ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΓΚΟΛ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Απόψε ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα με την αναμέτρηση Βέροια – Παναθηναϊκός. Εδώ οφείλω να ομολογήσω πως μου προξένησαν μεγάλη εντύπωση οι υψηλότατες αποδόσεις που κυκλοφορούν στο under 2.5 γκολ. (2.45 το under 2.5  στον STOIXIMAN.GR και 1.57 το under 3.5).  Η Βέροια δεν έχει βάλει ακόμα γκολ στην έδρα της και ο ΠΑΟ δεν έχει ακόμα δεχθεί γκολ εκτός. Οι «πράσινοι» θα… κουβαλάνε και την κούραση από το ματς με τη Σταντάρ Λιέγης. Η ομάδα της Ημαθίας θα παίξει αμυντικά μήπως και πάρει τον πολύτιμο βαθμό. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι η ομάδα που θα σε πάρει και θα σε… κλείσει μέσα στα καρέ σου. Ακόμα και αν νικήσει δηλαδή (πράγμα που το θεωρώ αμφίβολο) άντε να βάλει ένα με δύο γκολ.

Σε υψηλές αποδόσεις κυκλοφορεί και το διπλό της Ατλέτικο Παναναένσε στη Βραζιλία. (2.50 στην INTERWETTEN.GR). Η ομάδα παλεύει για έξοδο στο Λιμπερταδόρες, απομένουν επτά αγωνιστικές και σήμερα παίζει στην έδρα της ουραγού και υποβιβασμένης Αμέρικα Μινέιρο, η οποία έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-10. Το ξέρω βέβαια (το έχουμε γράψει και εδώ αρκετές φορές) ότι η Παραναένσε είναι καθαρά ομάδα έδρας. Εδώ όμως θα βρεθεί απέναντί της η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας που δεν βρίσκει δίχτυα με τίποτα. Παρουσιάζεται λοιπόν μια χρυσή ευκαιρία στους φιλοξενούμενους, να σπάσουν αυτό το αρνητικό σερί που έχουν μακριά από το γήπεδό τους και να παραμείνουν μέσα στην εξάδα που οδηγεί στο Λιμπερταδόρες.

Κάποιες… σκόρπιες σκέψεις και για μερικά ακόμα σημερινά παιχνίδια.

Η Μπέρι συμπλήρωσε 10 over σε 14 ματς και συνηθίζει να παίζει πολύ επιθετικά κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Σήμερα υποδέχεται τη δυνατή Μπόλτον και το over 2.5 γκολ πληρώνει  1.90 στην SPORTINGBET.GR.

Η Μπράγκα υποδέχεται την νεοφώτιστη Τσάβες και νομίζω ότι θα επιστρέψει στις νίκες. Η έδρα της είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος και υπερέχει ποιοτικά. Να σημειώσουμε πάντως, ότι και τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στα τελευταία τρία παιχνίδια της, σημειώθηκαν στα δεύτερα ημίχρονα των αναμετρήσεών της. Δεν θα απέκλεια λοιπόν το Χ ημίχρονο – άσσο τελικό και να διατηρηθεί έτσι η καλή παράδοση που θέλει την Μπράγκα να μην έχει χάσει ποτέ εντός έδρας από την Tσάβες (14-5-0).

Στην Δανία, η ισχυρή Μίντιλαντ είναι όντως το φαβορί απέναντι στην ουραγό Έσμπιεργκ που έχει μόλις μία νίκη στο ενεργητικό της από την αρχή της περιόδου. Προσωπικά όμως σκέφτομαι να προτιμήσω το over, καθώς αφενός η Έσμπιεργκ έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και αφετέρου η Μίντιλαντ την τρίτη παραγωγικότερη επίθεση.

Στην Πολωνία παρατήρησα ότι τα παιχνίδια της Ρουχ Χορζόφ λήγουν στα 2-3 γκολ. Ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματά της και θα διαπιστώσετε ότι στα επτά από τα οκτώ τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκαν από 2-3 τέρματα…

Στην Σουηδία η Τζουργκάρντεν είναι αδιάφορη βαθμολογικά και παίζει πολύ ελεύθερο και επιθετικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να φέρνει το ένα over πίσω από το άλλο. Μέσα στο γήπεδό της έχει 12 στα 13 over και σήμερα παίζει με μια ομάδα (Γιόνσεπινγκ) που εκτός έδρας έχει 8 στα 13.

Στην Β Σουηδίας τέλος, το Ατβίνταμπεργκ – Γκάις είναι μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεμείνει οριστικά από στόχους. Αυτό ίσως τους δώσει το… δικαίωμα να χαρίσουν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες. Ούτως ή άλλως πρόκειται για δύο πολύ επιθετικές ομάδες, καθώς μετά από την Σίριους και την ΑΦΚ έχουν σημειώσει τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία.

Καλή τύχη… 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ