει πολύ ο άσσος της Ίντερ Τούρκου κόντρα στη Ροβανιέμι. Η αλήθεια είναι ότι βάσει των μεταγραφικών κινήσεων αλλά και της πρόσφατης προϊστορίας, οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν υπεροχή.

Στη μικρή κατηγορία της Εσθονίας η Φλόρα U21 συνηθίζει να συντρίβει την Βάντρα τα τελευταία χρόνια, αφού αν ψάξουμε θα βρούμε άφθονες τριάρες, τεσσάρες, εξάρες, ακόμα και την περσινή επτάρα! Νομίζω ότι για μια ακόμη φορά θα συνδυάσω τον άσσο με το over 3.5 ειδικά φέτος που η Βάντρα φέρνει πολλά over.

Τη νίκη της πρωτοπόρου Μααρντού αντιθέτως, θα την συνδυάσω με το no – goal, γιατί η ουραγός Γιάρβε δεν πετυχαίνει γκολ εδώ και επτά παιχνίδια! Η Μααρντού από την άλλη μεριά είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στην Εσθονία.

Στη Β Πολωνίας τέλος, η Ραντόμιακ Ράντομ που διεκδικεί άνοδο, υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της την ουραγό Σουλβάκι που μακριά από το σπίτι της μετρά 11 ήττες σε 14 αγωνιστικές. Λόγω της αμυντικής ανυπαρξίας των φιλοξενούμενων, εδώ θα… επανέλθω στο συνδυασμό με το over. Κάτι σαν τον πρώτο γύρο δηλαδή, όταν η Ραντόμιακ είχε επικρατήσει εκτός έδρας εύκολα με σκορ 1-4.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Στη Sportingbet θα βρεις τώρα και το Auto CashOut*! Και ακόμα καλύτερες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο.

|21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ