ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ…

Καλημέρα. Όπως λέγαμε και την προηγούμενη Παρασκευή, στο φετινό πρωτάθλημα της Β Γαλλίας επικρατεί έντονος ανταγωνισμός καθώς υπάρχουν καμιά δεκαριά ομάδες που τρέφουν ελπίδες και αξιώσεις για άνοδο. Στην πορεία βέβαια, τουλάχιστο οι μισές από αυτές θα αποδείξουν ότι οι ελπίδες τους ήταν φρούδες. Βάσει των ρόστερ και της φετινής μεταγραφικής ενδυνάμωσης των συλλόγων, τα σημερινά φαβορί είναι τρεις γηπεδούχοι. Κατά σειρά προτίμησης και πιθανοτήτων οι Τρουά, Μπρεστ και Βαλενσιέν (φωτό από εξέδρα).

Οι αντίπαλοί τους, η νεοφώτιστη Μπεζιέρ, η Παρί και η Σατορού είναι τρεις ομάδες που οι φιλοδοξίες τους περιορίζονται σε μια σεζόν χωρίς… περιπέτειες. Σχέδια και όνειρα για κάτι υψηλότερο δεν νομίζω ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή αν συγκρίνουμε το ρόστερ όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β Γαλλίας.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και τρία ζευγάρια που φαντάζουν ιδιαίτερα ισορροπημένα, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται αρκετές πιθανότητες για το Χ. Αναφέρομαι στις αναμετρήσεις Αζαξιό – Σοσό, Γκάζελεκ – Λοριάν και Νανσί – Λανς. Προσωπικά αδυνατώ να εντοπίσω έστω και οριακό φαβορί σε αυτά τα τρία παιχνίδια και γι΄αυτό οι αρχικές μου επιλογές είναι τα Χ του ημιχρόνου και ακολούθως οι τελικές ισοπαλίες έστω και με ρίσκο.

Με Γερμανούς άμα μπλέξεις, δεν… ξεμπλέκεις εύκολα. Σήμερα πάντως διαπίστωσα ότι ποντάρεται η Ίνγκολσταντ που υποδέχεται τη Γκρόιτερ Φιρτ. Δεν ξέρω αν θα επιβεβαιώσει τα πονταρίσματα των ευρωπαίων παικτών αλλά η αλήθεια είναι ότι οι γηπεδούχοι διαθέτουν ένα πολύ καλό ρόστερ που είναι ικανό να διεκδικήσει την άνοδο. Συνάμα έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς ανεξαρτήτως έδρας, μετρούν οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια έχει οικοδομήσει και η Σλάβια Πράγας απέναντι στη Μλάντα Μπόλεσλαβ. Για την ακρίβεια συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες νίκες και στις δύο έδρες. Η Σλάβια ξεκίνησε ιδανικά στο πρωτάθλημα έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 10-1…

Στην Σουηδία το εύλογο διπλό της ανώτερης και φορμαρισμένης Μάλμε, θεωρώ ότι μπορεί να συνδυαστεί με το over καθώς η ουραγός Ντάλκουρτ δέχεται πολλά και αβίαστα τέρματα.

Στην Νορβηγία τέλος, η Σάντεφιορντ με συγκομιδή μόλις επτά πόντους μετά από 17 αγωνιστικές, δεν γίνεται φέτος να γλιτώσει την κατηγορία. Σήμερα υποδέχεται την Τρόμσο στην οποία παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα. (2.20 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Φίλες και φίλοι δεν θα… κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν υπάρχει λόγος να ανοιγόμαστε στοιχηματικά. Για μία ακόμη φορά λοιπόν θα πορευτούμε σε πολύ χαμηλές πτήσεις περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να μπούμε και πάλι δυνατά στο παιχνίδι…

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ