ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΣΤΗ Β ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Καλημέρα. Ξεκινώντας από το πρωτάθλημα της Β Γαλλίας η Λοριάν που είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα με φιλοδοξίες επανόδου στην μεγάλη κατηγορία, δεν μας έχει συνηθίσει σε εντός έδρας γκέλες, καθώς έχει επτά νίκες και μία ήττα σε 11 αγωνιστικές. Η μία και μοναδική ήττα της, ήταν από την πολύ καλή φέτος Νιμ που έχει… εγκατασταθεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα η Λοριάν υποδέχεται τη μέτρια Κλερμόν και αν οι παίκτες της αγωνιστούν ως συνήθως, θα μπορέσουν να φτάσουν στην επικράτηση.

Το διπλό της Ρεμς είναι εύλογο καθώς η ομάδα δεν έχει αντίπαλο φέτος στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, καθώς έρχεται από έξι σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 13-2. Η Μπουργκ αντιθέτως, τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και αυτό οφείλεται στην απαράδεκτη άμυνά της, που είναι μακράν η χειρότερη στην κατηγορία. Σας θυμίζω ότι την περασμένη Τρίτη δέχθηκε πέντε (!) γκολ μέσα στην έδρα της από την προτελευταία Κιουβεγί. Επειδή όμως το διπλό – ευλόγως – το βρίσκουμε σε χαμηλές αποδόσεις, πιστεύω ότι το σημείο θα μπορούσε να συνδυαστεί με το over. Ούτως ή άλλως η Ρεμς σκοράρει εύκολα. Ως εναλλακτική λύση υπάρχει το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μπουργκ βλέπετε, έχει δεχθεί 16 γκολ τις τελευταίες έξι αγωνιστικές και τα 12 από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων της.

Το ίδιο στοίχημα (πιο πολλά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο) επέλεξα και για το ντέρμπι ανάμεσα στη Μπρεστ και τη Λανς. Πρόκειται για δύο δυνατές και υπολογίσιμες ομάδες που συνηθίζουν να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο των παιχνιδιών τους. Η Μπρεστ έχει πετύχει 12 γκολ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και μόνο τα δύο από αυτά σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο…

Κάτι άλλο ενδιαφέρον δεν βλέπω από το πρωτάθλημα της Β Γαλλίας και το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι η πολύ καλή παράδοση που διατηρεί η Χάβρη κόντρα στη Βαλενσιέν. Για την ακρίβεια τα τελευταία 15 χρόνια έχει υποστεί μόλις μία ήττα. Αντιθέτως έχει εννέα διπλά στο ενεργητικό της.

Στην πρώτη κατηγορία, η ομάδα με τα περισσότερα under παραμένει η Καέν που συμπλήρωσε 17 στα 21. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα και μια από τις καλύτερες άμυνες. Ο συντελεστής τερμάτων στην έδρα της, είναι 8-8 μετά από έντεκα αγωνιστικές. Σήμερα υποδέχεται τη Μαρσέιγ και για μια ακόμη φορά αναμένεται να δώσει προσοχή και έμφαση στην άμυνα. Εκτός από το under εξετάζουμε και το Χ του ημιχρόνου, μιας και η Καέν σπανίως πετυχαίνει ή δέχεται γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν έχει σκοράρει στα πρώτα 45 λεπτά, εδώ και επτά αγωνιστικές!

Στη Β Ολλανδίας υπάρχουν δύο φαβορί που πιστεύω ότι θα επικρατήσουν, αλλά προκειμένου να ανεβάσω τη συνολική απόδοση θα συνδυάσω τις νίκες τους με το over. Αναφέρομαι στη Ντε Γκράαφστσαπ και τη Φορτούνα Σιτάρντ. Η πρώτη φιλοξενεί την Γιονγκ Αϊντχόφεν που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. (2.05 ο συνδυασμός στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Η πρωτοπόρος Φορτούνα βρίσκεται σε απίστευτη αγωνιστική κατάσταση, καθώς έρχεται από επτά διαδοχικές νίκες. Σε αυτό το διάστημα πέτυχε συνολικά 22 γκολ. Μέσο όρο δηλαδή άνω των τριών ανά αναμέτρηση! Η δε Ντόρντρεχτ διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, έχοντας 47 γκολ στο παθητικό της. Είναι ευνόητο λοιπόν, ότι η έκβαση αυτής της αναμέτρησης αναμένεται να εξαρτηθεί από την ευστοχία και τα… κέφια των παικτών των φιλοξενούμενων. (2.25 ο συνδυασμός στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στον αγώνα της Τέλσταρ με την ΦΚ Αϊντχόφεν τέλος, επέλεξα να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Η Τέλσταρ βλέπετε, έχει έναν… μαγικό τρόπο να μετατρέπει σε… ροντέο τα παιχνίδια της από την ανάπαυλα και μετά. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο συντελεστής τερμάτων της τις τελευταίες έξι αγωνιστικές είναι 8-6. Στο πρώτο ημίχρονο όμως είναι 1-1!

Στην Τσάμπιονσιπ, η φόρμα των ομάδων μας οδηγεί στον άσσο της Ντέρμπι. Η ομάδα έρχεται από έξι νίκες και δύο ισοπαλίες και υποδέχεται τη Μπρίστολ Σίτι των τριών συνεχόμενων ηττών. Η απόδοση του άσσου γνωρίζει σημαντική πτώση και αν η φόρμα επαληθευτεί, τότε το σημείο θα περάσει…

Καλή τύχη και τα λέμε κατά τη διάρκεια της ημέρας στο twitter με ότι… live υπάρχει (@fontas tsounis).

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (2.38 – 1.72) (ώρα έναρξης 21.15)

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ