ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ…

Καλημέρα. Τα σημερινά ματς των εθνικών ομάδων δεν παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον διότι όλα τα φαβορί προσφέρονται σε εξαιρετικά χαμηλές αποδόσεις που δεν συμφέρουν να πονταριστούν. Θα έλεγα πάντως ότι οι μπουκ μάλλον αδικούν την Τσεχία στο γειτονικό ντέρμπι με τη Σλοβακία. Οι Τσέχοι που έχουν νέο προπονητή τον Γιάροσλαβ Σιλχάβι που πήρε τη θέση του Γιάρολιμ, μπορεί να μην έχουν την ίδια αίγλη και δυναμική του παρελθόντος, αλλά θεωρώ ότι δεν απέχουν αγωνιστικά των μέτριων Σλοβάκων για να μπορεί να δικαιολογηθεί το δυάρι του άσσου.

Δεν θα… χρονοτριβήσω άλλο με αυτά τα παιχνίδια και θα προχωρήσω κατευθείαν στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεκινώντας από τις μικρές βρετανίδες.

Στη Λιγκ 1 η Γουίμπλεντον υποδέχεται την Πόρτσμουθ που υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα μόλις την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή η ήττα όμως δεν ακυρώνει την φετινή θετική πορεία ενός συλλόγου που παραμένει το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ενισχυμένη ομάδα που δεν αξίζει να αγωνίζεται σε αυτή την κατηγορία.  Οι εκτός έδρας επιδόσεις της είναι εντυπωσιακές καθώς συμπλήρωσε 5 νίκες και μια ισοπαλία σε σύνολο έξι αναμετρήσεων. Η μέτρια Γουίμπλεντον γκελάρει συχνά στο γήπεδό της. Πιο συγκεκριμένα μετά από το πέρας έξι αγωνιστικών, μετρά τέσσερις ήττες και μία μόλις νίκη απέναντι στην ουραγό Όξφορντ. Θεωρώ λοιπόν πως αν οι παίκτες της Πόρτσμουθ σταθούν τυχεροί και εύστοχοι, θα πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης… (2.38 προσφέρεται το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η ήττα της Πόρτσμουθ που αναφέραμε ήρθε από τη Τζίλιγχαμ, η οποία σήμερα υποδέχεται τη Σάουθεντ. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων και δεν θα επηρεαστώ από το επιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στην Πόρτσμουθ. Η Σάουθεντ είναι μια πολύ καλή ομάδα με φιλοδοξίες ανόδου. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας καθώς έχει ήδη τρία διπλά στο ενεργητικό της. Θεωρώ λοιπόν ότι μπορεί να βρει τον τρόπο να προσθέσει και ένα 4ο διπλό που θα την βοηθήσει πολύ στην επίτευξη του στόχου της.

Στη Λιγκ 2 η Καρλάιλ υποδέχεται τη Μόρκαμ. Πριν από την έναρξη της σεζόν οι στοιχηματικές εταιρίες έδιναν τη Μόρκαμ ως το πρώτο φαβορί για να αποχαιρετήσει την κατηγορία. Πέρσι σώθηκε στην ισοβαθμία με τη Μπαρνέτ λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Φέτος όμως δεν ξέρω αν θα σταθεί το ίδιο… τυχερή διότι ο ανταγωνισμός είναι υψηλότερος. Το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας έγκειται στην άμυνα και αυτό είναι κάτι που αποδείχθηκε άλλωστε και στην ήττα με σκορ 3-4 από την Τρανμίρ. Η Καρλάιλ αντιθέτως, έρχεται από σπουδαίο (1-3) διπλό επί της Όλνταμ και το ηθικό της ομάδας αναπτερώθηκε. Πιστεύω λοιπόν ότι η έκβαση της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα εξαρτηθεί κυρίως από την ευστοχία των γηπεδούχων…

Είχαμε προβλέψει από πολύ νωρίς ότι η Λίνκολν θα ήταν η κυρίαρχος του φετινού πρωταθλήματος. Η εκτίμησή μας αυτή βασίστηκε και στηρίχτηκε στην μεταγραφική ενδυνάμωση του συλλόγου. Πέρσι συμμετείχε στα play off ανόδου αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Φέτος θα επιδιώξει να αποφύγει αυτή τη διαδικασία τερματίζοντας στις πρώτες τρεις θέσεις που οδηγούν απευθείας στη Λιγκ 1. Δώδεκα αγωνιστικές μετά από το ξεκίνημα φιγουράρει στην πρώτη θέση με εννέα νίκες στο ενεργητικό της. Σήμερα παίζει με την ασταθή Πόρτ Βέιλ η οποία δεν μπορεί να προσμένει τίποτα περισσότερο από μία σεζόν χωρίς πολλά… άγχη. Οι γηπεδούχοι έπεσαν το τελευταίο διάστημα αγωνιστικά και αυτό είναι ένα στοιχείο που διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη… ζωή των φιλοξενούμενων.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν έφερε την… άνοιξη στην Ντάγκεναμ που εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία. Η ομάδα έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 1-8 και όλα προμηνύουν μια δύσκολη και… ανησυχητική σεζόν. Η Ρέξαμ είναι πολύ δυνατή φέτος και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο ως το τέλος. Οι Ουαλοί στηρίζονται κυρίως στην αμυντική τους λειτουργία αφού έχουν δεχθεί μόλις οκτώ γκολ στα πρώτα 15 παιχνίδια τους. Η Ντάγκεναμ έχει δεχτεί ήδη δέκα μέσα στο γήπεδό της…

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις στις οποίες δεν αποκλείω να σπάσει το πρώτο σημείο που είναι ο άσσος. Αναφέρομαι στα ματς Λέιτον Όριεντ – Χάρτλπουλ, Μπρόμλεϊ – Μπάροου και Μπόρεχαμ – Μέιντενχεντ.

Η Λέιτον πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία αλλά εξίσου ισχυρή φέτος είναι και η Χάρτλπουλ που μακριά από την έδρα της έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε επτά αγωνιστικές. Η Μπρόμλεϊ δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν ομάδα και μέσα στο γήπεδό της μετρά μόνο δύο νίκες σε επτά παιχνίδια. Υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Μπάροου που έρχεται από τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές.

Ο φαβοριτισμός της Μπόρεχαμ τέλος, δεν έχει καμία απολύτως λογική καθώς μιλάμε για ένα σύλλογο που συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες έχοντας δεχθεί 10 τέρματα. Η Μέιντενχεντ συνηθίζει να παίζει πολύ επιθετικά και βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Κάτι μου λέει λοιπόν ότι αυτή η αναμέτρηση θα είναι πολύ πιο αμφίρροπη από όσο πιστεύουν οι μπουκ…

Στις ΗΠΑ η Μιννεσότα και η Νιου Ίνγκλαντ χρειάζονται βαθμούς μήπως και προλάβουν τα play off. Σήμερα υποδέχονται δύο ντεφορμέ ομάδες που είναι αδιάφορες βαθμολογικά. Η Μιννεσότα παίζει με το Κολοράντο που έρχεται από 7 διαδοχικές ήττες. Σε αυτό το διάστημα δέχεται συνεχώς από 2 έως 6 γκολ!

Η Νιου Ίνγκαντ παίζει με το Ορλάντο που έχει τις περισσότερες (13) εκτός έδρας ήττες σε Ανατολή και Δύση. Οι 11 από αυτές μάλιστα είναι συνεχόμενες. Το Ορλάντο έχει δεχθεί συνολικά 68 γκολ έως τώρα και αυτή είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση των δύο ομίλων με ένα γκολ διαφορά από το Σαν Χοσέ. Με τέτοιες… τρύπιες άμυνες  δεν μπορώ να μην ρισκάρω στον συνδυασμό των άσσων με το over.

Στο τρίτο ματς της βραδιάς η Ουάσινγκτον υποδέχεται το Ντάλας και αν μελετήσετε τα αποτελέσματα των δύο ομάδων θα διαπιστώσετε ότι σκοράρουν μονίμως στο δεύτερο ημίχρονο. Ας πάρουμε για παράδειγμα τις πέντε πιο πρόσφατες αγωνιστικές όπου οι δύο ομάδες σκόραραν συνολικά 21 φορές. Ξέρετε πόσα από αυτά τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο; Μόλις τα τέσσερα… Κρατάμε λοιπόν τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου που προκύπτουν από τη στατιστική και προχωράμε παρακάτω…

Στη Βραζιλία η απόδοση του άσσου της Σάντος γνωρίζει πτώση και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Κορίνθιανς θα κατέβει με πολλούς αναπληρωματικούς διότι για τον Βεντούρα προέχει ο αγώνας – ρεβάνς του τελικού του κυπέλλου Βραζιλίας κόντρα στην Κρουζέιρο. Στο πρώτο παιχνίδι υπέστη ήττα με σκορ 1-0 και ο επαναληπτικός διεξάγεται την προσεχή Τετάρτη.

Η Μπαΐα που έχει καλή έδρα λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην ουραγό και υποβιβασμένη Παρανά που παραμένει… απελπιστικά κακή όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της. Πιο συγκεκριμένα μετρά 13 ήττες και μια ισοπαλία σε 14 παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 2-26! Συμπλήρωσε μάλιστα 11 σερί εκτός έδρας ήττες χωρίς να έχει σημειώσει ούτε ένα τέρμα! Για να ανεβάσουμε την απόδοση συνδυάζουμε τον άσσο της Μπαΐα με το no – goal.

Οι αναμετρήσεις της Φλαμένγκο με τη Φλουμινένσε παραμένουν τεράστια τοπικά ντέρμπι όποια και αν είναι η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων. Κατά τη γνώμη μου λοιπόν, δεν νοείται να αντικρίζουμε τιμές της τάξεως του 1.60 σε κλασικό ντέρμπι… «Φλα – Φλου». Η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε και θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η Φλουμινένσε παραμένει αήττητη για τέσσερις σερί σεζόν κόντρα στη Φλαμένγκο.

Στη Β Βραζιλίας πραγματικά έχω… κουραστεί να μετράω τα συνεχόμενα under της Γκουαρανί από τα τέλη Αυγούστου και μετά. Απόψε υποδέχεται την Αβάι που διατηρεί την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα. Η στατιστική λοιπόν με οδηγεί στο under και το Χ του ημιχρόνου…

Τα αποψινά παιχνίδια της Κολομβίας τέλος, θεωρώ ότι προσφέρονται μόνο για τους κυνηγούς των εκπλήξεων, διότι ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων δεν έχει καμία απολύτως επαφή με την τωρινή πραγματικότητα.

Εξηγώ: Η Τζαγκουάρες που είναι προτελευταία έρχεται από τέσσερις σερί ήττες, ενώ από την αρχή της σεζόν μετρά μόλις δύο νίκες σε 13 αγωνιστικές. Σήμερα παίζει με την μέτρια μεν, φορμαρισμένη δε Ατλέτικο Ουίλα που στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της εκεί, απέσπασε ισάριθμες ισοπαλίες.

Η Αλιάνσα Πετρολέρα που διατηρεί τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές ήττες και υποδέχεται την Τσίκο που το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει αγωνιστικά.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] :ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα* από τον αγώνα ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (έναρξη στις 21.45). Γιατί το στοίχημα σου αξίζει περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ