ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Η ΙΣΠΑΝΙΑ…

Καλημέρα. Σήμερα διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Ισπανίας και υπάρχει αισθητό βαθμολογικό ενδιαφέρον από πλευράς πολλών συλλόγων. Η Χιχόν που προέρχεται από τη νίκη με τη Μάλαγα, χρειάζεται το απόλυτο μέχρι το φινάλε προκειμένου να διατηρήσει πιθανότητες για είσοδο στα Play off ανόδου. Φιλοξενείται από την Εξτρεμαδούρα η οποία την προηγούμενη αγωνιστική υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο διεκδικεί και αυτή είσοδο στα play off και είναι απαραίτητη προϋπόθεση να κερδίσει σήμερα τη Λας Πάλμας η οποία δυσκολεύεται πολύ όταν απομακρύνεται από την έδρα της.

Αναφορικά με τη μάχη της παραμονής, η ιστορική Λα Κορούνια βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και θα ψάξει για πόντους στην έδρα της αδιάφορης Μιραντές. Επειδή όμως το… σκέτο  διπλό εμπεριέχει ρίσκο, σκέφτομαι να ρισκάρω στο 2 DNB το οποίο δεν πληρώνει και άσχημα. (2.10 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]).

Αυτά είναι τα τρία σημεία που κρατάω σήμερα από την προτελευταία αγωνιστική της Β Ισπανίας.

Στην Αυστρία θα συνδυάσουμε τον άσσο με το over στο Ριντ – Βάκερ. Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόκειται να κλειστούν και ίσως  υποστούν μια ήττα όπως του πρώτου γύρου (2-3). Η Ριντ είναι μια φύσει επιθετική ομάδα η οποία σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια εδώ και 20 αγωνιστικές! (στο 2.45 προσφέρει τον συνδυασμό η [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Β Ελβετίας η φορμαρισμένη Κρινς μπορεί άνετα να βρει «τρίποντο» στην έδρα της αδιάφορης Σαντχάουζεν η οποία τις τελευταίες 9 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την ουραγό Κιάσο.

Στη Ρουμανία η Άστρα αν σταθεί τυχερή θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της μέτρια Γκαζ Μετάν η οποία δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στα play off μετά από 7 αγωνιστικές.

Στη Φινλανδία η Χάκα διατηρεί εξαιρετική παράδοση στην έδρα της Ροβανιέμι καθώς η πρόσφατη είναι 0-4-8! Έχω την αίσθηση ότι θα διευρυνθεί διότι και φέτος έχει καλύτερη ομάδα.

Στην Ισλανδία η Θροτούρ έχει πέντε στις 5 ήττες με τέρματα 1-8! Σήμερα φιλοξενεί την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία (16 γκολ σε 5 παιχνίδια) και λογικά θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην Κεφλάβικ.

Στη Β Λευκορωσίας τέλος, θα ποντάρω στον συνδυασμό του over με το G-G στον αγώνα της Ρουχ Μπρεστ με τη Μπάτε Μπορίσοφ Β. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν συνεχώς τις τελευταίες 9 αγωνιστικές, ενώ οι γηπεδούχοι έρχονται από 8 σερί over. Τα επτά από αυτά ήταν over 3.5 γκολ.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ