ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Απόλλων. Η «Ένωση» αναζητεί ένα καλό πλασάρισμα στα play off και θα επιδιώξει δύο νίκες έως το φινάλε με Απόλλων και Βόλο. Ο Απόλλωνας από την άλλη μεριά, ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή, οπότε με λίγα λόγια δεν βλέπω έκπληξη στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση….

Σήμερα όμως θα επικεντρωθούμε κυρίως στο Τουρκικό πρωτάθλημα όπου η φορμαρισμένη Τράμπζονσπορ (φωτο) υποδέχεται τη ντεφορμέ Αλάνιασπορ. Οι γηπεδούχοι που πέρσι έχασαν την τελευταία αγωνιστική τον τίτλο, φέτος διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη για μία ακόμη φορά. Έρχονται από 8 νίκες σε 9 παιχνίδια και η Αλάνιασπορ είναι μια ομάδα που αποδυναμώνεται όταν φεύγει από το γήπεδό της. Από τη στιγμή που ο άσσος βρίσκεται ψηλά δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον προτιμήσω… (2.05 η υψηλότερη τιμή στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]).

Σκέφτομαι μάλιστα να τον συνδυάσω με το διπλό της Φενέρ, που με 10 διπλά στο ενεργητικό της, είναι μια ομάδα που έχει από τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στην Ευρώπη. Απόψε φιλοξενείται από τη μέτρια Κόνιασπορ η οποία βρίσκεται ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Το διπλό βρίσκεται σε καλή απόδοση… (1.85 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Η «βασίλισσα» των ισοπαλιών στην Τουρκία, είναι η Αντάλιασπορ η οποία συμπλήρωσε 14 Χ σε 27 αγωνιστικές! Έρχεται μάλιστα από έξι σερί ισοπαλίες και από οκτώ στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της! Σήμερα υποδέχεται την Κασίμπασα και αν ρίξουμε μια πρόχειρη ματιά στον βαθμολογικό πίνακα, θα διαπιστώσουμε ότι το Χ ενδεχομένως και να βολεύει…

Στην Ρουμανία η Ιάσι παραμένει βυθισμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Διατηρώντας τόσο τη χειρότερη άμυνα όσο και τη χειρότερη επίθεση. Το τι πάει να πει… νίκη έχει ξεχαστεί εδώ και μήνες και έτσι παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία στην φορμαρισμένη Άργκες να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει την εξάδα των play off. Εδώ τον άσσο τον βρήκα στο 1.96 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Στη Β Ολλανδίας η Μπρέντα η οποία διεκδικεί άνοδο, συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες νίκες που ήταν όλες over. Διατηρεί μάλιστα ένα αήττητο 11 αγωνιστικών. Σήμερα έχει ένα φαινομενικά εύκολο έργο απέναντι στη μετριότατη Γιόνγκ Άλκμααρ που έχει τη χειρότερη έδρα στο πρωτάθλημα. Η Μπρέντα από την άλλη μεριά, μετρά ήδη επτά διπλά και έτσι οδεύω προς το συνδυασμό διπλού με over.

Στην Ισπανία τέλος, η Μπέτις βρίσκεται στα καλύτερά της από την αρχή της σεζόν, καθώς τις τελευταίες 9 αγωνιστικές σημείωσε έξι νίκες και ηττήθηκε μόνο από τη Μπαρτσελόνα με ανατροπή στο φινάλε της αναμέτρησης! Η Αλαβές από την άλλη μεριά, έχει υποστεί τις περισσότερες (13) ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ έρχεται και από επτά ήττες σε 9 παιχνίδια. Ο άσσος της Μπέτις έχει προτιμηθεί και όντως και εγώ θεωρώ ότι έχει το προβάδισμα για τη νίκη.

Καλή τύχη και τα λέμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ