ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα θα το πάμε μάλλον για… ρεπό καθώς διεξάγονται πραγματικά ελάχιστα παιχνίδια.

Σε όλα από αυτά μάλιστα τα φαβορί συνοδεύονται από χαμηλές τιμές. Προσωπικά θα ασχοληθώ μόνο με το Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου χθες τόσο εγώ όσο και ο Αλέξανδρος βγάλαμε πάρα πολλά καλοπληρωμένα σημεία από το πρωί έως αργά το βράδυ.

Σήμερα πάντως, θεωρώ ότι υπάρχει μια δυσαναλογία αποδόσεων σε δύο παιχνίδια. Στο Έστερ – Μπράγκε για τη Β Σουηδίας και στο Αμέρικα Μινέιρο – Κοριτίμπα για τη Β Βραζιλίας.

Η Έστερ έχει πετύχει μόλις μία νίκη σε 10 αγωνιστικές, αλλά παρόλα αυτά προσφέρεται στο 1.75. Θυμίζω ότι η Μπράγκε η οποία έχει ήδη πέντε νίκες στο ενεργητικό της, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Η Έστερ αντιθέτως έχει τη χειρότερη επίθεση. Συμπληρωματικά να αναφέρω ότι η περσινή τους αναμέτρηση έληξε με νικήτρια τη Μπράγκε με σκορ 1-2…

Στη Βραζιλία δεν δέχομαι να ποντάρω σε τιμές – φαβορί στον άσσο μιας ομάδας που παραμένει η μοναδική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Αναφέρομαι στην Αμέρικα Μινέιρο που απόψε υποδέχεται την Κοριτίμπα. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι στιγμής έχουν χάσει μόνο από την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας και έχουν δείξει πολύ καλύτερο αγωνιστικό χαρακτήρα έως τώρα.

Όσοι… ψάχνεστε για ειδικότερα στοιχήματα, να αναφέρω δύο από αυτά:

Πρώτον, τα τέσσερα από τα πέντε φετινά ματς της Αμέρικα έληξαν 0-0 ημίχρονο. Δεύτερον, ο μεγάλος φετινός πρωταγωνιστής της Κοριτίμπα είναι ο Ροντριγκάο (φωτο) που έχει καταφέρει να σημειώσει 13 γκολ σε 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μια… ευτυχής εξέλιξη βάσει στατιστικής θα αποτελούσε το 0-1 με γκολ του Ροντριγκάο στο δεύτερο ημίχρονο…

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ