ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ Η ΑΕΚ…

Καλημέρα. Βραδιά Europa League η σημερινή και παρακάτω θα δούμε κάποια επιλεγμένα παιχνίδια των 12 ομίλων. Όπως στο Champions League έτσι και εδώ, διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική.

Στον πρώτο όμιλο η Μακάμπι αποκλείστηκε και μαθηματικά μετά και από το 0-1 από την Αστάνα. Η Σλάβια λοιπόν, έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την βαθμολογική αδιαφορία της αντιπάλου της και να πάρει την πολύτιμη νίκη που θα της δώσει προβάδισμα για την πρόκριση. (2.20 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στον δεύτερο όμιλο η Παρτιζάν διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας καθώς παραμένει αήττητη για έντεκα σερί παιχνίδια σε όλους τους θεσμούς! Απόψε υποδέχεται στο Βελιγράδι τη Γιούνγκ Μπόις η οποία δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στο Europa League. Λόγω φόρμας και έδρας θα δώσω προβάδισμα στους «Παρτιζάνους».

Στον τρίτο όμιλο βρίσκω μικρό το 1.70 του άσσου της Λουντογκόρετς η οποία αντιμετωπίζει την επικίνδυνη Μπασακσεχίρ που την προηγούμενη αγωνιστική στην Τουρκία έβαλε 5 (!) γκολ στη Γαλατά! Μπορεί οι ελπίδες των Τούρκων για πρόκριση να είναι καθαρά θεωρητικές, αλλά όπως και την προηγούμενη αγωνιστική με την Χόφενχαϊμ που έφεραν 1-1, ούτε απόψε θα πετάξουν… λευκή πετσέτα.

Στον τέταρτο όμιλο περιμένω από την ΑΕΚ να κερδίσει τη Ριέκα και ουσιαστικά να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Ένωση είναι σαφώς ανώτερη της μέτριας και ντεφορμέ Ριέκα και έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Σας θυμίζω ότι στις 14 Σεπτεμβρίου είχε κερδίσει και μέσα στην Κροατία με σκορ 1-2. Απλά επειδή το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ δεν σκοράρει εύκολα, θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό… (4.15 στην [eafl id=”9215″ name=”netbet” text=”NETBET.GR”])

Στον πέμπτο όμιλο η πρόκριση θεωρώ ότι έχει κριθεί, καθώς η Αταλάντα και η Λυών που ισοβαθμούν στους οκτώ πόντους απέχουν πέντε και επτά βαθμούς αντίστοιχα από τον τρίτο Απόλλωνα Λεμεσού και την τέταρτη Έβερτον. Δεν υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον και πάμε παρακάτω…

Στον έκτο όμιλο η Σερίφ Τίρασπολ μπορεί να επικρατήσει της Ζλιν που είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Στο Τσέχικο πρωτάθλημα βρίσκεται κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού, ενώ από την αρχή της σεζόν, δεν έχει κάνει ακόμα διπλό σε Τσεχία και Ευρώπη!

Η Κοπεγχάγη ξανά… κύλησε καθώς το τελευταίο διάστημα φέρνει πολλά αρνητικά αποτελέσματα. Μόλις την προηγούμενη αγωνιστική στη Δανία ηττήθηκε με 3-0 από τη μέτρια Σοντερίσκε! Η Λοκομοτίβ από την άλλη μεριά, εξακολουθεί να προπορεύεται στο ρωσικό πρωτάθλημα και αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση θα πρέπει απόψε να ψάξει οπωσδήποτε τη νίκη μέσα στην καυτή αλλά και ταυτόχρονα παγωμένη έδρα της. (1.90 ο άσσος στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στον έβδομο όμιλο η Βικτόρια Πλζεν που τελειώνει τον πρώτο γύρο με 14 νίκες σε 14 αγωνιστικές (!) στην Τσεχία, μπορεί να κερδίσει και την αδιάφορη Στεάουα, αλλά εδώ ομολογώ ότι ανέμενα λίγο υψηλότερα τον άσσο. Σε αποδόσεις πέριξ του 2.20 ευχαρίστως να το συζητήσω…

Ο όγδοος όμιλος δεν παρουσιάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Σας ενημερώνω όμως ότι ο Βενγκέρ για μια ακόμη φορά θα κατέβει με πολλούς αναπληρωματικούς σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι…

Στον ένατο όμιλο ο άσσος της φορμαρισμένης Σάλτσμπουργκ μπορεί να συνδυαστεί μόνο με το over καθώς από … μόνος του δεν πληρώνει τίποτα.

Η Μαρσέιγ μπορεί να φύγει με το τρίποντο από το Ικόνιο, αλλά επειδή έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της σκέφτομαι να την αποφύγω.

Ο δέκατος όμιλος είναι από τους πιο «ρευστούς» καθώς όλοι μπορεί να προκριθούν και όλοι μπορεί να αποκλειστούν στις δύο εναπομένουσες αγωνιστικές. Στο Έστερσουντ – Ζόρια θα προτιμήσω το Χ του ημιχρόνου διότι οι Σουηδοί συνηθίζουν να παίρνουν μπροστά στο δεύτερο 45λεπτο.

Στο άλλο ματς το 1.50 του άσσου αποτελεί μαγική εικόνα καθώς η Μπιλμπάο παραμένει σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση. Η έως τώρα πορεία της στο Ισπανικό πρωτάθλημα είναι κατώτερη του αναμενόμενου και των περιστάσεων και η γερμανική Χέρτα δεν πρόκειται να φοβηθεί το παιχνίδι.

Στον ενδέκατο όμιλο η βαθμολογικά αδιάφορη Λάτσιο η οποία έχει ήδη κλειδώσει την πρώτη θέση, θα κατέβει με αναπληρωματικούς στο ματς με τη Φίτεσε. Το 1.40 του άσσου λοιπόν δεν επαρκεί για ποντάρισμα και θα προτιμούσα το… άλλο 1.40 της Νις που έχει άμεση ανάγκη τους βαθμούς για να περάσει στην επόμενη φάση.

Στον δωδέκατο όμιλο τέλος, θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το over στο Ρόζενμποργκ – Σοσιεδάδ καθώς οι δύο αυτές ομάδες έχουν επιθετική φιλοσοφία…

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας το μόνο που σκέφτομαι να κρατήσω είναι το διπλό της Ρασίνγκ στην Ουρουγουάη. Απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και η ομάδα διεκδικεί έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικανα. Φιλοξενείται από την ουραγό Πλάζα Κολονία που υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία.

Καλή τύχη.

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* το ΑΕΚ – ΡΙΕΚΑ (1.80 – 3.65 – 5.75) (ώρα έναρξης 22.05)

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ