ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΤΗΣ ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

Καλημέρα. Το Σάββατο ξεκίνησε η Νάσιοναλ Λιγκ και στο… καπάκι έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αλλά αν κρίνουμε από τις μεταγραφικές κινήσεις και τα ρόστερ των ομάδων όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί, τότε από τα σημερινά παιχνίδια θα πρέπει να κρατήσουμε τους άσσους της Στόκπορτ και της Γέοβιλ. Η Στόκπορτ πραγματοποίησε εξαιρετικές μεταγραφές και θεωρείται το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Υποδέχεται τη μέτρια Χάλιφαξ. Η Γέοβιλ επιδιώκει να επιστρέψει στη Λιγκ 2 και θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφέρει διότι έχει καλούς παίκτες. Υποδέχεται τη νεοφώτιστη Γουέλντστοουν που αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό.

Στη Β Ολλανδίας η Αλμίρε Σίτι συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία και σήμερα φιλοξενείται από μια ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε 6 γκολ από την Τελσταρ. Γενικότερα η άμυνα της Ντεν Μπος πελαγοδρομεί, ενώ θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πρέπει να σταθούμε και στην πρόσφατη παράδοση που θέλει την Αλμίρε Σίτι να μετρά πέντε σερί διπλά εκεί μέσα. Το διπλό πληρώνει 1.83 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Κολομβία η Ατλέτικο Νασιονάλ μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Μπουκαραμάνγκα που το μόνο που επιδιώκει σε κάθε παιχνίδι είναι οι ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι όμως είναι ανώτεροι και αν σταθούν τυχεροί μπορούν να πάρουν το διπλό εκεί μέσα.

Για το ίδιο πρωτάθλημα η Σάντα Φε είναι πιο κοντά στην επικράτηση καθώς διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Από την αρχή της σεζόν έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 11 αγωνιστικές και η Πετρολέρα είναι μια ομάδα μετρίων δυνατοτήτων.

Η πρωτοπόρος Ντεπόρτες Τολίμα είναι αήττητη μετά από 11 αγωνιστικές και λογικά θα… παραμείνει και μετά από το αποψινό παιχνίδι με τη Μιγιονάριος, η οποία μετρά μόνο μία νίκη σε 11 αγωνιστικές. Ο άσσος παραδόξως κυκλοφορεί σε ικανοποιητικές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα στο 1.83 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στη Β Βραζιλίας η Σαπεκοένσε είναι το φαβορί απέναντι στη Μποταφόγκο, αλλά εδώ θα προτιμήσω το under και το Χ του ημιχρόνου διότι έτσι επιτάσσει η λογική και η… στατιστική. Η Σαπεκοένσε βλέπετε, έχει 10 στα 11 under και το μοναδικό φετινό της over διαμορφώθηκε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Από… κοντά έρχεται και η Μποταφόγκο με 10 under στα 12 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Εδώ θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε τον άσσο με το under με ένα σκορ της τάξεως του 1-0 υπέρ των γηπεδούχων…

Των… λίγων τερμάτων είναι και η Αμέρικα ΜΙνέιρο η οποία έχει 10 στα 13 under. Το αξιοσημείωτο είναι ότι έρχεται από έξι σερί under 1.5 γκολ. Φιλοξενείται από τη Βιτόρια η οποία έρχεται από έξι under σε 8 παιχνίδια. Πάμε και εδώ λοιπόν με το ίδιο στοίχημα.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ