ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ

Καλημέρα. Όπως έχουμε ξαναπεί, τώρα που είναι οι αρχές των πρωταθλημάτων, αν επιδιώξουμε να επιλέξουμε σημεία, το μόνο στοιχείο που έχουμε στα χέρια μας και στη διάθεσή μας, είναι το ρόστερ των ομάδων όπως αυτό έχει διαμορφωθεί. Και πάλι όμως θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί διότι δεν έχουμε εικόνα των ομάδων αυτών έως τώρα.

Θα αναφέρω μερικά παραδείγματα ενδεικτικά. Στην Πολωνία η Λεχ Πόζναν θεωρείται ενδυναμωμένη και θεωρητικά είναι σαφώς καλύτερη της Ραντόμνιακ Ράντομ.

Στην Β Αυστρίας η Σεν Πόλτεν και η Βάκερ Ίνσμπουργκ θεωρούνται ότι θα πρωταγωνιστήσουν μαζί με 2-3 ακόμα ομάδες για την άνοδο. Σήμερα αντιμετωπίζουν τις δεύτερες ομάδες της Βιέννης (Ραπίντ και Αούστρια αντίστοιχα) και θεωρώ ότι δικαιολογημένα προβάλλονται ως τα φαβορί της αναμέτρησης…

Στη Βουλγαρία η Λοκομοτίβ που κοντεύει να κλείσει έναν αιώνα ζωής, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις παλιές ομάδες και τις παλιές δόξες (φωτο). Λεφτά δεν υπάρχουν και η Μπερόε έχει διαμορφώσει ένα αξιόμαχο σύνολο που την καθιστά το φαβορί της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα στη Φινλανδία η Χέλσινγκφορς δείχνει να έχει το προβάδισμα απέναντι στη ντεφορμέ KTP η οποία έχει να κερδίσει από τον Μάιο! Εδώ πάντως ας έχουμε υπόψη μας και το under καθώς η Χέλσινγκφορς έρχεται από 7 σερί under και no – goal μαζί.

Τις ίδιες πάνω κάτω επιδόσεις έχει και η Γκοΐας στη Β Βραζιλίας με 7 σερί under και έξι no – goal. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και φιλοξενείται από την ουραγό Πόντε Πρέτα που έχει τη χειρότερη επίθεση. Θεωρώ ότι οι μπουκ… υπερβάλλουν με τις αποδόσεις του διπλού καθώς η Γκοΐας έχει δείξει πολλά περισσότερα πράγματα εως τώρα. Σκεφτόμουν λοιπόν έναν συνδυασμό του διπλού με το under εδώ…

Δυστυχώς δεν βλέπω κάτι άλλο στον στοιχηματικό… ορίζοντα, οπότε ας πάμε χαλαρά με αυτά και βλέπουμε.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ