ΤΑ… ΑΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξεκινώντας από τα δικά μας, ο Πανιώνιος εξακολουθεί να δίνει σκληρή μάχη για την παραμονή αναζητώντας βαθμούς από… παντού. Σήμερα είναι υποχρεωμένος να πράξει το ίδιο και στη Λαμία απέναντι στη βαθμολογικά άνετη γηπεδούχο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι ικανή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Φθιώτιδα απέναντι σε έναν σύλλογο που μετρά 8 ισοπαλίες σε 14 ματς στην έδρα του. Εν τω μεταξύ τα under… δίνουν και παίρνουν στα ματς των δύο ομάδων, ενώ από τη χρονιά που η Λαμία ανέβηκε κατηγορία, όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν στο under 1.5 γκολ και μόνο ένα στο under 2.5. Κατά σειρά προτίμησης λοιπόν έχουμε και λέμε: Under, Χ ημίχρονο, και 2 DNB τελικό…

Στην Τουρκία, όπως έχουμε ξαναπεί, η φετινή μάχη για την κατάκτηση του τίτλου είναι μεγάλη και ανυπέρβλητη. Η Τράμπζονσπορ (φωτο) τα πηγαίνει περίφημα και έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις με 7 διπλά και μόνο μία ήττα σε 13 αγωνιστικές. Σημειώστε ότι αυτή η ήττα ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου 2019 στο 2-1 από τη Σίβασπορ. Ήρθε με ανατροπή και το νικητήριο γκολ της Σίβασπορ σημειώθηκε στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης! Σέβομαι ιδιαιτέρως την Αλάνιασπορ, αλλά τα… αλάνια της Τραπεζούντας είναι πιο ισχυρά φέτος. Η απόδοση του διπλού πέφτει και το βρίσκουμε στο εξαιρετικό 2.62 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Στην Ιταλία η Γιουβέντους έχασε το κύπελλο από τη Νάπολι, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένη να χάσει και το πρωτάθλημα από τη Λάτσιο. Σήμερα φιλοξενείται από τη Μπολόνια και το διπλό έχει παιχτεί πολύ. Η παράδοση πάντως όπως αναμενόταν είναι καταλυτική υπέρ της Γιούβε, καθώς ανεξαρτήτως έδρας μετρά 13 νίκες και μια ισοπαλία!

Στη Β Τσεχίας πριν σπεύσετε να ποντάρετε στον άσσο της πρωτοπόρου Παρντούμπιτσε, θα ήθελα πρώτα να σας ενημερώσω για την παράδοση των αναμετρήσεων με την Χράντετς Κράλοβε. Τα τελευταία 8 χρόνια οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 12 φορές και η Κράλοβε δεν έχει υποστεί ούτε μία ήττα! Η παράδοση στην έδρα της Παρτούμπιτσε είναι 1-0-5. Επειδή πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι μεταξύ δύο ισχυρών ομάδων, για μένα είναι προτιμότερο το Χ του ημιχρόνου που πληρώνει καλύτερα από τον χαμηλό σε απόδοση άσσο… (2.20 πληρώνει στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”])

Με Σουηδούς είναι νωρίς να ασχοληθούμε ακόμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Γκέτεμποργκ υπερέχει αγωνιστικά της Μιάλμπι. Τα τελευταία χρόνια την κερδίζει συνεχώς και πιστεύω ότι το ίδιο μπορεί να πράξει και φέτος.

Φαβορί είναι και η Έλφσμποργκ στο ματς με την Χέλσινγκμποργκ, καθώς οι γηπεδούχοι για μία ακόμη χρονιά αναμένεται να διανύσουν μια μέτρια σεζόν, έχοντας ως στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία. Θυμίζω ότι τις πρώτες δύο αγωνιστικές, δέχθηκαν συνολικά 7 γκολ και δεν έβαλαν κανένα!

Τέλος αν κρίνουμε βάσει των ρόστερ των δύο αντιπάλων, τότε η Χάκεν έχει προβάδισμα κόντρα στη Σίριους. Από το 2007 όσες φορές η Σίριους ανέβηκε κατηγορία, ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει τη Χάκεν. Δέκα παιχνίδια έχουν δώσει και στις δύο έδρες και η παράδοση είναι 7-3-0 υπέρ της Χάκεν.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ