ΤΑ 2-3 ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΣΙΤΙ…

Καλημέρα. Νομίζω ότι στις 28 Απριλίου η Μάντσεστερ Σίτι έδειξε ποιος είναι το αφεντικό μέσα στο Παρίσι με το 1-2 επί της Παρί Σ.Ζ. Η νίκη αυτή που ήρθε με ανατροπή, ουσιαστικά χαρίζει το εισιτήριο για τον τελικό στους Άγγλους καθώς αφενός είναι καλύτεροι από τους Γάλλους και αφετέρου το βλέπω δύσκολο να χάσουν σήμερα μέσα στο Μάντσεστερ από την αντίπαλό τους.

Στοιχηματικά φαντάζομαι ότι όλος ο… ντουνιάς παίζει συνδυασμό g-g με over. Εγώ πάλι παρατηρώντας τα φετινά αποτελέσματα της Μάντσεστερ Σίτι στην Ευρώπη, διαπίστωσα ότι στα τελευταία 10 ματς που έδωσε τα 8 από αυτά έληξαν στα 2-3 γκολ. Έρχεται μάλιστα από τρεις σερί νίκες με το ίδιο σκορ (2-1). Σίγουρα η Παρί θα πιέσει από νωρίς για ένα γκολ, αλλά από την άλλη μεριά είναι υποχρεωμένη να φυλά και τα νώτα της.

Η Μάντσεστερ Σίτι από την άλλη μεριά δεν έχει κανένα λόγο να βιαστεί για ένα τέρμα, αφού ακόμα και αν γνωρίσει την ήττα με 1-0 θα είναι εκείνη που θα περάσει στον τελικό. Θα προτιμήσω λοιπόν τα 2-3 τέρματα χωρίς όμως να ανοιχτώ πολύ στοιχηματικά διότι ομολογώ πως θα ήθελα να παρακολουθήσω το αποψινό παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα… άγχη.

Ας δούμε όμως τι άλλο έχει η σημερινή μέρα. Στην Κύπρο η ΑΕΚ Λάρνακας τα έχει παρατήσει και έτσι ανοίγει ο δρόμος για το διπλό στην πρωτοπόρο Ομόνοια την οποία εξακολουθεί να καταδιώκει ο Απόλλων.

Στη Β Ιταλίας έτσι όπως έχουν δομήσει το πρωτάθλημά τους, ακόμα και 2-3 αγωνιστικές πριν από το φινάλε δεν θα βρούμε βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα… Εξαίρεση θα έλεγα ότι αποτελεί η ουραγός Βίρτους Έντελα η οποία ήδη ετοιμάζει αποσκευές για τη Γ κατηγορία. Δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα επικράτησης η Τσιταντέλα.

Η Πεσκάρα πολύ δύσκολα θα παραμείνει και αυτή στην κατηγορία καθώς τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε απέχει έξι βαθμούς από τα μπαράζ παραμονής. (για την απευθείας παραμονή το θέμα θεωρείται λήξαν). Η Ρετζιάνα είναι έναν βαθμό κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και επειδή έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια με ΣΠΑΛ και Βιτσέντζα, μάλλον θα είναι αυτή που σήμερα θα ρίξει οριστικά την Πεσκάρα. Παρόλα αυτά οι μπουκ δεν… συμμερίζονται τη δική μου αισιοδοξία για τους φιλοξενούμενους καθώς έστω και οριακά δίνουν ως φαβορί τους γηπεδούχους. Επειδή το Χ δεν βολεύει κανέναν από τους δύο, θέλω να πιστεύω ότι το πρώτο γκολ (και πιθανότερα και το μοναδικό) που θα σημειωθεί στο ματς, θα είναι εκ μέρους της Ρετζιάνα.

Στη Γ Γερμανίας απομένουν τέσσερις αγωνιστικές και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για την απευθείας άνοδο. Σήμερα θα ποντάρω στο διπλό της πρωτοπόρου Διναμό Δρέσδης απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη Βερλ. Τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά και η ομάδα της Δρέσδης δεν έχει καν την πολυτέλεια να πάει για το Χ εκεί μέσα. Να πούμε πάντως ότι με 10 στα 17 είναι ο σύλλογος με τα περισσότερα διπλά στην κατηγορία. (2.07 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Βέχεν ξέμεινε από στόχους μετά από το 0-3 από τη Ντούισμπουργκ. Η ομάδα υπέπεσε σε αρκετές γκέλες τους τελευταίους δύο μήνες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το τρένο της ανόδου. Σήμερα φιλοξενείται από την προτελευταία Λούμπεκ που δεν έχει τίποτα να χάσει διεκδικώντας τη νίκη στην αποψινή αναμέτρηση. Εδώ λοιπόν θα αφήσω να μιλήσει το «κίνητρο» των γηπεδούχων που ακόμα και με την ισοπαλία θα παραμείνουν φαβορί για τον υποβιβασμό.

Στην Τσάμπιονσιπ τέλος, η Ρόδεραμ θα επιδιώξει σήμερα να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Λούτον και μετά να τα δώσει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική του προσεχούς Σαββάτου για να παραμείνει στην κατηγορία. Θυμίζω ότι βρίσκεται τρεις βαθμούς κάτω από τη Ντέρμπι, καθώς και ότι έχει δύσκολο ματς στο φινάλε, εκτός έδρας με τη Κάρντιφ.

Η Λούτον δεν διεκδικεί τίποτα και για μια ακόμη φορά θα δηλώσω… επηρεασμένος από το τεράστιο κίνητρο των φιλοξενούμενων.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΠΑΡΙ  (1.68 – 4.53 – 5.23)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο  [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον σημερινό ημιτελικό για το CAHMPIONS LEAGUE.

Με πάνω από 620 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και μα ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στο LIVE.   (ώρα έναρξης: 22.00μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ