ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ Β ΣΟΥΗΔΙΑΣ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Στη Β Σουηδίας στα τρία αποψινά ματς υπάρχουν ενδιαφέροντα στατιστικά τα οποία μας οδηγούν στα περισσότερα γκολ των δευτέρων ημιχρόνων. Έχουμε και λέμε: Η Ντέγκερφορς τα 9 από τα 10 τελευταία γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα, τα έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο! Η Βάρμπεργκς έχει βάλει και έχει δεχθεί συνολικά 15 γκολ τις τελευταίες 5 αγωνιστικές. Τα 12 από αυτά σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο.

Η Νόρμπι τα 10 από τα 12 πιο πρόσφατα τέρματά της στο πρωτάθλημα τα έβαλε και αυτή στο 2ο ημίχρονο. Συνάμα τις τελευταίες έξι αγωνιστικές δέχθηκε μόλις ένα γκολ κατά τη διάρκεια πρώτου 45λέπτου. Υποδέχεται τη Σιριάνσκα που τα επτά από τα 10 γκολ που δέχθηκε εσχάτως, μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Όλα τα παραπάνω στατιστικά μας οδηγούν είτε στο Χ του ημιχρόνου είτε στα περισσότερα γκολ του δευτέρου 45λέπτου.

Επίσης θα ήθελα να θυμίσω ότι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στην έδρα της είναι η Έστερ. Υποδέχεται την πρωτοπόρο Βάρμπεργκς η οποία μετρά τις περισσότερες (10) νίκες στην κατηγορία.

Στη Φινλανδία η πρωτοπόρος Χάκα μετρά 8 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 10 αγωνιστικές, με συντελεστή τερμάτων 24-6. Απόψε φιλοξενείται από τη μέτρια ΚΤΠ που διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος…

Στο Κόπα Άφρικα τέλος, πιστεύω ότι τα δύο σημερινά φαβορί εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν. Η Τυνησία εκτός από γάλλο προπονητή (Αλέν Ζιρές) έχει και αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται στο γαλλικό πρωτάθλημα. Είναι μια ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα που υπερέχει αγωνιστικά της Αγκόλα.

Το Μάλι που μετρά 6 συμμετοχές στα ημιτελικά του θεσμού, έχει μερικούς πολύ καλούς παίκτες από τη μέση και μπροστά. Στον όμιλό του δεν υπέστη ήττα και σήμερα παίζει στο Σουέζ με την άπειρη Μαυριτανία που τα τελευταία χρόνια άρχισε να ασχολείται σοβαρά με το ποδόσφαιρο. Η πιο γνωστή ομάδα που αγωνίζεται διεθνής παίκτης Μαυριτανός είναι η Βαγιαδολίδ.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ