ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΑ…

Καλημέρα και καλό μήνα. Απόψε ο Ολυμπιακός παίζει στη Μασσαλία με τη Μαρσέιγ και στο κυνήγι της 3ης θέσης του ομίλου, του αρκεί και ο βαθμός της ισοπαλίας. Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη σημερινή αναμέτρηση καθώς οι Μασσαλοί έχουν τις χειρότερες επιδόσεις όλων των ομίλων με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και τέρματα 0-9.

Στο άλλο ματς θεωρώ ότι η ισοπαλία βολεύει καθώς αν το παιχνίδι λήξει χωρίς νικητή η Σίτι θα τερματίσει σίγουρα πρώτη και η Πόρτο δεύτερη. Από το να ποντάρω στο 1.60 του διπλού, προτιμώ να ρισκάρω για τα πολλά και να κυνηγήσω το πολύ καλό Χ του 4.27 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στον 1ο όμιλο η Μπάγερν τερμάτισε και μαθηματικά πρώτη. Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιθέτως, ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί και την τελευταία αγωνιστική έχει το δύσκολο ματς με τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία. Οι Βαυαροί θα προβούν σε ροτέισον και οι μαδριλένοι μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή την κατάσταση και να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Να σημειώσουμε ότι η απόδοση του άσσου της Ατλέτικο γνωρίζει πτώση και ότι αυτή τη στιγμή πληρώνει την ανώτερη τιμή του 2.02 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Η Αταλάντα λογικά δεν θα σκοντάψει απέναντι στην ουραγό του 4ου ομίλου Μίντιλαντ, αλλά επειδή η απόδοση είναι χαμηλή θα συνδυάσω τον άσσο με το over της. Ούτως ή άλλως είναι γνωστό ότι αν οι επιθετικοί της ιταλικής ομάδας βρεθούν σε καλή βραδιά, τότε φορτώνουν με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα…

Τη Ρεάλ αντιθέτως δεν μπορώ να την εμπιστευτώ σε τιμές του 1.30 σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Φέτος είναι κάτι παραπάνω από αναξιόπιστη και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει πάρα πολύ συχνά, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League. Η Σαχτάρ το γνωρίζει αυτό και πιστεύω ότι αν δεν αντιμετωπίσει τη «βασίλισσα» με υπερβάλλοντα σεβασμό, τότε μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει βαθμό, ή ακόμα και βαθμούς.

Αυτά φίλες και φίλοι αναφορικά με τα αποψινά ματς του Champions League.

Πάμε όμως να δούμε και κάποια ακόμα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος που είναι αρκετά πλούσιο.

Στην Τσάμπιονσιπ η Μπρέντφορντ βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία και αυτό το οφείλει κυρίως στην εξαιρετική της άμυνα. Απόψε φιλοξενείται από την υποδεέστερη Ρόδεραμ και αν οι φιλοξενούμενοι σταθούν τυχεροί θα προσθέσουν μια ακόμα πολύτιμη νίκη στο ενεργητικό τους.

Η Μπόρνμουθ αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο και μέσα στην αήττητη έδρα της (5-2-0) λογικά δεν θα σκοντάψει κόντρα στη ντεφορμέ Πρέστον που δέχεται με μοναδική ευκολία το τέρμα.

Στη Λιγκ 1 η Σάντερλαντ είναι καιρός να επιστρέψει στις νίκες, αφού απόψε θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας που είναι η Μπέρτον. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν διπλό στο ενεργητικό τους και μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουν αρκετό καιρό ακόμα…

Φαβορί είναι και η Λίνκολν απέναντι στην ουραγό Γουίγκαν η οποία παραμένει για εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Η Λίνκολν έχει καλό ρόστερ και προσωπικά πιστεύω ότι θα διεκδικήσει έως το φινάλε την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ φέτος.

Στη Λιγκ 2 η Τσέλτεναμ διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα ρόστερ της κατηγορίας. Η ομάδα όπως αναμενόταν, κάνει πρωταθλητισμό και φέτος έχει καταφέρει να επικρατήσει επί πολύ ανώτερων αντιπάλων από ότι είναι η Μπράντφορντ. Μετρά ήδη τέσσερα διπλά σε έξι παιχνίδια, ενώ η Μπράντφορντ έρχεται από πέντε ήττες σε 7 αγωνιστικές. Το διπλό γνωρίζει πτώση και το βρίσκουμε στο 2.15 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στις προτιμήσεις των παικτών βρίσκεται και το διπλό της Έξετερ η οποία τις τελευταίες 12 αγωνιστικές έχασε μόνο από την Όλνταμ και εκεί με ανατροπή… Η Γκρίμσμπι δεν έχει σταθερή απόδοση και συνήθως δυσκολεύεται αρκετά στην επίτευξη του γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική η Έξετερ συνέτριψε με 6-1 την Κόλτσεστερ. Κατά ένα λιγότερο (5) ήταν τα τέρματα της Γκρίμσμπι στα τελευταία 6 παιχνίδια της… Το διπλό πληρώνει 1.90 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Ρέξαμ δεν μας έχει συνηθίσει σε γκέλες μέσα στην Ουαλία και απόψε φιλοξενεί μια ομάδα μετρίων δυνατοτήτων όπως είναι η Όλτρινχαμ. Επειδή πάντως και οι δύο αυτές ομάδες είναι καλές αμυντικά και μέτριες επιθετικά, σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα και το ρίσκο να ποντάρω στον συνδυασμό του άσσου με το under. Κάτι σαν… 1-0 δηλαδή που πληρώνει 5.95 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Β Γαλλίας αν η Καέν θέλει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε στο τέλος της χρονιάς να έχει 7 με 8 διπλά στο ενεργητικό της. Ένα από αυτά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σήμερα κόντρα στην προτελευταία Πο η οποία μετρά μόλις δύο νίκες σε 12 αγωνιστικές. Παραδόξως το διπλό κυκλοφορεί σε αρκετά υψηλές αποδόσεις. (2.60 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”])

Στην Γ Γερμανίας οι βίοι της Βερλ και της Σβικάου είναι τελείως αντίθετοι καθώς τις τελευταίες έξι αγωνιστικές η Βερλ πέτυχε τέσσερις νίκες και η Σβικάου είχε τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Με γνώμονα τη φόρμα και την… φόρα λοιπόν, ομολογώ ότι βλέπω με καλό μάτι τον διπλασιασμό που προσφέρουν οι γηπεδούχοι.

Στη Β Ολλανδίας η άμυνα της Γιόνγκ Άλκμααρ εξακολουθεί να… μπάζει από όλες τις μεριές. Η ομάδα έχει δεχθεί 41 γκολ σε 13 αγωνιστικές και αυτή είναι η χειρότερη επίδοση της κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από 7 ήττες και δύο ισοπαλίες και νομίζω ότι η εύλογη επιλογή εδώ, είναι ο συνδυασμός του άσσου της Γκόου Αχεντ με το over…

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: Ακόμα καλύτερες αποδόσεις, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και άμεσες αναλήψεις. |21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ