ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΜΠΟΥΚ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

Καλημέρα. Τις προηγούμενες τρεις μέρες εντοπίσαμε πολλά λάθη στις αποδόσεις των εταιριών και μερικά από αυτά τα πληρωθήκαμε αδρά. Είμαι βέβαιος ότι και στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να εντοπίσουμε πολλά ακόμα λανθασμένα σετ αποδόσεων…

Σήμερα για παράδειγμα βρίσκω σχεδόν ακατανόητο το 1.60 της Σπέτσια. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα και μια από τις πιο αντιπαραγωγικές επιθέσεις, καθώς έχει σημειώσει μόλις 7 γκολ σε 9 παιχνίδια. Η Μπρέσια μπορεί να ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά εννέα αγωνιστικές μετά, έχει χάσει μόνο από την Πίζα με 1-0. Ο άσσος με το under πληρώνουν ακριβώς το ίδιο (1.60) και η Σπέτσια συμπλήρωσε 8 στα 9…

Στην Πορτογαλία βλέπουμε ότι δίνουν σαφές προβάδισμα σήμερα στους δύο γηπεδούχους. Η Νασιονάλ Μαδέιρα πάντως, έφυγε με τέσσερα διπλά στις έξι τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Πάκος Φερέιρα. Η ομάδα σκοράρει και μπορεί να συνεχίσει αυτήν την καλή παράδοση.

Η Μαρίτιμο έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και εντός έδρας έχει ήδη υποστεί δύο ήττες σε τρία παιχνίδια. Σήμερα φιλοξενεί τη Μποαβίστα που έχει νέο προπονητή στον πάγκο (δείτε αλλαγές προπονητών). Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι η Μαρίτιμο είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που μέχρι στιγμής φέρνει μόνο under (7 στα 7).

Στην Β Βραζιλίας η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα είναι η Ναούτικο, η οποία συμπλήρωσε 6 συνεχόμενες νίκες με συντελεστή τερμάτων 12-3. Η ομάδα παλεύει για την άνοδο και σήμερα φιλοξενείται από τη βαθμολογικά αδιάφορη Λουβερντένσε. Παρόλα αυτά όμως οι μπουκ έδωσαν εμφανές προβάδισμα στους γηπεδούχους…

Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στο σημερινό πρόγραμμα κάνοντας μια στάση στην Ιρλανδία. Το Γκάλγουεϊ – Λόνγκφορντ είναι αδιάφορο βαθμολογικά και αναμένω ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Να σημειώσουμε ότι η Λόνγκφορντ έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και ότι η Γκάλγουεϊ προέρχεται από πέντε σερί over 4.5 γκολ! Μέσα σε αυτό το διάστημα… πρόλαβε να δεχθεί τρεις πεντάρες, ενώ συνολικά πέτυχε 12 γκολ!

Οι φίλοι των over μπορούν να εξετάσουν και την αναμέτρηση της Νόισταντ με τη Χορν για το πρωτάθλημα της Β Αυστρίας. Η Νόισταντ έχει τα περισσότερα (10) over στο πρωτάθλημα, ενώ διατηρεί και τη χειρότερη άμυνα με 27 γκολ παθητικό. Εντός έδρας έχει 6 over σε 7 παιχνίδια και η σημερινή της αντίπαλος δέχεται τέρμα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της.

Στη Β Γερμανίας η μεγάλη Στουτγάρδη καλείται να συνέλθει άμεσα από την πεντάρα (!) που δέχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την Ντιναμό Δρέσδης. Απόψε φιλοξενεί την ντεφορμέ Μόναχο 1860. Η ομάδα της Βαυαρίας προέρχεται από τρεις σερί ήττες, ενώ στα τελευταία 5 παιχνίδια της δέχεται συνεχώς από δύο γκολ και πάνω…

Στη Γαλλία η Μονακό υποδέχεται τη Μονπελιέ που συνεχίζει να έχει αρκετές απουσίες. Η σημαντικότερη είναι αυτή του πρώτου της σκόρερ του Νινγκά (φωτο) ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Καέν. Αν προσθέσουμε και την τιμωρία του επιθετικού Μουνιέ, θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι σήμερα θα έχει πρόβλημα στην επίτευξη του γκολ. Η Μονακό η οποία διατηρεί την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, παρά την κούραση από το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ για το Champions League, μπορεί να βρει τον τρόπο να πάρει τη νίκη και να διατηρήσει έτσι την καλή παράδοση που έχει κόντρα στην Μονπελιέ.

Το πρόγραμμα της Β κατηγορίας δεν με εκλύει ιδιαίτερα. Σκέφτομαι να κρατήσω μόνο τον άσσο της Χάβρης, η οποία πείθει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με τις εμφανίσεις της. Υποδέχεται την Αζαξιό που είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας. Μέσα στην Κορσική έχει τέσσερις νίκες, αλλά μακριά από εκεί ούτε μία. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς μετρούν 5 διαδοχικές νίκες με συντελεστή τερμάτων 8-1.

Με το ανάλογο ρίσκο θα πήγαινα στην ισοπαλία της αναμέτρησης της Λαβάλ με τη Μπρεστ, γνωρίζοντας ότι οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτεροι φέτος. Όπως έχουμε ξαναπεί όμως, η Λαβάλ είναι μια ομάδα που παραδοσιακά φέρνει πολλές ισοπαλίες. Φέτος συμπλήρωσε ήδη πέντε σε 11 αγωνιστικές και μέσα σε αυτά τα 11 παιχνίδια βρίσκουμε και 10 under. Η Μπρεστ από την άλλη μεριά, μακριά από τη Βρετάνη έχει 4 ισοπαλίες σε 5 παιχνίδια. Πρόκειται για μία ομάδα που στηρίζεται στην δυνατή της έδρα. Εκτός, δεν σκοράρει με την ίδια ευκολία.

Στην Ολλανδία και στην αναμέτρηση της Εξέλσιορ με την Τσβόλε, θα προτιμήσω το over, καθώς εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που δεν… ξέρουν τι θα πει άμυνα. Η Τσβόλε έχει τη χειρότερη στην κατηγορία, ενώ από… κοντά έρχεται και η Εξέλσιορ που είναι μέσα στην τετράδα με τις χειρότερες.

Πρωτάθλημα των over είναι και αυτό της Β Ολλανδίας, αλλά εδώ οι τιμές είναι σαφώς χαμηλότερες. Φαβορί υπάρχουν πολλά (Καμπούρ, Μπρέντα, Βααλβάικ, Φένλο) αλλά πληρώνουν… απειροελάχιστα και δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Αν έπρεπε να «αγοράσω» κάτι, ενδεχομένως να πήγαινα στο διπλό της Αλμίρε Σίτι, διότι πρόκειται για την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές νίκες και σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια Ντόρντρεχτ, η οποία έχει μόνο μία νίκη σε πέντε παιχνίδια στην έδρα της.

Φίλες και φίλοι, οφείλω να ομολογήσω ότι το σημερινό πρόγραμμα δεν τα κατάφερε να με… ενθουσιάσει. Διατηρώ αρκετές επιφυλάξεις και δεν είμαι πρόθυμος για μεγάλα ανοίγματα και πονταρίσματα. Θα συνιστούσα να μην ανοιχτείτε ούτε και εσείς.

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε στο twitter (@fontastsounis). 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ