ΤΑ 1-1 ΤΗΣ ΡΕΝ

Καλημέρα. Σήμερα έχουμε δύο αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Είναι οι πρώτοι αγώνες και θα ακολουθήσουν ρεβάνς στις έδρες των σημερινών τους φιλοξενούμενων. Οι δύο γηπεδούχοι είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που υποδέχονται τον Ατρόμητο και τον Αστέρα αντίστοιχα. Παρεμπιπτόντως υπάρχουν αρκετές και υπαρκτές πιθανότητες να βρεθούν μετά από πάρα πολλά χρόνια στα ημιτελικά του κυπέλλου οι δύο αιώνιοι μαζί με τους δύο δικέφαλους.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα καλύτερά του και ο μοναδικός και αποκλειστικός του στόχος είναι η κατάκτηση του νταμπλ. Το τελευταίο διάστημα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και σκοράρει σχεδόν ακατάπαυστα κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Ατρόμητος από την άλλη μεριά, είναι η σκιά του παλιού καλού του εαυτού και γι΄αυτό το λόγο η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε μετά από την ήττα από τον Παναιτωλικό, να επαναφέρει στον πάγκο τον Σα Πίντο, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο αποψινό παιχνίδι. Η έλευση του πορτογάλου ενδέχεται να… συνεφέρει λίγο τους παίκτες της ομάδας του, αλλά η αρχή δεν θα γίνει απόψε καθώς ο Ολυμπιακός είναι σαφώς ανώτερος. Επειδή πάντως θα ακολουθήσει και η ρεβάνς, θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν μια μικρής έκτασης ήττα της τάξεως του 1-0, προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους. Δεν πρόκειται λοιπόν να ακολουθήσω τον άσσο του 1.20 και θα προτιμήσω να ρισκάρω στο under που πληρώνει  2.20 στον STOIXIMAN.GR. Αν εν τω μεταξύ ψάξουμε τα μεταξύ τους παιχνίδια, θα διαπιστώσουμε ότι μόνο πέρσι οι ερυθρόλευκοι έβαλαν πάνω από δύο γκολ στον Ατρόμητο…

Για τον Παναθηναϊκό η άποψή μου είναι παγιωμένη και… χιλιοειπωμένη. Η ομάδα νοσεί βαριά και η σεζόν είναι χαμένη. Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη και τρέφω εκτίμηση στο πρόσωπο του Μαρίνου Ουζουνίδη και πιστεύω ότι αν η διοίκηση του συλλόγου τον αφήσει να πραγματοποιήσει τις μεταγραφές που θέλει και να κάνει την προετοιμασία που θεωρεί απαραίτητη, τότε τη νέα σεζόν θα δούμε έναν τελείως διαφορετικό Παναθηναϊκό. Υπό τις παρούσες συνθήκες όμως δεν θα μπορούσα να τον εμπιστευτώ σε μια τόσο χαμηλή απόδοση απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα. Θα προτιμήσω λοιπόν και εδώ το under καθώς όπως θα έχετε και οι ίδιοι διαπιστώσει, oι «πράσινοι» υστερούν στο σκοράρισμα και αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να δημιουργούν ευκαιρίες. Το ίδιο πρόβλημα έχει και ο Αστέρας που είναι υποδεέστερος από την ομάδα που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια. (1.80 στην GOALBET)

Γενικότερα πάντως το σημερινό πρόγραμμα δεν θεωρώ ότι παρουσιάζει ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στη Γερμανία η Σάλκε έχει ξεμείνει από στόχους στο πρωτάθλημα και πλέον στρέφει όλη της την προσοχή στο κύπελλο. Σήμερα διεξάγεται ο νοκ – άουτ αγώνας για την φάση των «16» με την Σαντχάουζεν που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Η Σάλκε προέρχεται από σπουδαία επιτυχία στο πρωτάθλημα καθώς πήρε ισοπαλία (1-1) μέσα στο Μόναχο από τη Μπάγερν. Η ψυχολογία των παικτών ανέβηκε και βάσει ρόστερ και εμπειρίας επιλέγω το διπλό.

Στη Γαλλία το πρόγραμμα είναι δύσκολο και δεν σηκώνει πολλά και μεγάλα πονταρίσματα. Τα δύο μεγάλα φαβορί της ημέρας βέβαια είναι η Λυών και η Μαρσέιγ. Τόσο η μία όσο και η άλλη όμως, βρίσκονται σε φάση ντεφορμαρίσματος και δεν θεωρώ ότι αξίζουν της εμπιστοσύνης μας. Επειδή όμως η Μαρσέιγ είναι πολύ δυνατή μέσα στη Μασσαλία, ίσως τελικά την προτιμήσω. Η Γκινγκαμπ βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση και αν οι γηπεδούχοι παίξουν… σοβαρά, θα πάρουν τη νίκη.

Αντιθέτως, δεν είμαι και τόσο… ζεστός με τον άσσο του 1.85 της Νις, διότι είναι εμφανές ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει αρχίσει και παίρνει την κατηφόρα… Η Σεντ Ετιέν από την άλλη μεριά, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και προέρχεται από τη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι μίσους με τη Λυών. Ας σημειώσουμε επίσης ότι την τελευταία πενταετία έχει υποστεί μόνο μία ήττα στην έδρα της Νις.

Η Μπαστιά και τη Ναντ, πέρσι, πρόπερσι και αντιπρόπερσι, έφεραν 0-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια στην Κορσική! Κάτι… παρεμφερές βλέπω και φέτος, καθώς αυτές οι δύο μαζί με τη Νανσί έχουν τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Η Ναντ μάλιστα, συμπλήρωσε 11 under στα 12 τελευταία παιχνίδια της! Η δε Μπαστιά έφτασε τα 9 στα 12 under στην έδρα της. Είμαι διατεθειμένος λοιπόν να ρισκάρω στο under 1.5 γκολ, το οποίο πληρώνει το αξιοπρεπέστατο 2.45.

Οι φίλοι των ισοπαλιών τέλος, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στην αναμέτρηση της Ανζέ με τη Ρεν. Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά η Ρεν έχει φέρει τέσσερα Χ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Το αξιοσημείωτο όμως είναι, ότι και οι τέσσερις αυτές ισοπαλίες σημειώθηκαν με σκορ 1-1! Συμπτωματικά, στον πρώτο γύρο το Ρεν – Ανζέ είχε λήξει επίσης 1-1. Οι φιλοξενούμενοι θεωρητικά έχουν καλύτερη ομάδα, αλλά μακριά από την έδρα τους έχουν μόλις μια νίκη σε 11 παιχνίδια. Η δε Ανζέ συνηθίζει να θωρακίζεται μέσα στο γήπεδό της και να μην χάνει εύκολα. Θα ξεκινήσω με το Χ του ημιχρόνου και ίσως ρισκάρω και στο Χ τελικό.

Προς το παρόν δεν νομίζω ότι έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο καθώς όπως έλεγα και στην αρχή, το σημερινό πρόγραμμα δεν σηκώνει πολλές… επιπολαιότητες. Αν και εφόσον προκύψει τίποτα για τα βραδινά, θα το αναφέρω στο twitter (@fontastsounis).

SPORTINGBET.GR

Κερδίστε ένα διπλό εισιτήριο για το Παναθηναϊκός – Μπάμπεργκ!

Η SPORTINGBET.GR, Επίσημος Εθνικός Χορηγός της Euroleague, σε στέλνει στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπάμπεργκ!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάμπεργκ την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου (21:15) για την 22η αγωνιστική της Euroleague και στη σελίδα της SPORTINGBET.GR στο Facebook, σε περιμένει ένα διπλό εισιτήριο για την αναμέτρηση.

Ο τρόπος απλός!

Επισκέψου τη σελίδα κλικάροντας εδώ και σχολίασε στο post, κάνοντας tag ένα φίλο σου!

Αυτό ήταν!

Μόλις μπήκες στην κλήρωση για έναν τυχερό που θα κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο.

Και πού ξέρεις; Μπορεί κι εσύ να βρεθείς στις εξέδρες του ΟΑΚΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ